Inter Milán přišel o brankářskou jedničku a kapitána Handanoviće

03.02.2020, 11:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (75)

Přidat komentář
Smreky

Škriniar včera kapitán. Veľká od klubu pre neho

Reagovat
Pharrell

Reagovat
hornito

...sviňárna?

Reagovat
smazaný uživatel

velký dobrý

Reagovat
Majk91

Reagovat
Stannis Baratheon

Už by hlavně měli řešit adekvátní náhradu. Dlouho už chytat nebude.

Reagovat
Largo

Ionut Radu

Reagovat
cresposuper

Viac nez lahky nadpriemer z neho podla mna nikdy nebude, nie nahodou ho Janov vymenil za Perina.

Reagovat
Votas

Ta výměna byla úlitba Juve. Radu byl v té jejich tragédii ještě držák. Tím ale netvrdím, že je Radu něco světobornýho. Podle chování Janova se to ale hodnotit nedá, protože to většinou žádnej racionální základ nemá.

Reagovat
cresposuper

Janov bol tragicky, to ano, ale fakt si nemyslim, ze by ich nejak drzal. Raz za cas da efektny zakrok, ale inak je deravy.

Reagovat
Largo

Radu byl jeden z mála, na koho se v Janově dalo koukat. Netvrdím, že je to skvělej gólman, ale má pořád velkej potenciál a v Interu by s ním mohli pracovat.

Reagovat
cresposuper

Ja som z neho celkom sklamany, predpokladala sa mu velka buducnost, ale zatial podla mna nic velke neukazal. Mladsi Donarrumma je niekde inde.

Reagovat
10

tohle tady čtu poněkolikáté a není mi moc jasný, na čem to je postavený, protože Radu předváděl přinejlepším průměrný výkony, některý zápasy jim vyloženě posral, tomu odpovídají i nejhorší známky z těch pravidelně chytajících brankářů...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Votas

v létě přijde Donnaruma za pár peněz, aby se AC zbavilo jeho platu a aby za něj aspoň něco dostalo, než by šel v 2021 zadarmo. Takže ještě, že jsme ho nechali takhle rozchytat na nabrat zkušenosti v menším týmu a postupně to po Handovi začne přebírat, jak zlepší hru nohama.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš vždyť už to mají dávno vyřešené proč asi kupovali za tolik peněz mladej talent Brazaa .proto ho dávají hostovat aby se stejně jako Lunin v Realu připravil na budoucnost. A vy tu furt meelete cosi o Raduovi. Brazao je budoucnost Interu a dost dobrá

Reagovat
Stannis Baratheon

Můžeš mi laskavě (ty agresivní pí*o) připomenout, kde hostuje a jak se mu tam daří?

Reagovat
smazaný uživatel

Albacete a hvězdičku píšou jen děti a dementi, sám ses ukázal kam patříš

Reagovat
Stannis Baratheon

A jak se mu vede, když je to teda budoucnost jednoho z největších klubů světa? Asi moc ne, když nechytá ani v Segunda Division. Vysvětlíš mi to prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se kolik brankářů letos nechytá a to jsou i mnohem jiné levely nebo zkušení borci..nebo kolik z nich v minulosti z pozice pár odchytaných minut v jedné sezoně v následné sezoně vyletělo na extratřídu..nekritizuj druhou ligu, takovej Pickford a jiní jak jsem psal taky chytali jeden rok sotva v ní a kde jsou dnes. Stejně tak naopak..jen se podívej kolik megatalentů stabilně hrajících první ligy dneska sotva najdeš v druhé nebo třetí a více...BARDI, LEALI, BADIA, obrovský talent Maxim Koval skončil dokonce v Arábii, další velký talent AHAMADA se po druhé turecké potácí sotva v druhé norské. Golman samozřejmě potřebuje stabilně hrát, ale pro jeho perspektivu budoucna minuty nejsou vše. Řada klubů o tom ví své, namátkou NICE, spoléhalo na talenty Cardinala s Hassenem a předběhl je trojka Benitez, nikdy prostě nevíš kde objevíš golmana top kvalit. Ale řeči že 19 letý talent nemůže být jednička jen proto že letos nemá dost minut to je pěkná hovadina, takovej brankář jako Donnarumma aby v 18-19 chytal už všechny minuty kdekoli se rodí jednou za x let a když se podíváš na všechny brankáře světa, hodně málo z nich své první sezony mělo víc než pár minut na lavičce. V Albacete navíc jde o sestup a jednička Nadal je zkušený z baráže, navíc má i na předposledním místě týmu skvělý průměr pod 1,2 na zápas, takový brankář se hned nestřídá. Byl bych v klidu tedy, Brazauv čas přijde.

Reagovat
Stannis Baratheon

Moc dlouhý, to nečtu. Sorry jako. A beztak je to píčovina.

Reagovat
cresposuper

Jasne, hrac, ktory odohral 210 minut = vyriesena nahrada za najlepsieho golmana Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to o minutách Ale o tom s někým jako ty škoda slova

Reagovat
noustres

Zrovna před derby.

Reagovat
Slavia10

Víceméně Inter už letos nic vzrušujíciho nečeká, titul bude mít Juve i díky tomu, že Ronaldo jede a TOP 3 už mají s Laziem v podstatě jistou.

Reagovat
TheMally11

jede tak penalty maximálně

Reagovat
Nicely

Ty jo ale takova uspesnost promenenych penalt neni jen tak. Pokud si nekdy hral fotbal...

Reagovat
ED91

Reagovat
wyqinac

to jo, presne tuhle sezonu zatim 19 golu z penalt, ze hry neda nic trapak

Reagovat
Fortex

A jak mu to jde

Reagovat
Jajinek

Bez ohledu na to, že si myslím, že to tak dopadne, tak pokud jsme 3 body od titulu, rozhodně nikdo nesmí ani na vteřinu nic zabalit a dokud to půjde, bude to naprosto jasná priorita a všichni udělají všechno proto, aby každý zápas na hřišti nechali duši.

Reagovat
DonPoky

Že by měl Berni po 6ti letech první zápas??

Reagovat
Votas

To už radši ten Dejanův kluk.

Reagovat
Deki

... nebo stáhnout věčného talenta Bardiho, to byl tehdy vlhký sen všech Interistů. teď koukám, že je mu už 28 a už 5 let je ve Frosinone, kam jsme ho před 2 lety konečně prodali takže nic... ale on to Padelli dá

Reagovat
Votas

jj, Bardiho jsem žral. Tu sezónu v B, kdy udělali v Livornu postup, měl luxusní. Pak byl ale vždycky v SA za debila. Na něm jde vidět, jak velkej skok to je.

Reagovat
Coniglio

Juve tak ma uz asi 10 rokov furt niekde v kadri po hostovackach Pinsoglia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nějak zaspal ten už dávno hostování změnil v přestup tak co chceš stahovat. Tvl líbí se mi jak všichni se dělají velcí fandové Interu ale že mají dva roky koupený megatalent Brazaa si nevzpomene žádný zato o Bardim co už Interu nepatří každej

Reagovat
Deki

'' kam jsme ho před 2 lety konečně prodali, takže nic''

O Brazaovi vim samozřejmě. Ale dělá dvojku v podprůměrný Albacete a letos odchytal jen 200 minut. Z hlediska potenciální jednicky u nás k tomu má aktuálně proti třeba Raduovi fakt daleko. I když je mu zatím jen 19...

Reagovat
smazaný uživatel

bud v klidu sice má málo minut ale počítá se s ním a on se ještě chytne, je to velkej talent, sám jsem ho dlouho zkoušel lovit když mu bylo 17. Tenhle brankář bude novej Alisson. Je to golman kterej rok dva může paběrkovat a pak zničehonic vystřelí na vrchol, takovej typ jako třeba Pickford, kterej dva roky sotva chytal v Bradfordu a Prestonu nižší soutěž a za rok byl jednička repre. Tam se sice přes Moraese a Alissona nedostane asi ale na Inter jedničku jistě, Radu bych tipl dopadne jako Szczesny, kterej tak dlouho měl být novej brankář Arsenalu až skončil v Juve oklikou. Takže bych se nedivil kdyby nakonec Radu byl jednička AC za Donnarumu v Realu nebo tak něco Ale zpět k Brazaovi, dej mu dva roky a uvidíš. Handanovič taky přišel jako dvojka jenom a je z něj top brankář. Brazao je vysoký, rychlý, potřebuje jenom vyzrát, jinak je to ideální golman, když jsem ho jezdil sledovat, dlouho sem ho měl na seznamu vedle Ozera a Russa jako tři největší budoucí hvězdy pod 20

Reagovat
Bakary3

jo, a pro koho že skautuješ? ( )

Jinak na FMku jsem toho taky naskautoval hodně

Reagovat
smazaný uživatel

to tady nerozebírám protože lidi jako ty z toho pak maj jen prdel. Reálně si povídat nejde, tak sorry, já to nechám jak to je at máš legraci.

A propo když už bych hrál hru tak starej SM manager je lepší než FMko.

Reagovat
Kostomlat

Kolář za 400 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmíň 850...

Reagovat
Losinho

Ani bych se nedivil

Reagovat
nani92

Conte kúpi Kepu

Reagovat
The Krupy

Ten by najradšej kúpil Buffona.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

To maji celkem problem.

Reagovat
Recoba Inter

Ne tak velký, za týden je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v článku psali 3-4 týdny. Týden by mohli přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Mám pocit, že tu dvojku v Interu trošku podcenili, asi spoléhali na to, že Handa bude pořád chytat všechno. Padelli je brankář na úrovni Serie B, 3 roky víceméně nechytal (odehrál 300 minut za 3 sezony)...to je na tým s ambicema o něco hrát docela zvláštní

Reagovat
Recoba Inter

a trojku dělá násoska Berni...

Reagovat
Deki

já v tom nevidím sebemenší problém. Handa je hegemon a bylo tomu tak i u naších předchozích brankářů. posledních asi tak 25 let (dál moje paměť nesahá) to prostě bylo jasně nastavené, když se kupoval Handa, bylo jasné, že Julione odejde a Handa bude 1, nikoli že s ním bude o tento post bojovat. stejně tak když za Carriza přicházel Padelli, prostě ta struktura tam je jasná...

osobně se mi tohle líbí víc, než střídání brankářů, nebo dokonce stanovení jedničky pro poháry a jiné jedničky pro ligu. zatím nás tahle koncepce snad nikdy nevyšplouchla... a nečekám to ani teď, přeci jen se bavíme (snad) o pár týdnech, ne o konci sezony.

samozřejmě už tady mohl být 2 roky o 10, 15 let mladší golman, ale to radši (podle mě opět správně) vyjednáme hostovačku někde v Janově nebo Udine, kde je zaručeno, že bude chytat fakt stabilně...

Reagovat
Recoba Inter

Forza Handa! Ale stejně, nic netrvá věčně, jednou(a mělo by to být v dohledné době) budeme muset uvažovat nad náhradou. Radu dle mě svou šanci dostane, jeví se docela solidně. Radu 1, Handa 2 (po vzoru Tolda), pokud ne ještě příští sezónu, tak přespříští určitě.

Reagovat
REPLIKATOR

Vrba postup přes Inter

Reagovat
snuff24

tady se spekuluje jak kdyby měl Handa příští rok končit však jemu je "teprve" 35 let a vzhledem k té výkonnosti kterou si drží pořád vysoko může klidně ještě 4-5 let chytat na postu jedničky.

Reagovat
cresposuper

Presne tak

Reagovat
Recoba Inter

Tak to ani náhodou nemohu souhlasit. Mě se líbí jak chytá, ale není to Buffon...krom toho potřebuješ řešit náhradu v rámci tvoření týmu, držet si na jedničce starého golmana jen protože dobře chytá je dost neprogresivní, navíc v době kdy restrukturalizujeme kádr... jako dvojku, proč ne... tak jako jsme to před lety udělali s Toldem. K čemu ti je mít přestárlého staříka jako 1 a v pozici dvojky de-facto průměrného brankáře? Chce to mít kvalitu na obou postech. i tohle dělá velkoklub velkoklubem.

Reagovat
Votas

stejně tak ale může být příští sezóna jeho poslední. Viz třeba úpadek Neuera a koneckonců i Julioneho. Pokud bude v létě k dispozici Donnarumma, tak proč to nezkusit vyřešit na dalších 10 let místo možná 4-5?

Reagovat
lnterista

Ty ho chceš? Mě je krajně nesympatickej

Reagovat
Votas

Tak je to trochu debil, ale tu kvalitu má. Jasně, nemám až takovej přehled, ale o moc srovnatelně zkušenejch, kvalitních a přitom mladejch brankářích moc nevím.

Reagovat
snuff24

no tfuj...pozice gólmana je pro mně tak trochu posvátna vždycky jsme tam měli elegány.Než takovejhle vošoust to radši ať vyhráváme 6-5 a v bráně je nějaká průměrná díra.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Ani nahodou..

Reagovat
Recoba Inter

proč je tak trochu debil?

Reagovat
Votas

Jeho hra nohama je rádoby sebevědomá, ale přitom nekvalitní. A hlavně mě teda srala ta kauza s jeho prodlužováním smlouvy, která vyústila v to, že muselo AC zaměstnat jeho neschopnýho bratra. OK, možná to bylo všechno vyvolaný Raiolou, ale ten je prostě přičitatelnej Rumákovi.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

protože chytá za AC?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

InterMilano by měl Handanoviće nahradit Oblakem(Atlético).

Ten sice stojí strašnou pálku , ale určitě by se jim vyplatil.

Reagovat
Pharrell

NN

prostě protože je to hodně dobrej brankář , bohužel teď je ve slabém týmu..

Reagovat
Pharrell

**srry tj. reakce na G.Donnarumma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele