Interu budou chybět dva hráči

21.10.2002, 15:16
Aktuality
Inter Milán se v úterním utkání Ligy Mistrů proti francouzskému Lyonu bude muset obejít bez dvou hráčů základní sestavy. Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro a uruguajský reprezentant Alvaro Recoba mají problémy se svalem.

Oba dva se zranili v sobotním utkání Serie A proti Juventusu a trenér Hector Cúper je do týmu proti Lyonu nezařadil. Cannavara ve středu obrany nahradí zřejmě Daniele Adani, místo Recoby si zahraje buď Domenico Morfeo nebo Stephane Dalmat.

Zápas bude pro Inter velice důležitý, skupinu totiž o dva body před ním a Ajaxem vede právě Olympique Lyon.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele