Inter v zimě nakupovat nebude

22.11.2007, 11:56
Aktuality
Současný kádr Interu Milán přes zimu nedozná žádných změn. Nerazzurri dohrají letošní sezonu v současném složení, lednové nákupy totiž vyloučil jejich prezident Massimo Moratti...

"Nehledíme se na přestupní trh, protože nemáme nějaké závažné problémy se zraněními. To nejzávažnější může být vyřešeno během měsíce, přestupní termín začíná v lednu a do té doby bychom měli být v pořádku," připomněl Moratti zlomeninu nohy Luise Figa.

Na San Siru se v posledních dnech hodně hlasitě spekuluje o nových kontraktech. Bombu včera přinesla všechna italská média, podle nichž by útočník Zlatan Ibrahimovič měl podepsat nový kontrakt s ročním příjmem osm milionů liber. Sám Moratti tuto informaci odmítl potvrdit.

"Necítím, že bych něco takového musel potvrdit. Jsem šokován, že to čtu ve všech novinách. Nevím, zda je takové přátelství mezi tiskem a Ibrahimovičem. Ibrahimovič má dlouholetý kontrakt a o jeho prodloužení se můžete bavit teď a poté znovu, ale myslím si, že je to všechno porovnáváno pouze se situaci Kaká," prohlásil Moratti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moratti je stejně dobrej,ať si říká kdo chce co chce.FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to hroznej ksicht,ale sem rad ze nechce Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nekoho by nám koupit mohl tedy...stačil by jeden záložník..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,třeba Riquelme.

Reagovat
Antijuve

Mohl a měl by, protože ta záloha je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je tragédie a proto vedeme Serii A:D

Reagovat
Antijuve

A co je na to k smíchu.Je vidět, že si fanoušek Interu krátce, asi jenom od minulého roku, viď?My máme pár šancí za zápas a jenom díky tomu, že máme skoro nejlepší útok na světě a skvělou obranu, tak vedeme ligu.Chtělo by to koukat na zápasy, ne jenom na tabulku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ten avizovaný Riquelme by se do Interu hodil, naví by podle mě rychle zapadl do kolektivu, nebo´t tento tým preferuje hráče z LA,a především právě argentince. Seděl by v týmu stylem hry i povahou .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele