Inter i nadále povede Inzaghi, prodloužil smlouvu do roku 2025

05.09.2023, 13:16
Aktuality
Simone Inzaghi (© AFP)

Trenér Simone Inzaghi prodloužil smlouvu v Interu Milán, který v minulé sezoně dovedl do finále Ligy mistrů. S vedením klubu se dohodl na spolupráci minimálně do června 2025. Inter o tom informoval na svém webu.

Sedmačtyřicetiletý Inzaghi přišel do Interu předloni z Lazia Řím místo Antonia Conteho. S týmem slavil dvakrát domácí pohár i Superpohár a v červnu bojoval o trofej v Lize mistrů. Milánský klub však podlehl Manchesteru City (0:1).

V domácí soutěži Inter skončil třetí za Neapolí a Laziem. V této sezoně Serie A zatím neklopýtl a po třech kolech vede tabulku bez inkasovaného gólu.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Rip

Reagovat
Mönchengladbach

Během hráčské kariéry mi jej bylo občas líto, že je ve stínu svého "v ofsajdu zrozeného" bratra, ovšem nyní ho v trenéřině válcuje tedy pořádně. Až jednou dokončí svou práci v Interu, jeho kroky nejspíš povedou do jednoho ze čtyř největších klubů Evropy (ManCity, Real, Bayern, Liverpool).

Reagovat
Kucka

Zatím super trenérská kariéra

Reagovat
nani92

v dnešnej dobe by bol Filippo slušný priemerák

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ono když se podíváš na ten tým z roku 2006, tak to byla jedna super hvězda české druhý. Ale do dnešního fotbalu by se hodil málokdo

Reagovat
PISTOLERO

Skvěle

Reagovat
snuff24

Bůh a už teď je pro mně největší trenérská srdcovka po Mourkovi

Reagovat
Tomassu

Zdar hoši

Mám seriózní zájem o lístky na AC Milan v LM.

Neví nekdo o někom kdo prodává nebo jaky je nejlepší způsob je sehnat ?

Díky

Reagovat
Kaka14

Ahoj,

Najlepšie podľa mna cez oficiálnu stránku : acmilan.com

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele