Ibrahimovič: Moje zranění je vážné

26.02.2008, 16:42
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič byl dosud jedním z hlavních tahounů Interu Milán. Švédského útočníka však nyní trápí zranění kolena a není jasné, kdy bude moci znovu hrát. Ibrahimovič také popřel, že by měl neshody se spoluhráčem Materrazim.

Ibrahimovič zatím vynechal víkendový zápas se Sampdorií, zítra hraje Inter proti AS Řím a švédský kanonýr nejspíš bude znovu chybět. "Mám trhlinu v kolenním vazu. Bolí mě to už dlouho a nevím, kdy se to zahojí," vysvětluje 26letý útočník.

"Nechci raději nic říkat. Dosud jsem myslel jen na Inter a na to, jak vyhrát trofeje. Jenže nyní cítím, že bych hodně riskoval, proto odpočívám," pokračuje Ibrahimovič.

Kromě zranění trápily Ibrahimoviče podle italských médií také spory se spoluhráčem Markem Materrazim. Švéd měl svého kolegu kritizovat za výkon v osmifinále Ligy mistrů proti Liverpoolu, což však odmítá.

"Na Anfieldu jsme si nic neudělali," tvrdí. "Já jsem ty fauly neviděl. Marco mi říkal, že nebyly na kartu, a já mu věřím, byla to chyba rozhodčího," vrací se Ibrahimovič k Materraziho vyloučení. "V každém případě jsme schopní doma ztrátu dohnat."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nic neuspěchat, je lepší chybět třeba 2-3 zápasy, než to podcenit, a pak už si po zbytek sezony nekoupnout..Doufám, že to nebude nic dlouhodobého.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ibrahimoviče muzou to osmifinale zabalit a materrazi je kreten a jeste k tomu neumi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si borec no... a ještě k tomu neumíš psat slušně,a asi ani číst,prtz je jasne napsany ze se nemaj užívat sprosté slova

Reagovat
milan78

tak řekni rodičům, t tě nepouštějí k PC dokud nebudeš mít aspon OP

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Staenly10

Presne

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

ale no tak, Tome, to už vážně přeháníš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kromě toho, že neumíš psát, psát slušně a číst, tak tě chci upozornit, že Inter se bez Ibrahimovice rozhodně obejde. A také nevím, jak jsi dospěl k názoru, že Materazzi neumí hrát fotbal, když výrazným způsobem pomohl Itálii k zisku titulu mistrů světa, byl vyhlášem nejlepším obráncem minulé sezóny Serie A atd.

Reagovat
fantomas

materazzi je sprosty prase, promin

Reagovat
fantomas

tady přikládám jasnej důkaz! http://www.youtube.com/watch?v=WJPKM5aJGW8

Reagovat
Maritazzi

je to tvrdej obránce, udělal pár těhle zákorků a ted má respekt a nikdo si na něj nic nedovolí a když sem dáváš video s pár jeho kosama tak sem dej třeba video s jeho golama, měl by ses na to dívat ze dvou stran, vidíš to moc jednoduše, je to jeden z nejlepších obránců na světě

Reagovat
fantomas

s pár kosama?? to je z jednoho zápasu panáčku..a když tam udelá tolik prasáren, tak se na mě nezlob, ale tim si nedelá respekt, ale spíš pěkně blbý méno! Góly dává, ale podobně jako došek (tj. loket,loket, loket, výskok do dvou metrů, gól)...technik to neni a goly dává jen ze standardek hlavou, na tom neni nic světabornýho!

Reagovat
Maritazzi

tak určitě si poslal link z toho zápasu s AC a to je vždycky vypjatý, se Shevchenkem se taky rád nemá, čemuž se ani nedivim tak se nediv, kdyby to bylo takový prase, nebude hrát v Interu, nebude zvolen nejlepším obráncem Serie A, k těm golum, jestli si někdy hrál fotbal, tak možná víš že při výskoku ruce potřebuješ, bez nich bys asi těžko vyskočil, kdyby dělal při tom takový fauly tak mu to rozhodčí pískaj a k tomu že nemá techniku, podívej se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=8_8WDtKgLMc

Reagovat
fantomas

to neni technika, bože, to nejen že byla pumelice ,ale technikou sem hlavně nemyslel tu kopací, ale herní!!! Tu nemá absolutně...ruce k výskoku potřebuješ, ale nepotřebuješ se s nima zapřít o protihráče, resp.nesmíš...to že mu to nepískaj, to je proto, že se ho rozhodčí bojej, když videj čeho je schopnej...a ty fauly nebyly jen na ševu, ale ten kopanec do ruie costy a výskoky do inzaghiho, to bylo co?? Btw takle si opravdu vypjatej zápas nepředstavuju!

Reagovat
Maritazzi

no jasně, on jenom ten míč napálil, ty asi víš :D herní technika, muj bože podívej se na nějakej zápas Interu a uvidíš, v čem má třeba Nesta lepší techniku, aha, rozhodčí se ho bojej, tak něco takovýho sem fakt dlouhoneslyšel, ještě bys mohl napsat že rozhodčí pískaj jenom pro Inter (nefandim jim) a ty souboje z rukama, v tom sou většinou oba stejně, fotbal je kontaktní sport bože a at se ti to líbí nebo ne rukama se prostě hraje...

Reagovat
fantomas

takže naprosto v pořádku byl ten hnusnej faul na sorina?? Interu v Itálii všichni připískávaj, to je známá věc at se ti to líbí nebo ne!! A ja netvrdim že je nesta lepší v technice (ten je kompletně lepší: ve čtení hry, výběr místa, herní inteligence)...v interu je na stoperu možná matrix nejlepší, ale ve světě nemá šanci se vyovnat těm nejlepším!!!

Reagovat
Maritazzi

to na sorina byl prostě úlet, za to se ho nezastávám, k těm rozhodčim, je fakt vidět že z těch italských zápasů si možná tak většinou přečteš report, protože tam se dělaj chyby na všechny strany, interu sice neodpískaj ofsajd, jenže pak v jeho neprospěch udělá rozhodčí třeba 3-4 fatální chyby, marco za poslední dva roky hodně právě herně vyspěl a za poslední rok se může rovnat nejlepším, je to TOP 5 obránce

Reagovat
fantomas

přinejelpším TOP 10 ...sorín byl sice ulet možná, ale ani zdaleka ne jedinej...ja sice serii A nesleduju to klidně přiznám, ale občas se kouknu právě na inter a do očí mi bije poměrně zřetelné občasné nadržování...právě materrazzimu se hodně tech jeho "rutinních" zákroků odpouští!

Reagovat
Maritazzi

byl to jedinej úlet při kterym fakt udělal takovou prasárnu, jinak to sou zákroky vyplývající ze hry, neřikám, že to je čistý, ale je to nezbytný, jak by se ti líbil fotbal kdyby hrál samej Cristiano Ronaldo, Kaká, Robinho... tadyhle ty psi jako je Matrix, Gattuso, De Rossi, Poulsen jsou prostě nezbytný, hra pak získává na tempu a je to určitě atraktivnější, TOP 10 při nejhorším a znova k rozhodčim, myslim si že Marcovi právě ta jeho pověst škodí, rozhodčí mu právě pískaj všechno, za všechno mu dávaj karty protože se bojí aby si náhodou nevyskakoval (karty na Anfieldu), a ty chyby, prostě vždycky je to na obě strany, někdy fakt čumim co pískaj Ibrahimovičovi, prostě ty rozhodčí tam z toho fotbalu dělaj bordel, a pískej špatně na obě strany

Reagovat
fantomas

dobrá rozhodčí sou kapitola sama o sobě...ale zkrátka materazzi je neco jinýho než gattusso proboha...ten hraje klasicky "jen" tvrdě...žádný prasárny (jen málokdy zezadu jako matrix), prostě hra na tělo...ale ty jeho lokty (matrixe, abysme si rozuměli)...zadej na youtube materrazzi a budeš koukat kolik tam je vybraných zákroku nejen z derby...chapu, bdueš argumentovat že to je málo, na to kolik zápasů odehrál, ale takový terry, touré, maldini jsou (v případě maldiniho spíš byli...podobně beckenbauer, ten proč je označován za jednoho z nej stoperů historie?) právem považováni za TOP stopery na světě a to přitom ostatní nepřevyšuji přehnaně tvrdou hrou jako matrix!!

Reagovat
Maritazzi

ale prostě každej stoper má jinej styl, on hraje tvrdě, někdy až moc, já to vim, ale poslední dobou se umírnil, faulů už tolik neni (právě na youtube jsou ty fauly většinou staršího data), a proto se dostal do společnosti těch nejlepších stoperů a on už právě taky nedělá takový prasárny jak dřív a hraje jen tvrdě, zase je to všechno kvůli tý jeho pověsti, každej ví jak nakopal shevchenka, jak sorin dostal loket (to byl fakt hnus), ale prostě je to dobrej stoper, na obránce dává hodně golu, málokdo přes něj projde, a řikám herně šel za poslední dva roky hodně nahoru

Reagovat
fantomas

ok fajn, nekdy se musim pozorně podívat a zjistit jeho pokroky, třeba změnim názor

Reagovat
Maritazzi

škoda že s tim liverpoolem si nic vidět nemoh :D

Reagovat
fantomas

proč? byl vykartovanej? ja byl stejně fuč od televize..

Reagovat
fantomas

jooo valstně dostal zase rudou njn

Reagovat
Maritazzi

právě, za dvě žlutý, ale minimálně jedna se pískat nedala vůbec

Reagovat
fantomas

a už sme zas u tech páprdů v černym

Reagovat
Maritazzi

né asi, ale s těma bude nespokojenost furt

Reagovat
fantomas

to každopádně

Reagovat
Slejdy

s materazzim mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jo ibrahimovič tj taká odpočívej fpokoji navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Bude jim chybet klucina !

Reagovat
smazaný uživatel

cože???Materazzzi,že neumí hrát fotbal? vždyt nás vyřadil na mistoství světa ve skupině a ve finále srovnal s Francii na 1:1 tak co to žvaníte,vždyt je to mistr světa 2006

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra bude velká stráta pro Interale zdraví je přednější..můžou ho plnohodnotně nahradit argentinec Crespo nebo bývalý hráš´č Cagliari Suazo ..škoda Adriano by se ted hodil

Reagovat
smazaný uživatel

"to že mu to nepískaj, to je proto, že se ho rozhodčí bojej" Jak říkal Einstein: Lidská blbest je nekonečná. A i kdyby to byla pravda, tak by to určitě nedávali tak najevo, aby sis toho všiml i ty, respektive jenom ty.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra proč zrovna IBRA...klíčovej ráč našeho týmu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele