Inter má strach o Dacourta. Zahraje si ještě letos?

06.12.2007, 15:50
Aktuality
Trenér Interu Milán Roberto Mancini se bojí, že bude ve zbytku letošní sezóny postrádat záložníka Olivier Dacourta. Ten si nepříjemně poranil koleno a hrozí mu několikaměsíční pauza.

Třiatřicetiletý bývalý francouzský reprezentant si přivodil zranění v nedělním utkání Serie A proti Fiorentině (2:0) a podle prvních informací se na trávníku neobjeví sedm týdnů.

Po včerejší operaci šlachy a chrupavky ale trenér Mancini zůstává pesimistický. "Dacourtovo zranění je ošklivé. Mysleli jsme, že bude mimo zhruba čtyřicet dní, ale teď máme strach, že si v téhle sezóně už nezahraje. Přeji mu všechno nejlepší. Je to mimořádný chlap a excelentní hráč," řekl kouč fotbalistů Interu.

Roberto Mancini se příští týden v utkání Ligy mistrů na půdě PSV Eindhoven bude muset obejít také bez záložníků Luise Figa a Patricka Vieiry. Nad Dejanem Stankovičem visí otazník, přestože se jeho poranění paty stále nelepší. "Nemůžeme přijít na příčinu bolesti, která ho trápí od začátku sezóny. Doufáme, že tento problém překoná co nejdříve," uvedl Mancini.

Autor: Pavel Janega / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Jajinek

S těmi zraněními už to snad ani není možný. Skoro celá záloha je na morodce. Krom Cambiassa a Zanettiho tam ted v podstatě nemá kdo hrát. Na ligu to v pohodě stačí, ale abychom konečně uspěli v LM tak musíme mít Vieiru, Stankoviče a Figa v pořádku!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas.

Reagovat
Antijuve

Souhlas.Chtělo by to aspoň 2.kvalitní záložníky.Potom nemáme konkurenci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele