Inter Milán podepsal novou smlouvu s trenérem Inzaghim

21.06.2022, 19:33
Aktuality
Na lavičce milánského Interu bude i nadále úřadovat Simone Inzaghi. Někdejší trenér Lazia s vedením Nerazzurri delší dobu jednal o podmínkách nového kontraktu, obě strany našly společnou řeč a dnes došlo k podpisu smlouvy...

Inzaghi se týmu ujal před rokem, tehdy nahradil Antonia Conteho a až do posledního kola s ním bojoval o obhajobu mistrovského Scudetta. Vyrovnaný boj pro sebe nakonec rozhodl sousední AC Milán, a to o pouhé dva body.

Inzaghiho nová smlouva je platná do června 2024 a zaručí mu vyšší plat, místo 4,2 milionu eur si ročně přijde na pět milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (113)

Přidat komentář
Antijuve

Reagovat
Pablos

Legenda AC Milan

Reagovat
Panini Calciatore

hadam Lazia ty bukvaj majovy

Reagovat
Pablos

Hadam první tykvoň na udičce

Reagovat
Panini Calciatore

tak nemyslim si ze Simone prihral scudetto Milanu

Reagovat
DieryVonry

To byli časy, kdy se Inzaghi s Raúlem naháněli, kdo je nejlepší střelec CL že? Jak říkáš Legenda AC, na hraně ofsajdu, přesnější jak varko, čekal na tu svoji možná jedinou příležitost zápasu!

Reagovat
Pablos

Já Inzagiho nikdy neměl moc rád, sice přesně jak říkáš, nemusel si ho vidět celej zápas, pak tři vteřiny a je gól, ale něják mi nebyl něčím sympatický… naopak Simeoneho jsem měl radši, ale možná i proto, že díky Nedvědovi jsem měl Lazio radši než AC nebo Inter.

Reagovat
Pablos

Plus Juve jsem mel rad od mala, navíc tam pak hrál Zidane, Davids a Nedvěd no.

Reagovat
Largo

Vis, tenhle Inzaghi ma brachu. A ten….ale to uz urcite vyresis.

Reagovat
DieryVonry

Tak se podivej co se Panini píše víš, hraju s ním hru, že jsem se nachytal.. kdo by si spletl Pipa se Simeonem :) zvlášť kdo dobu pamatuje. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, nikdy za AC Milán nehrál.. (facepalm)

Reagovat
Spalovač šancí

takže to má správně

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Interu od dob Ronalda a pak Triplu s Mourinhem ,ale kvůli Vám odborníkům se musím zaregistrovat.Víte doufám, že tohle není legenda ani se nenaháněl s Raúlem. Simone Inzaghi nikdy s AC Milán neměl nic společného.Nepište nic na internet pokud v roce 2022 neumíte si najít rozdíl mezi Filippem Inzaghim a jeho bratrem.

Reagovat
Pablos

Budu k tobě shovívavý, když si se kvůli tomu dokonce zaregistroval. Samozřejmě, že to všichni víme… v tom byl ten fór, že na to někdo skočí

Reagovat
jack_donaghy

Akože takáto forma troolingu mi je známa, ale v zásade, "Na to skočiť" = "uveriť, že si úplne blbý".

Proste sa ti jedným komentom podarilo presvedčiť niekoho, že nevieš o kom píšeš - neskutočný "fór". Považujem sa za mladého, ale teda viem si predstaviť aj lepší fór.

Reagovat
Remt

vzdyt podle fotek vypadaji uplne stejne, bestak je to jeden a ten samej. Nechali jste se oklamat

Reagovat
Largo

No, “for”…

Reagovat
Pablos

Ale konverzaci to rozjelo

Reagovat
Spalovač šancí

Díky, kámo, pěkně jsi to řekl ...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Asi každýho zajímá, jak se pod ním bude dařit Lukakovi. Zároveň jsem zvědavý, na jakou pozici počítá s Dybalou, protože Hakan měl nadstandardní sezonu. No nečeká ho jednoduchá práce a ten tlak a očekávání vrátit Inter po roce zpět na trůn bude poměrně velký.

Reagovat
Rudy

Pokud budou vsichni k dispozici. Videl bych to Lukaku-Lautaro nahore a pod nema Dybala. Vychazi mi to asi na 3-4-1-2 pokud se budou drzet hry na 3 obrance. Bude to zajimave, ted mi zas chybi hraci do zalohy 2 stejne kvalitni 11 by byl sen a LM by nemusela byt do poctu ale jako vazny zajemce o trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to podobně, jen si nemyslim, že Inzaghi odstaví Hakana. Mohl by zkusit upravit formaci.

Reagovat
Rudy

Neni pravda. Dybala muze byt i vepredu a na AM Hakan s Henrikem. Nemyslim ze by L-L-D odehrali uplne vse.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Henrika jsem Mega zvědavej, hlavně kolik toho odehraje.

Reagovat
cresposuper

Takmer urcite to bude 352.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že jo.

Reagovat
Kaka14

Celkom sa to začína zamotávat …. Maldini s Masarom stále nie su predĺžení … o Sancheza okrem PSG a AC sa vraj pridáva aj Juve …. AC vraj zacina kontakty na Dybalu, lebo Inter musí riešiť teraz odchody, ale to bude asi mala šanca ….

Reagovat
smazaný uživatel

Di Marzio: “Dybala has not had any direct contacts with Milan”

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše opory berou šušně, pochybuji, že dáte Dybalovi 8 ročně bez bonusů, když nemůžete nabídnout víc než 15 za Sanchese. Četl jsem, že na přestupy máte jen 50-60 mil, nový majitel nenavýšil budget.

Botmana bych ignoroval, pořád máte trojici Kalulu - Tomori - Kjaer a k nim Gabbia musí stačit. Pokud se Vám podaří De Ketelaare, nemusíte řešit zálohu, ale jediná cesta, jak koupit pravé křídlo je podle mě prodat Leaa za 70+ a koupit křídla dvě. Stejně ten kádr máte hrozně úzký. Rebič jde pryč nebo ho pochováte v Milanellu?

To se ještě nepíše o mladých puškách, které budete muset prodloužit - Bennacer, Tonali, Kalulu, Leao nemají ani 2. Všechno klíčové pozice pro příští rok.

V Miláně bude horko

Reagovat
Gazdo

A nemal byt teraz v Milane nejaky novy majitel? Ci si to s niecim pletiem?

Reagovat
Largo

Nepletes, je tam, ale nedal Maldinimu skoro nic na prestupy.

Reagovat
Gazdo

Do prdele… takychto majitelov fakt nebrata nepredavat im to. Ved konecne Milan zacal vyzerat obstojne a zase ho niekto pochova ved to uz musi byt na zblaznenie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten titul je neskutečný overachieving s hráči jako Messias, Saelemaekers, bez AM, se 100letým útokem a malým pravým bekem na stoperu. Bez náhrady za Thea.

Obhájit je mnohem těžší a tomu týmu chybí hrozně moc.

Reagovat
Gazdo

To mne je jasne ze ten titul bol strasna haluz ja som az do konca naozaj neveril ze to daju. Ale aj tak im to mohli neskutocne pomoct nakopnut a zas pride nejaky zmrd ktory to pochova. V tomto som aj rad ze je Barcelona vlastnena socios takze taketo nieco nam nehrozi (nedajboze nieco ako Lim vo Vale). Jasne nebudeme mat asi take prachy ako keby sme boli vlastneni sejkami ale zase ani nebudeme v takych srackach ako prave Valencia. Maximalne dostaneme na par rokov zleho prezidenta ktory nas dostane do tiesne ako sme teraz ale nic katastroficke

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt na úvěr - Louis Ferdinand Céline

Reagovat
Largo

Pritom by stacilo “malo” - solidni budget na mercato. Pokud to nekde delaji fakt dobre, tak prave tady. Takze jsem presvedcenej, ze s nejakou castkou 100 mega by Massara s Maldinim udelali skvelej tym.

Reagovat
smazaný uživatel

To by jim bohaté stačilo. Takto už přišli o Sanches, asi Botmana. Zájmu o Ziyeche nevěřím, skončí to tak, že udělají Veretout a pobírají zbytky z ligy.

Reagovat
Largo

Asi jo. Skoda, ted je ten moment investovat a navazat na minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to nevadí

Reagovat
Largo

Ja bych ho rad videl na vrcholu, mnohem vic nez Inter nebo Juve, takze proto. Nehlede na mercato, i kdyby bylo z nasi strany sebelepsi, ted tu propast na tyhle tymy stejne nedozenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než ti dva - souhlas, ale aktuálně si nikdo nezaslouží sérii titulů, takže jen ať to rotuje mezi více kluby, a ideálně 4 až 5, nejen tři grandi.

Propast zůstává, ale nám zůstává role outsider, která nám sedí. Liga bude vyrovnanější než loni.

Reagovat
maras93

Začátek června zněl optimisticky, teď už nic moc. Nečekam radši už nic.

Reagovat
cresposuper

Ak kvoli Lukakuovi nepride Dybala, tak to bude z nasej strany poriadny fail.

Reagovat
Panděvova ofina

Nemyslím si, že by měl příchod Lukaka zabrzdit Dybalu, ale musí odejít Sanchez a Vidal, to je momentálně priorita.

Spíš nějak nechápu, když by se prodal Skriniar, tak za to chtějí přivést Bremera a Milenkoviče a do toho potřebují mít 60 mega plus do kasy. Někdo nás určitě ještě opustí...

Reagovat
Recoba Inter

De Vrij... a možná Dumfries?

Reagovat
Recoba Inter

I kdyby nepřišel (což si nemyslím, že nastane), tak útok Luka-Lauti (+Correa & Džeko, který teda má ještě smlouvu na příští rok) bohatě dostačuje. Alespoň na papíře. Samozřejmě nevíme, jaká bude sehranost Lukaka s Lautarem v Inzaghiho stylu teď po roční odmlce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Lazio, another step forward for Carnesecchi: the new offer

As reported by the market expert Gianluca Di Marzio Lotito would have done a further step by raising and placing on the pot a 12 million plus 3 bonus offer.

Priznám sa že nikdy som ho nevidel chytať, ale všetci sa na jeho adresu vyjadrujú pozitívne, dostáva nálepku nového Buffona atd. Na druhú stranu ma prekvapuje že Atalanta by si nechala pustiť tak talentovaného brankára.

https://media.gettyimages.com/photos/lazio-new-signing-marcos-antonio-attends-the-medical-test-at-the-on-picture-id1404164733?s=2048x2048

Včera podpísal zmluvu Marcos Antonio. Tiež idú na neho dobré referencie, Sarri dostal svojho tvorcu hry (nuevo Jorginho )

Milinkovič zostane a ideme na titul

Reagovat
Largo

Co ten Torreira? A Romagnoli?

Reagovat
Pipo123

Torreira je asi blbosť, prišiel Antonio a to je posila na rovnakú pozíciu, navyše tam je ešte Cataldi.

Pedulla písal že Romagnoli je blízko príchodu, ešte chcú Casaleho a Ilića, ale oboch pochybujem že získajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira a Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval na dieryvonry ...pablos..bud si troll a nebo si zahrál do autu , že si hlupák

Reagovat
jany kozak

OT: pls nemate niekto odkaz na platy za 21/22 sezonu z gazzety kazdy rok zvykli davat ale nikde som nenasiel

Reagovat
Furia Ceca

"Andel Di María je sice po svém konci v PSG blízko podpisu smlouvy s Juventusem, jeho přání je však jiné. Rád by se vrátil do Španělska, kde dříve nastupoval za Real Madrid, konkrétně do řad rivala "bílého baletu" v podobě Barcelony. Zájem katalánského celku je však závislý na tom, jak dopadnou jednání o prodloužení s Ousmanem Dembélém a přestup Raphinhy."

O-ou Kromě Vlahoviće a Keana ještě na rok nám v útoku zbyl už jenom zraněný Chiesa. S Kostićem se to taky táhne.... To bude prdel, až se v poslední den mercata podepíše Dybala s Bernardeschim

Reagovat
DelPiero137

Nemam dobry pocit z DiMariu ani z Pogby. Obavam sa ze to bude opat neuspesny pokus...

Reagovat
Largo

Pogba dorazi, tim jsem si jistej.

Reagovat
Furia Ceca

To je už hotový. Ale zase nám prej chce prchnout De Ligt

Reagovat
Largo

Jo, to jsem cetl. Ale stoperu je dost, nejakyho sezenete. A treba Cherubini domluvi Zaniola.

Reagovat
stuff

Tak kena sa azda zbavime. Ta vymena za paredesa by bola dokonala.

A zabudol si, ze je na ceste neymar

Reagovat
Furia Ceca

Jakej Neymar? O tom nic nevím... Toho bych k nám fakt chtěl

Reagovat
stuff

to je moj oblubeny rumour tohto leta tykajuci sa juve

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala + Ronaldo.

Reagovat
Largo

Mam takovy tuseni, ze zkusite Zaniola.

Reagovat
smazaný uživatel

100% už proběhlo něco mezi Juventusem a Vigem.

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus

Di Maria ať se ani neobtěžuje, očivdně k nám zas tolik neche a muselo se mu udělat několik ústupků, který jsme nebyli ochotní udělat pro někoho kdo nám víc než dobře sloužil sedm let. Humus

Doufám že jeho jméno jenom zastiňuje skutečnou práci v pozadí a je tam nějaká snaha o Raspu a Scamaccu (jestli jde o útok- díry máme všude)

Reagovat
sinter

14.8. Lecce,.....Spezia, lazio, cremonese, AC,

matchday13 Juve-IM

Reagovat
madridcan

Marcelo do AC?

Reagovat
smazaný uživatel

29. mají prý Friedkin booknuty stadion, Římem kolují nějaké hlasovky a zpravy od agentů nebo co a šušká se, že budeme i nadále hrát 3-4-1-2.

Nic z toho mi nedává smysl. Mancini na hřišti, nezisk Guedese, protože v tomto rozestavení nemáme kde hrát, prodej Zaniola, protože by byl až třetí v řadě na hrot. A podpis toho narcisa, který se sice asi zaplatí a pomuze marketingu, mozna se ta naše sebranka i naučí ještě více makat v tréninku..

Nemyslím si, že to současný Řím potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš je to ale jen rozvratna činnost severních plátků.

Reagovat
Svatej

EF cestováci - Severní Itálie.

Jsem na gardě (auto k dispozici) a plánuju v zemi být do 10. nějaký tipy kam se mrknout?

Soucasnej plán je pár dni tady (ferraty, Gardaland,..), potom Sirmione, Verona, Benátky, Pisa, La spezia a na konci 3 dny klidu na pobřeží u San Marina ..

teď se mi nekde v paměti vyjevila Bologna jako pěkná, ale nejsem si jistej.

Napadá vás, jak to vylepšit? Zdá se mi to málo

Reagovat
smazaný uživatel

Když už budeš takhle "kousek" od Toskánska, tak to prostě musíš vidět. Do Itálie jezdím pravidelně rok co rok, a Toskánsko za mě jednoznačně vede. Asciano kousek na jih od Sieny srdcovka.

Reagovat
Svatej

mockrát díky!

Reagovat
sansiro

U La Spezie - Cinque Terre - pět vesnic na pobřeží, je to myslím i v UNESCO.

Reagovat
sansiro
Reagovat
Svatej

diky diky, u ty Soezie je to hrozně komplikovaný, slyším na ni tunu chvály i kritiky, to musim jeste promyslet

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Benátky z Gardy, nebo cestou? Kde si na Gardě ubytovanej? Chceš dát severozápadní pobřeží a pak projet na druhou stranu a vracet se přes východ?

Pokud si ubytovanej na delší dobu na Gardě, je imho nejlpohodlnější jet z Verony (případně Desenzana) do Venezie rychlovlakem Freccia, jede to jen hodinu a něco, vystoupíš přímo na ostrově, neřešíš parkování, traffic, nic.

Ze Spezie (proč?) se dá vzít Pisa, Lucca/San Gimignano/Florencie (náročnější), Cinque Terre, koupání ve Forte dei Marmi (italská posh destinace, kam jezdí všichni bohatý a wannabes). Z těch méně provařených destinací na severu je super Bergamo, Padova...

Na Gardě mám kromě Sirmione rád Limone, Torri del Benaco, Monte Baldo je super výlet.

Reagovat
Svatej

Úplně otevřeně, neplánoval jsem ani minutu celý ty dovolený, ale teď jsem se na místě rozhodl do toho precejenom trochu sáhnout, protože po první výtce na adresu Pisy, kam si jedeš max tak pro fesackou opírací fotku, jsem zjistil, ze bych ten původní plán lepší polovičky přecejen trochu překopal

Jinak jsem kousek od San Giorgia na severu, měl to bejt takovej menší rozjezd, vyplnenej x denním ježděním po severu Itálie (původní plán víceméně zleva doprava, jestli se dívám na plány přítelkyně dobře, takže máš pravdu, návrat z Východu) a zakončenej 3 denním válením na pláži vedle San Marina (Rimini mam dojem), ale dle všeho tam to moře stojí dost za pendrek, takže i tuhle část bych docela rád překopal ..

Každopádně mockrát díky (!) za veškerý tipy, San Gimignano i Lucca přidány do deníku už teď, naopak Pisu a Spezii se mi snad podaří odprosadit a k večeru to zkusím nějak pořádně naplánovat, ať je tam těch zbytečností co nejmíň..

Reagovat
10

Takže spíš v autě, předpokládám..? Když si nic neplánoval a je hlavní sezona

Ten východ a megakomerční disneyland letoviska jako Rimini, Riccione nebo Cesenatico na severovýchodním pobřeží jsou za mě totálně o hovně, to je peklo.

To je lepší jet po západním pobřeží Toskánskem, kolem Grosseta je super příroda a pláže, doporučuju poloostrov Monte Argentario (Porto Santo Stefano, Porto Ercole). Záleží, co preferujete, jestli pláže, nebo města.

Reagovat
Jajinek
Reagovat
I*M

Reagovat
Alberto Aquilani

Rímske OT:

Okrem toho, že o 3 dni oficiálne predstavíme Ronalda, tak týpek, ktorému pred piatimi rokmi odovzdal Totti pri svojej rozlúčke kapitánsku pásku, včera vyhral Scudetto U16 s číslom 10 na drese.

https://scontent.fbts8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289399016_5529890277049361_4349743259834865526_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8_Ey5LZZbVMAX_S47dI&tn=GIi0X17B12XbGSOS&_nc_ht=scontent.fbts8-1.fna&oh=00_AT_0uULrbVTmGSY_ecdcXjLq1IT9Qn7sRrx_Y82X5WVLUg&oe=62BDDDD3

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si ho stáhnul k sobě do agentury :) Malá kompenzace za primaveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký bližší info k tomu Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kachna.

Kdokoli je v Gestiftufe pod Mendesem a blíží se mu konec smlouvy je teď spojován, navíc panuje přesvědčení, že Friedkini udělají nějaký bombastický přestup.

Divím se, že už u nás není James, taky prchá z Kataru a je mu jen 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna, nekachna aspoň se něco řeší. Zatim je to mercato až na Inter hrozná nuda.

Reagovat
culé

Co ten Škriniar?

Reagovat
GEGE

COLORADO AVALANCHE!!!to je rok kurva

Reagovat
Rybinho85

Dlouhé čekání, ale je to doma

Reagovat
zurix_new

Klub mého dětství Sakic, Forsberg, Hejduk, Foote, Tanguay, Roy

Reagovat
zurix_new

Parker, Blake, Bourque, krátce pak Selanne, Karosa, víc už si nevzpomenu

Reagovat
10

auto(d)oprava neměla s Paulem moc slitování

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Pipo123

Tiež, vždy som ich mal rád, ale terajších hráčov som si moc neobľúbil

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Vždycky jsem fandil San Jose, Coloradu a kvůli Teemuovi i Anaheimu.

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Pipo123

Milan, Acerbi sempre più vicino

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspur express interest in Inter Milan star Hakan Calhanoglu.

Ve hře prý může být i výměna Hakan - (Ndombele, Lo Celso).

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Davidson Sanchez.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaručené insider info z Říma:

29. je zabookovaný stadion, kde představíme současně návrat Tottiho do klubu, který zároveň dá Pellemu nr. 10, protože ten přenechá svou 7 Ronaldovi, a pokud se to podaří domluvit s CONI, tak namísto nového stadionu se zruší dráha na Olimpicu a zvýší kapacita na 100k, Lazio půjde do rekonstrukce Flaminia.

Taky máme tajný deal s Adidasem, celé drama kolem Zaniola zase pochází od jeho matky a nejsme schopni podepsat ani Solbakkena ani Guedese, přestože Valencia potřebuje vyinkasovat co nejvíc do 30.6. a Frattesiho teď nechce Friedkin, protože se, idiot, vyfotil naked na Instáč

Nedovedu si představit, co se bude dít, až začne přestupák. Ale aspoň je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aspoň dnes Volpato a Faticanti dovedou U19 k postupu.

Reagovat
danko10

Fakt mam problem pobrat, ci je tento post ironia, alebo si sa definitivne zblaznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně věřím asi jen tomu, že Zaniolova matka vynáší špinavé prádlo mimo dům a že Frattesi si fotil francka. Zbytek je krásná ilustrace předzvěsti horkého léta v Itálii :) Je tu nuda, nic se neděje, tak se můžeme aspoň pobavit nad těmito skazkami.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

Ohlási sa návrat Florenziho

Reagovat
smazaný uživatel

Za 14 mil + Mirante.

Možná ještě Cuadrado.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele