Ingleseho se pokusíme udržet, slibuje Parma

05.03.2019, 20:12
Aktuality
Parma se po návratu do nejvyšší italské soutěže pohybuje uprostřed tabulky, na čemž má velký podíl i Roberto Inglese. Ducali sice nebudou moci na kmenového hráče Neapole aktivovat opci, přesto se chtějí s Partenopei domluvit...

Inglese je odchovancem Pescary, odkud si ho před více než osmi lety vytáhlo Chievo Verona, tam se však zpočátku nedokázal prosadit. Také proto odešel hostovat do Carpi.

Zmíněná zkušenost Inglesemu pomohla, neboť po návratu konečně naplnil předpoklady, když během minulé a předminulé sezóny nastřílel celkem 22 ligových gólů. Tím si rodák z Lucery řekl o pozornost Neapole, kam se stěhoval, avšak obratem zamířil na hostování do Parmy.

Staronovému účastníkovi Serie A pomohl Inglese do této chvíle osmi ligovými trefami, přičemž mají společně s Gervinhem velký podíl na dosavadních výsledcích Ducali. Součástí dohody je sice předkupní právo, avšak částka 25 milionů eur je pro Parmu až příliš. "Nemůžeme ho udržet za stanovených podmínek, ale to neznamená, že tady nezůstane," prohlásil sportovní ředitel Daniele Faggiano.

"Inglese je pro nás důležitým hráčem," prohlásil funkcionář pro "Radio Kiss Kiss". "Roberto skvěle čte hru a pomáhá týmu špinavou prací," dodal Faggiano, jenž se chce pokusit 27letého útočníka ve svém týmu udržet. "Inglese je tady spokojený, to nám může pomoci," věří.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kucka

Dobré vědět, že sportovní manažer je spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

ADL odhadol jeho hodnotu na 90 mil, u Parmy asi nie je Intel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele