Inter Milán zaznamenal v mistrovské sezoně rekordní finanční ztrátu

30.09.2021, 18:00
Aktuality
San Siro (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Rip

Au.

Reagovat
supporter

Reagovat
Salfovic

Moc vysoké prémie za Scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán je krůček od zisku italského titulu a radovat se může už o víkendu, pokud zvládne souboj s Crotone a Atalanta neporazí Sassuolo. Radost následně bude mít i pokladník Nerazzurri, fotbalisté milánského klubu se podle tisku rozhodli pomoci po finanční stránce a vzdají se bonusů za zisk Scudetta.

Tady zrovna problém nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to ešte info o tržbách. Strata 246mil. € mi príde veľmi veľa, tie zápasové príjmy sa mi nezdajú, žeby to dokázali vykryť. I tá LM. Koľko by z nej mohlo dodatočne kapnúť? Neverím že viac ako 15-20mil.

Reagovat
10

Jedná se o ztrátu, tj. negativní bilanci hospodaření, příjmy mínus výdaje...-246m

Reagovat
10

Sorry, my bad, špatně jsem to pochopil. Inter byl v docela hlubokým mínusu i roky předtím, takže to nejde svádět čistě na covid. Ale třeba 100m to udělat mohlo.

Reagovat
Votas

Antonello: Zavření San Sira odneslo 60 mega a další drop 50 mega byl za přejednání uzavřených sponzorských smluv s firmami z Asie (Čína). Pak je v té ztrátě několik jednorázových nákladů neprovozní povahy (Conteho 14 mega zlatýho padáku, ukončení Joe Maria, Nainggollana,...). Zároveň ale Inter nikoho nevyhodil, všechny platy vyplatil, včetně 9 mega Scudetto bonusů. Na konci listopadu je plánováno refinancování bondů za 400 mega.

Podle Sole 24 Ore by měl mít Inter dost peněz na zvládnutí sezóny (bondy, prodeje, deal s Oaktree, a trochu sponzoringu přes Suning)

Reagovat
10

Jo, tak jsem to trefil skoro přesně. To totiž odpovídá těm mínusům z předchozích sezon...

Trošku nechápu, že Inter v létě vlastně neudělal nic s platama hráčů, tam je to snad ještě výš, než minulou sezonu. Takže jako covid necovid, pálit 100+ mega ročně asi není problém.

Reagovat
Agent z Melmacu

ale Conte bude pićovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Jsou na třetím místě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele