Iličić touží zůstat v Itálii, je šťastný ve Fiorentině

02.04.2016, 19:58
Aktuality
Svou třetí a zřejmě ne poslední sezonu kroutí ve Fiorentině Josip Iličić. Slovinský záložník se letos stal jednou z klíčových postav Violy, jejíž barvy hodlá hájit i v dalších ligových ročnících...

"Ve Fiorentině jsem šťastný, mou touhou je zůstat v Itálii. Je normální, že se po tolika letech v jednom klubu spojuje vaše jméno s odchodem, ale já se koncentruji pouze na Violu," řekl Iličić v rozhovoru pro slovinská média.

28letý fotbalista přišel do Florencie před necelými třemi roky za devět milionů eur z Palerma a letos dal ve 23 ligových startech už 11 branek. Také díky němu tak klub může myslet na návrat do Ligy mistrů, aktuálně jsou Fialky na čtvrtém místě a na třetí AS Řím ztrácejí pět bodů. Zároveň se ovšem musí ohlížet za sebe, pátý Inter totiž podobně jako Fiorentina do této chvíle posbíral 55 bodů.

"Cílíme na třetí místo. Co se mistrovského titulu týče, tam to vypadá na Juventus, který je po špatném začátku zase zpět," nechal se dále slyšet Iličić.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

28 neni málo Kam s ním ? Na PL už by si asi nezvykl

Reagovat
Elliasson

Třetí místo je trochu nereálné...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele