Icardi prodloužil smlouvu s Interem Milán

04.06.2015, 09:16
Aktuality
Fanoušci milánského Interu si mohou oddechnout. Mauro Icardi po dlouhých jednáních prodloužil s Nerazzurri kontrakt, nyní je na San Siru pod smlouvou až do roku 2019...

Argentinský kanonýr přišel do Interu před startem minulé sezóny ze Sampdorie Janov a postupem času se zařadil mezi největší opory staronového kouče Roberta Manciniho.

I vzhledem ke špatným výkonům milánského velkoklubu byl Icardi neustále spojován se změnou dresu, poslední dobou se 22letý útočník spojoval hlavně s Atléticem Madrid.

Sám však vyhlašoval, že chce setrvat, což nyní stvrdil podpisem nového kontraktu. Ten má platnost do roku 2019 a ročně si Icardi přijde na 3 miliony eur. To je pro úřadujícího nejlepšího střelce Serie A výrazné navýšení a důvod, proč s ním chtěl Inter prodloužit. "Samozřejmě bych chtěl hrát Ligu mistrů. Věřím však, že si ji vybojujeme příští sezónu s Interem," prohlásil Icardi.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net, soccerway.com

Komentáře (82)

Přidat komentář
Batigol20

Super teď ještě Handanovic a příští sezóna by nemusela být zase ztracená

Reagovat
smazaný uživatel

a kovacic

Reagovat
skteel

a mrkocic

Reagovat
smazaný uživatel

a brozovic

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ma prijit ondrej duda jako zakladni pilir na AM kdyz Xherdanovi to neslape..

Reagovat
smazaný uživatel

Má vôbec na to sa presadiť do základu Interu?

Reagovat
juveforever

v tom kádri určite

Reagovat
smazaný uživatel

Vrabejka to potvrdil?

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka 03.06.2015 20:19

Že do horšího. Inter je na tom rozhodně huř jak my. Finančně jsou na tom strašně zle. Hrají průměr Italské ligy, odejdou jim jediné 2 hvězdy (Icardi, Kovačič). Jasně my taky nejsme uplně top ale stále jsme nadprůměr PL. Prestižnější liga, větší plat. Je spoustu důvodu proč by měl Kovačič odejít.

jo.

Reagovat
SunFells

Něco tím co napsal jistě potvrdil.

Reagovat
Deki

musí zůstat a já věřím, že zůstane. během letošní sezony jsem si ho dost oblíbil, svý mouchy má, ale je na správný cestě...

když před dvěma roky přicházel s Belfodilem, bylo hodně úsměvný, jak leckdo víc věřil právě Belfodilovi

Reagovat
Koubinhor

samé dobré zprávy tento týden

včera cigára omezený a dnes mauritooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je super zpráva no. Demence dokonce nabyla úplně nových rozměrů, když zakázali i elektronický cigarety. Ještě můžou v hospodách zakázat alkohol.

Reagovat
Kily

to jo, mě už teď lezlo krkem, jak jsou zoufalci v hospodách závislí na telefonech a nedá se s nimi pořádně mluvit a teď ještě budou každých třicet minut chodit na cigáro

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedivím, že si s tebou nechtějí povídat, když jim říkáš, že jsou zoufalci.

Reagovat
smazaný uživatel

to s těma telefonama je neskutečné... tupci

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie keď ťa niekto vytiahne na pivo a potom si on vytiahne mobil a ty tam seď jak hňup

Reagovat
smazaný uživatel

to nekdo fakt dela?

Reagovat
Kily

jo, to je přesně ono, já už jenom čekal, kdy někdo přijde s aplikací, díky které bude moci uživatel v jednu chvíli držet ve dvou rukách telefon, půllitr i cigaretu zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
junglist

jakože elektronický cigarety nesmrděj? když budeš žrát a já ti to budu foukat do kciftu tak ti to nebude vadit?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych chodil proboha do kuřácký restaurace se najíst když mi vadí kouř z cigaret ?

Reagovat
Beči

Reagovat
Neuro

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Koubinhor

každý nebydlí ve větším městě, kde se najdou i nekuřácký restauračky - v našem 20 tis. není ani jedna....

Chceš kouřit = táhni ven nebo si kuř doma :)

Jednu hospůdku máme nekuřáckou, ale ta nemá žádný jídlo a je prima, když si mužů vzít hadry, co jsem měl včera v hospě a nesmrdííííí

Ve vyspělejších zemí s tím nemají problém a vy si taky zvyknete

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký město? Napiš konkrétně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samo sebou je to debilita jak vrata. Když si provozovatel chce zřídit kuřáckou restauraci nebo hospodu, tak je to jeho věc a každej si tam může kouřit jak chce. Jsem nekuřák, nebydlím ve vělkým městě, na výběr je těch restaurací dost, kde se nekouří nebo je nekuřácká část (sám snad neznám jedinou kde by to nebylo aspoň rozdělený) a tyhle kecy jsou o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Asi tak. Je to naprostý nesmysl, každý majitel podniku by si měl sám určit, zda se u něj bude kouřit, nebo ne. Takhle akorát do hospod už nikdo nebude chodit, když si nemůže dát u piva cigaretku.

Reagovat
smazaný uživatel

Otresnej pripad intervence statu do byznysu. Kazdej hospodskej ma mit pravo na to si zvolit, jestli chce tu nebo onu cast klientely. Uz dnes je problem ve vetsich mestech najit v okoli hospu, nemyslim pajzl, kde si muze dat v klidu pivo a cigaro, o kavarnach ani nemluve.

Reagovat
Rarášek

Obzvlášť pro hospody to bude skvělá zpráva no. když místo 100 lidí za den, příjde 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprijde ani 20 lidi, ty hospody proste zavrou. A dalsi zavre babisovo-sobotkovska EET

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelně kouří 24% populace, k tomu 10% si zapálí občas. Sám příjdeš na to, zda je víc nekuřáků nebo kuřáků. taky když se jdu v Brně projít, tak před hospodou stojí max 3 kuřáci, chodit tam tolik lidí, tak by museli zavřít.

Hospody nekrachují kvůli zákazu kouření ale kvůli sociální a ekonomické realitě. Představa, že venkovskou hospodu uživí 10 štamgastů co si dá pár kousků denně je dost naivní, kdo na vesnici si může dovolit nechat stovku denně za pivo v hospodě, navíc když čudí? Pak ta hospoda skončí jako vedlejšák někoho, kdo vedle toho normálně pracuje a zavíračka je v 11 a dostaneš tam pivo, rum, vodku, chipsy, tatranku, nebo se chodí k hasičům či podobném spolku, jehož jsou všichni členy, nebo si za tu stovku koupí dvě petky v akci a k tomu klobásu. MF dnes má sice na titulce článek o alternativní hospodě ale vzhledem k tomu, jaké z toho dělají haló by tam mohli napsat i další, než tu, o které se zmiňovali před asi 2 měsíci, údaje o velikosti obce, blízkosti většího města a tamní zaměstnanosti, které hospodu ovlivní více než kouření nebo registračky tam pochopitelně chybí. Zato v magazínu je krásný článek, který snílkům jako vy ukazuje realitu, štamgasti hospody neuživí ani dnes.

A kuřákům to patří. Furt kecy o svobodě a právu si zakouřit ale slušných kuřáků, tj těch, kdo se pokaždé ve společnosti, bez ohledu na místo, ostatních zeptají, a zapálí si až poté, co dostanou kladnou odpověď, je minimum. Ono totiž kouření na rozdíl od lahve rumu nepůsobí jen na kuřáka, ale i na lidi v jeho okolí. Když si sousedka pod náma dá láhev vodky, nebudu o tom nic vědět, když si zapálí, ucítím to hned, jak otevřu okno.

A vzhledem ke statistikám bych byl zvědavý, co by kuřáci říkali výsledku případného referenda. Vítězství varianty kouřit se smí jen na místech k tomu určených a jinde je to zakázáno by mě vůbec nepřekvapilo a uvítal bych to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

dobrá foto...počuje volanie LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

GRANDE MAURITO!

Žeru ho. Bomber na n tou. Wanda to dobře vyjednala. Snad si případní zájemci uvědomí za kolik šel dybala a to měl jenom rok smlouvy a nebudou otravovat s těma směšnejma částkama kolem 20m.

Reagovat
Deki

min. 35, jinak bych se o ničem ani nebavil. ale snad letos ještě zůstane. btw. nevíš co s 'kapitánem'? končí mu smlouva a nikdo se o nic nestará...

Reagovat
smazaný uživatel

sak nech len pekne skonci

Reagovat
Votas

já se v tom trochu šťoural a třeba na transfermarktu mají, že má ještě rok, a pak když se psalo někde, že neprodlužuje, tak tam taky měli, že má do 2016. Starší zprávy ale píšou, že mu letos končí a žádný ofiko oznámení, že by prodloužil tak nebylo. Na několika serverech ho pak měli v sestavách "nejdražších komu letos končí smlouva". Jinak já si myslím, že ho podepíšou, ale je to škoda no. On třeba není až tak tragickej, jak z něho děláme, ale prostě v tomhle týmu nefunguje, máme to několika lety ověřený a měli bysme vsadit na jinýho koně.

Reagovat
Votas

Jinak ty částky, co se s náma spojujou vůbec nechápu. Každej trotl z Porta začíná na 30ti a k nám příjdou, že koupí hráče co stál 15 mega a kterej se prověřil v kvalitní lize a kterej se za 3 roky zlepšil snad ve všech týmovejch činnostech a kterej je pořád jedním z největších talentů na světě za 18??? WTF Dokud nás budou mít ostatní za takovejhle klub co vytvořil Branca, co draze nakupuje a ultra levně prodává, tak to půjde do hajzlu. Musí si v Evropě zvyknkout, že když prodáme někoho ze základu, tak to bude za ranec(výjimky jsou Rano a Guaro...ty za zlámanej alobal)... jinak hrajeme úplně nesmyslnou hru, že prodáme jeden supertalent a koupíme za stejný prachy "možná talent"...to je zcestný.

Reagovat
Deki

tady souhlasím, 10 od Poolu za Matea byl regulérní výsměch. Icardi tu hodnotu 40 míčů má, takže fakt není důvod ho střílet pod cenou (i když nevím, jak velký jsou problémy s FFP). tohle se musí změnit...

jinak k Ranovi - taky nevím, jestli mu končí smlouva teď nebo za rok. vzhledem k tomu, že se o prodloužení jeho smlouvy ale ani nespekuluje, je asi reálnější další rok. pokud to tak je, za 10 si může jít kopat, kam jenom chce. tragickej rozhodně je a celková obnova defenzivy je prostě nutná. jsem zvědavej na Murilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle transfermarkt.com má Rano jen do konce června.

Reagovat
Jajinek

Bohužel max. na 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsi pesimista si :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musis sa viac snazit

Reagovat
Votas

kam myslíš, že by šel...jestli odejde Costa, tak je jasná Chelsea, ale jinak na něj podle mě všichni čekají až za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Costa odcházel?

Reagovat
smazaný uživatel

Byly spekulace, ze si nemuze zvyknout na Anglii..

Reagovat
smazaný uživatel

Který hned popřel jak Mou tak Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Což sám Costa vyvrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivny predator (hlas laca borbelyho)

a keby mal ist prec, tak v tejto prepnutej dobe kludne 50 mega, ked to vsetkym tak kuruje

Reagovat
Lubinterista

sii

Reagovat
10

OT: Chiellini na 99% nebude na finále...

Reagovat
GEGE

Šance s 20% náhle vzrostla na 25%

Reagovat
10

Problém je v tom, že Barza je taky po zranění, sice trénuje, ale nedá se moc odhadnout, zda vůbec bude moct hrát a v jaký bude kondici. Potom už je tam jen Ogbonna.

Reagovat
CubONE

Reagovat
brenk

síce sme si tam celú sezónu priali Barzu, ale chudák Giorgio, celú sezónu odmakal a vynechá najväčší zápas kariéry

Reagovat
10

je to velká škoda, teď bych se vůbec nedivil 3-5-2

Reagovat
10

resp. to teď vidím jako velmi pravděpodobný

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

No, toho jsem se obaval, veril jsem, ze je to jen natazeny a ze to rozbeha. Tohle je proste v prdeli, zrovna nam. Barca bude komplet

Reagovat
smazaný uživatel

to je v prdel..... :-( toto není dobře.

Reagovat
Pipo123

Tvl, Fabian Schär zadarmo a nikto po nom v SA neskočil, pritom jasná posila do základu pre každého, nakoniec si ide do Hoffe

Reagovat
olis

dneska som sa nad tym uz rozculoval, napriklad my sme mali urobit vsetko pre jeho ziskanie a nic, potom pride nejaky priemerak za 6 mega

Reagovat
Pipo123

Presne, aj pre nás by to bola skvelá posila, vedľa De Vrija na pár rokov vystarané, ale tak my sme zobrali Hoedta zadarmo čo je tiež dobrá voľba

Reagovat
Spalovač šancí

Při vší úctě, z hlediska perspektivy, peněz i jazyka je Německo v jeho případě výš než Itálie. Snad jedině, že by ho vzal Juventus, potom by ho asi upřednostnil před tím Hoffe

Reagovat
olis

Sarri konci v Empoli a podla Pedullu a TMW zvazujeme aj jeho, to by mohlo byt tiez zaujimave

Reagovat
Pipo123

Aby Empoli nedopadlo zle, odišiel im tréner, na odchode sú Valdifiore, Saponara, Hysaj a ešte prípadne ak si Juve stiahne Ruganiho. Síce na prestupoch krásne zarobia, ale či ich dokážu adekvátne nahradiť.

Reagovat
10

To je bohužel realita Empoli, oni to takhle mají dlouhodobě. Víc jak polovina týmu je na hostování, stejně to budou skládat i příští sezonu.

Reagovat
olis

este aj Sepe ktovie ci tam ostane, vraj tam velmi dobre chytal

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý na vás, Rafael, Andujar, Reina, Sepe

Reagovat
Pipo123

Inak keď sme u Empoli, tak Ruganiho chce Janov a Sampdoria

Reagovat
Pettirosso

Jj jen skoda, ze fakt vezmou toho hnupa Zengu. Ted je volnej Sarri (nikoho nemusi presvedcovat a s nikym vyjednavat, na coz se vymlouvali), penize by rozhodne chtel podobny a jeste by za nim sel Dani..ne proste, vezmou Zengu..to fakt nepochopim

Reagovat
Pipo123

Najlepšie je na tom že Sarri má byť blízko podpisu v Cagliari

Reagovat
Pettirosso

Jo presne, to jsem taky rikal vysmech

Reagovat
cukjerek

Super...tak aspon jedna dobra zprava,po dlouhe dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele