Inter má další zbraň – mladíka Balotelliho

07.04.2008, 10:55
Aktuality
Milánský Inter o víkendu v honbě za obhajobou titulu nezaváhal. K dvoubrankové výhře nad Bergamem vydatně přispěl teprve sedmnáctiletý Mario Balotelli. Rodák z Ghany se překvapivě ocitnul v základní sestavě a trenérovi Mancinimu se odvděčil gólovou pojistkou.

Vedoucímu týmu Serie A chyběli Ibrahimovič se Suazem, přesto trenér Mancini nasazením mladého útočníka do základní sestavy překvapil. Nemusel však litovat. Balotelli v 74. minutě využil přihrávky Stakoviče a stanovil konečné skóre na 2:0 ve prospěch Interu.

"Jsme všichni velice šťastní z výhry. Cítil jsem zodpovědnost, když jsem nastoupil v základu, ale byl to jen zdravý respekt," svěřil se Balotelli, který zaznamenal první ligový gól. Dosud měl na svém kontě branky z Italského poháru.

"Před mým gólem udělal skvělou práci Stankovič, který nahrával hned z první," děkoval mladík spoluhráčovi. "V kabině se mě pak všichni ptali, proč jsem se střelou tak čekal, ale brankář mohl skočit. Nakonec to byla taková šmudla."

Inter tak uhájil čtyřbodový náskok před AS Řím, do konce sezóny zbývá šest zápasů. "Forma Říma nás neznepokojuje. Jsou za námi a za námi také zůstanou," dodal Balotelli.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už v TIM Cupe dokázal, že umí, když dal Juventusu dva goly. Za poslední 2 roky jednoznačne nejlepší háč a střelec primavery. Moratti se nemýlil, když řekl, že Pata nepotřebujeme, máme Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli se zatím předvádí v dobrém světle, uvidíme, jestli bude v příští sezóně dostávat více šancí.

Reagovat
Slejdy

no nemusim ho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Slejdy nemá rád všechno, co jen trochu souvisí s Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani pizzara nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

jj... je dobry... ale taky ho nemusim...

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej .

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím fakt paráda, perfektní hráč. V mých očích lepší než Pato.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle miluju nejvíc. Kolikrát si ho viděl hrát? Jednou? Pato odehrál skoro polovinu sezóny, Balotelli jeden zápas a netvrď mi, že ses díval na první zápasy Coppy Italia...

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim...ja som videl supermaria viac krat je super..ale lepsi ako pato urcite este nie...a poznam vela takych fans nehovorim ze si to ty DecoSouza co pocuju v novinach alebo na nete ze super talent a hned o nom spievaju

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo: Vždy, když nastoupil, tak hru oživil, viděl jsem ho určitě víckrát, než jednou-na sport1 vysílají i pohár...Přesto píšu ZATÍM fakt paráda, prostě mě i za krátkou dobu zajual víc než Pato.

O tom, že je oba převyšuje jistý katalánský šutér, doufám nemusíme mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

O katalánskýho šutéra nejde ale dobře, že ho uznáváš Mě jde o to, že Balotelli toho určitrě neodehrál tolik, aby mohl být srovnáván s Patem, který dává góly jako na běžícím pásu. Jinak si myslim, že Balotelli je určitě obrovských talent, ale po takhle krátkém době je brzy na nějaké srovnávání, protože takových talentů už bylo a kolik z nich to nikam nedotáhlo...

Reagovat
Tsigi

Odchovanec v Interu tak to už je možný skoro všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

no neznám ho,ale tak mladej a dává goli v seri a..tak to musí být klenot..je otázka jestli ještě výkonosně vyroste a nebo bude usínat na vavřínech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele