Ideální sestavě PL podle hráčů dominují Manchester City a Liverpool

25.04.2019, 12:54
Aktuality
Anglická hráčská asociace (PFA) zvolila ideální jedenáctku letošního ročníku tamní Premier League a nejpočetnější zastoupení v ní mají Manchester City a Liverpool. Týmy bojující o mistrovský titul dodali hned deset fotbalistů, jejich nadvládu dokázal narušit pouze Paul Pogba z Manchesteru United...

Z Manchesteru City se do týmu dostalo hned šest hráčů a Citizens mají podobně jako loni nejpočetnější zastoupení. Jediným, kdo své rok staré zařazení do ideální sestavy dokázal obhájit, je útočník Sergio Agüero.

V jedenáctce schází řada známých jmen a nedostalo se například na Edena Hazarda (Chelsea), Mohameda Salaha (Liverpool) nebo Pierre-Emericka Aubameyanga (Arsenal), mezi vyvolené se tentokráte nevešel ani Harry Kane (Tottenham), jemuž vedle velké konkurence uškodily i zdravotní problémy.

Ideální sestava letošní sezony anglické ligy podle hráčské asociace: Ederson (Manchester City) - Alexander-Arnold, Van Dijk (oba Liverpool), Laporte (Manchester City), Robertson (Liverpool) - B. Silva, Fernandinho (oba Manchester City), Pogba (Manchester United) - Sterling, Agüero (oba Manchester City), Mané (Liverpool).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele