Iniesta: Postup již máme jistý, nyní chceme první příčku

20.11.2007, 10:59
Aktuality
Španělsko splnilo svůj cíl a postoupilo na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska. Reprezentaci země z Pyrenejského poloostrova zítra čeká závěrečný duel se Severním Irskem a jasným cílem bude pojistit si první příčku ve skupině...

"V Las Palmas chceme hrát stejně jako v sobotu a dát našim fanouškům vítězství. Bude to dobrý moment pro to něco vyzkoušet a zahrát si pěkný fotbal. Postup již máme jistý, nyní chceme první příčku. Kvůli několika špatným výsledkům jsme si prošli obtížnými časy, ale nikdo si nedokázal představit mistrovství Evropy bez Španělska," prohlásil záložník Andres Iniesta.

Právě fotbalista Barcelony se hned několikrát stal španělským zachráncem. V deštivém domácím utkání s Islandem dal deset minut před koncem jedinou branku zápasu a katem mužstva ze severu Evropy se stal i v odvetě, kdy v 86. minutě vyrovnal na konečných 1:1.

Iniesta se trefil i v sobotním duelu se Švédskem. Španělsko na Santiago Bernabeu s přehledem vyhrálo 3:0 a zajistilo si postup. K udržení první příčky mu zítra se Severním Irskem bude stačit i remíza.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako vždy sebevědomá prohlášení, snad jim to konečně vyjde a dostanou se dál než za 1/8, 1/4 finále!

Gloria España!

Reagovat
smazaný uživatel

1/8 finále na Euru?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele