Inter Milán potvrdil hostování Alexise Sáncheze

29.08.2019, 22:07
Aktuality
Inter Milán na poslední chvíli ještě obměňuje kádr a jeho nejnovější akvizicí se dnes večer stal Alexis Sánchez. Chilský křídelník přichází z Manchesteru United, italský celek ho získal na roční hostování s opcí na přestup za patnáct milionů eur...

Třicetiletý fotbalista prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal smlouvu. Nerazzurri by měli uhradit pět milionů eur z hráčova platu, dalších sedm milionů mu vyplatí anglický celek.

Sánchez přišel na Old Trafford loni v lednu z Arsenalu, ale nedokázal se prosadit a v 32 ligových zápasech dal pouhé tři branky. Před tím dvojnásobný vítěz jihoamerického šampionátu působil v Udine, Barceloně a Arsenalu, za který ve 166 utkáních zaznamenal 80 branek.

Sánchez není jedinou novou akvizicí Interu Milán. Za ten bude hrát rovněž Cristiano Biraghi, obránce přišel na hostování z Fiorentiny a Inter si zajistil opci na přestup za dvanáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (442)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele