Horváth je ve všech sestavách

29.10.2008, 12:17
Aktuality
Pouze plzeňský záložník Pavel Horváth se ocitl v sestavách všech jedenácti redakcí, které tvoří All Stars media tým. O jednu nominaci méně získali za výkony v jedenáctém kole olomoucký Ordoš a Svěrkoš z Ostravy. Mladoboleslavský Sylvestre je v ideální sestavě podruhé za sebou.

All Stars media 11. kola:

Vaniak (Slavia, 9 nominací) - Janíček (Mladá Boleslav, 5), Hušek (Sparta, 4), Hubáček (Slavia, 4) - Otepka (Ostrava, 5), Zeman (Sparta, 9), Sylvestre (Mladá Boleslav, 5), Horváth (Plzeň, 11) - Svěrkoš (Ostrava, 10), Ordoš (Olomouc, 10), Střihavka (Ostrava, 7).

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Janíček a Hubáček me tam moc nesedej,prumernej zapas odehrali ... jinak asi jo .

Reagovat
Marv

Hubacek? Sylvestre?

Reagovat
smazaný uživatel

sylvestre hubáček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele