Ibrahimovič chce novou výzvu. V Itálii už všechno vyhrál

01.06.2009, 10:53
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič si není jistý, jestli bude hrát i příští sezónu za Inter Milán. Znovu se stal mistrem Itálie a tentokrát i nejlepším střelcem Serie A, rád by proto vyzkoušel angažmá v jiné zemi.

Inter zakončil letošní sezónu nedělním vítězstvím 4:3 nad Atalantou. Ibrahimovič se trefil dvakrát a s celkovými pětadvaceti zásahy se stal králem střelců.

"Bylo by dobré zakončit tuhle cestu, už to nemůže být lepší," prohlásil po zápase pro Sky Italia švédský útočník. "Moje budoucnost? Nevím. Jestli se má něco stát, stane se po tomhle zápase. Uvidíme."

Ibrahimovič hraje v Itálii už pět let, před Interem sbíral úspěchy s Juventusem. "Vyhrál jsem tu všechno. Když jsem přišel, mnozí mě kritizovali, že jsem sice skvělý hráč, ale neumím prý dávat góly," pokračoval.

"Teď jsem ukázal, co dokáži, jsem nejlepší střelec ligy. Nic lepšího už udělat nemůžu. Mám také pět ligových titulů, Superpohár, chybí mi Italský pohár, ale to je v pořádku. Nevím, co víc bych mohl v Itálii dokázat. Jen tu pokračovat v budování své sbírky," dodal Ibrahimovič.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (154)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Docela ho chápu.. Ale nepochopil bych, kdyby ho chtěla koupit Barca, zbytečně by ničila, co funguje.. Napadá mě leda Real a M. City, ale to jen kvůli financím, to bych zase nepochopil jeho. Chelsea pochybuju, i když..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odchází, tak jsou snad jen tři možnosti - Real, Barca a PL (v PL by přicházela v úvahu Chelsea, pokud pustí Drogbu, Arsenal, pokud pustí v. Persieho, Live i ManU maj v útoku plno a oba maj i stejný typ útočníka).

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž teď si uvědomuju, že by měl Arsenal duo Ade a Ibra. To by nešlo k sobě. Arsenal mažu

Reagovat
fantomas

Ade hrát nemusí. Spíš by se musel naučit hrát týmově a naši záložníci by se museli naučit pořádné invenci, jinak by to neklapalo.

Reagovat
terry

Já hlavně nevím, zda by šel do Arsenalu, kde momentálně by neměl moc šancí vyhrát něco víc než v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nepotřebuje tým, zálohu, spoluhráče..jemu stačí, když bude dobrej gólman, kterej na něj nakopne při výkopu míč

Reagovat
fantomas

Mně je to jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jak bude hrát v týmu, který má míč na kopačkách ve 2/3 utkání a soupeř je zatlačený před brankou.. Ono když má prostor, tak se mu to hraje výborně. Ale jak se bude prosazovat, když bude mít opravdu minimum prostoru, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, zrovna Zlatan, na kterém jsou pořád nalepení dva - tři obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

mě jednoznačně zapadá do Premier League Třeba do Arsenalu za Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je pro Chelsea hrozně důležitý, aˇsi říká kdo chce, co chce, täkže pokud nebude chtít odejít...

Reagovat
terry

Ano, je to pravda. Drogba je pro útok Chelsea extrémně důležitý a kdyby odešel, byl by hned problém. Ačkoliv třeba Ibrahimovič by ho mohl vyřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič je mnohem lepší než Drogba, by na něj dal hned zapomenout.

Reagovat
RMCF

Arsenal by na něj asi enměl, nebo i kdyby tak by to nedal, MU jak píšeš, Barcelona by byla podle ěm sam proti sobě, křídlo to není a hrot do 4-3-3 na to ěm příjde že se moc stahujepro míče do hloubky a tak, prostě mě sedí do hry se dvěma útočníky. Tak jediný dvě možnosti vidím Rael a Chelsea. A pravděpodobnější mě přijde Chelsea. Do Realu ybhc ho moc nehctěl, fotbalista skvělej, ale ta jeho arogance

Reagovat
smazaný uživatel

do Arsenalu by v první řadě nešel..., to by byl krok zpět. Ibra může jít vpřed už jen do klubů jako jsou Real a Barcelona..., v Anglii by se mi nelíbil, i když takovej hráč zahraje všude.

Reagovat
Amos

Real je krok dopředu ? tak to potom jo.... Podle mě buď Barca nebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

... a co takhle "změna" a nová výzva do Chelsea k Ancelottimu.. co ty na to Gattuso ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud už má Wenger dvojníka, alespoň nabídku Arsenal podá...

Reagovat
fantomas

To "kdyby" u Persieho odchodu je dostatečně velké na to, aby o tom teď ani v nejmenším neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že nemáte ani nulovou šanci Ibru získat, to jsem jen tak plácl... Jeho nynějším platem v Interu by se mohl uživit celý Arsenal až po realizační tým.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
Amos

a v tom je porblém Arsenalu , škudlí na platech hráčů a pak všichni odcházejí v nejlepších letech za většíma prachama , takže Arsenal musí každej rok dávat dohromady novej základ.. Jsem jejich fanda , ale už mě štve zase to s Arshavinem,že mu strhávaj daně dost z platu a on kvuli tomu chce přidat , protože počítal s více penězma a Arsenal mu samozřejmě zamítl požadavek , takže se bojím , že odejde např. do Chelsea , kde by mu ten plat dali a ani by se nemusel stěhovat..

Reagovat
smazaný uživatel

to je srdcař, to je oddanost

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu, všechno už s Interem dokázal, tak proč zůstávat... řekl to na rovinu a je to logický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nikdy nebyl nijak velký klubista, to se o něm ví už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak jedině ho pustit za pořádný prachy a koupit Benzemu, Cassana, Deca...Minimálně poslední dva, pokud odejde...Myslím, že ještě rok zůstane, Mou ho přemluví a hlavně Moratti prachama...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne do barcy

Reagovat
Jajinek

To je pořád dokola, jeden den zpráva že odchází, druhý den že zůstane. Pak zpráva, že už vyhrál vše, na to zase, že mu byla nabídnuta výhodnější smlouva.

Dle mě ještě jednu sezónu zůstane a pokusí se uspět s Interem v Lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž bych samozřejmě rivalo přál oslabení, tak ale tímto by utrpěla především liga..takže doufám, že Zlatan zůstane. Je radost na něj pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Perez už hromadí milióny

Reagovat
terry

Letos si udělal ze Serie A skutečně one-man show, jak už tu někdo včera podotknul. Vždyť on byl u většiny branek Interu, ať už je sám dal nebo je vypracoval. Podíl na letošním úspěchu je u něj obrovský.

Pokud odejde, jsem na to hodně zvědavý. Jednak jak se s tím popasuje Inter a taky kam vůbec půjde. Už to bylo řečeno, že ve Španělsku pravděpodobně jen Barca nebo Real. V Katalánsku nevím, proč by měli ničit skvěle pracující stroj, kam by podle mě Ibra nezapadl. V Realu by zas měli přetlak útočníků, ale na druhou stranu by to mohlo třeba vyhodit Huntelaara. No a pak je tu PL. Možná by ho fakt mohla vyzkoušet Chelsea.

Reagovat
Jajinek

Podle mě si jeho důležitost v Interu všichni uvědomují a vědí, že momentálně není inter nachystán na hru bez něj. Je jasné, že jednou odejde do Španělska, ale až na to Inter bude připraven reagovat. Proto by teď měli všichni činovníci Interu věnovat úsilí jen tomu, udržet ho aspoň na tuto sezónu. A já věřím, že se to nakonec stane.

Reagovat
terry

Já si právě myslím, že letos je ta správná doba. Vždyť se podívej na posilování. Ještě není ani červen a Inter už posílil tak, jako někdy ani za celé přestupní období a navíc velice slušně. A to se ještě mluví o dalších skvělých hráčích a jejich příchod je velice pravděpodobný. Pokud by se potvrdil ještě Cassano, tak věřím, že Ibra odejde. Přeci jenom Milito-Cassano, to by mohlo šlapat.

Reagovat
Jajinek

Ať Inter letos posílí jakkoli, bez Ibry to prostě zatím nepůjde. Cassano a Milito jsou sice fajn, ale to co má Ibra nebídnout nedokážou.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud přijde Cassano, tak mají drojici útočníků a pokud by proběhl prodej do chelsea, byl by na 90% součástí obchodu Deco a Drogba... Takže by byl ofenzivní záložník a 3 špičkoví noví útočníci.

Reagovat
Jajinek

Jenže musela by přijít okamžitá změna stylu. Inter už 2 roky jen výborně vyplňuje prostory ve středu hřiště a v útoku to hraje na Zlatana. Pokud by odešel, je jasné, že by za něj přišlo více kvalitních hráčů jak píšeš, a šlo by pak hrát více tvořivě po všech stránkách a hra by se rapidně změnila. Jde o to, jestli by to šlo takhle náhle. Pokud by Ibra ještě rok vydržel. Mohli by se ty změny dělat za pochodu, a když by to nešlo nebo neklapalo, Cassano, deco či Milito se nechytli, systém by neklapal, přišli by zranění atd, vždy by se opět přešlo na systém "Zlatan je bůh" a body máš zajištěny. Můj názor je, že torjúhleník Deco, Cassano, Milito by Zlatana možná nahradit mohl, ale je to velice, velice riskantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má nějaký útočník šanci ho plnohodnotně nahradit, tak je to Drogba. On je schopnej si při zisku míče vytvořit vlastní šanci, přetlačit obránce a vypálit. Pokud se snaží,tak se i pro míče stahuje a je schopný i přihrát. Pokud bys za něj strčil kreativního Deca, tak by mi ta trojice Deco,Cambiasso,Motta připadala dostatečně silná.

Navíc pokud chceš vyhrál LM, musíš změnit styl. To, co Inter teď hraje má mizivou šanci na úspěch, protože rozhodují 2 věci - 1) Dá Ibra gol 2)Nedá Ibra gol.

A nejde takhle odehrát 7 vyřazovacích zápasů a počítat s tím, že nikdy neprohrajete.

Reagovat
Jajinek

S většinou souhlas, ale můžu měnit styl s Ibrou v kádru s jistotou, že když bude nejhůř, můžu se na něj spolehnout. Kdežto bez něj, když začne haprovat vše, co jsem psal výše, tak jsme v krizi a jdeme se klouzat.

Navíc Drogba by ho mohl částečně nahradit, je ale otázkou na jak dlouho s ohledem na jeho věk.

Reagovat
smazaný uživatel

výzva by se našla - LM..., letošní další předčasné vyřazení ho bude pravděpodobně stát Zlatý míč. jinak by to bylo pro Inter samozřejmě neskutečné oslabení, ale utrpělo by tím i calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

...a vzhledem k prozatimnímu posilování černomodrých je úspěch v lm daleko reálnější.

Reagovat
Bakary3

On řikal, že vyhrál vše v Itálii, LM může zkusit třeba s tim Realem...

Reagovat
smazaný uživatel

To je z bláta do louže, to je ta LM reálnější pro Inter než pro Real...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže by tím pádem odešel z Interu od rozdělané práce, protože tam je LM už minimálně 2 roky prioritou. a právě to by mohla být ta výzva - vyhrát LM s Interem(!).

Reagovat
Kaka14

v Taliansku toho povyhraval, ale v Europe toho vela nedokazal .... tak motivaciu by mohol stale mat aj v Interi v LM...... aj ked Barca sa zacina okolo neho nejako zaujimat a s nou by mal mozno vatsiu sancu v LM ..... ale pre uroven Serie A by bolo najlepsie, aby taketo hviezdy ako on neodchadzali

Reagovat
fantomas

A co Liga mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

tu s interem nikdy nevyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

Rýsuje se nám jasná výměna - Dorgba - Ibrahimovic, samozřejmě s nějakým doplatkem ze strany CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaké jsou možnosti?

Itálii škrtám...

Španělsko - Barcelona? Pochybuju, že budou riskovat svojí ofenzivu. Real? Pochybuju, že najdou 60milionů v kasičce na jednoho hráče navíc na post, kde mají plno. To už spíš Cambiassa. Jinak ve španělsku není nikdo.

Anglie? City padají, těžko půjde do týmu, který ještě tak 2 roky nemá nárok na trofeje. Arsenal nedá ani 20mil, natož trojnásobek. Amíci zase nedají dost peněz Benitezovi. MU už zkoušel Rooney + Tevez, že by zkoušeli Rooney+Ibra? Těžko...

Zůstává Chelsea. Tady se nabízí výměna Drogba,Carvalho+Deco + nějaké finance. Vedení prý "došla trpělivost" po jeho semifinálovém představení a pokud odejde, tak Milán s Realem řadím mezi největší favority na jeho zisk. Deca chtějí taky a Carvalha taky, takže takový balíček.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jistě půlku kádru za jednoho hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Deco pro Chelsea nemá žádný význam, větší tragéd je snad jen Malouda. Navíc bylo řečeno, že pravděpodobně odejde. Mourinho měl sám zájem o Carvalha, který nemá pozici v základu absolutně jistou. A pochybuju, že by chtěl dělat 2. náhradníka. Drogba je kapitola sama pro sebe a jak jsem psal, vedení prý ruply nervy po tom incidentu v LM.

Víceménně se tím zbavíš 3 hráčů na odpis výměnou za jednoho z nejlepších útočníků světa. Nevím, do systému plně nepasuje, ale pravděpodobně lepší náhradu za Drogbu nikde nenajdeš.

Reagovat
Jajinek

Jenže Ibra dokáže být důležitější než půlka kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba,Carvalho+Deco + nějaké finance = Ibrahimovič ?

I když se snažíš různě argumentovat, tak je tento tvůj vzoreček blbost.

Reagovat
terry

Nevím, proč by měl. O Carvalha a Deca má Mourinho evidentní zájem. Drogbovi by se taky nebránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že se o všechny zajímá, ale neřekl bych, že se přesunou tři hráči z jednoho teamu do druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o hodnotu a o zájem a Mourinho má zájem minimálně o 2 z nich - Deco+Carvalho. Pokud by pustil Ibru, tak bude chtít i pojistku do útoku.

Z toho ti vychází, že pokud by Chelsea jednala o Ibrovi, tak by součástí obchodu klidně mohli být i všichni tři.

Reagovat
One-Real

Budto opravdu chce odejít nebo je, tak vychcaný a chce ještě zvýšit plat a sleduje tím, kam až je Moratti ochotný zajít..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nema motivaci hrat za Inter potazmo v italii, tak na co ho drzet.

Reagovat
Josifek

Doceal věřím, že by ho mohl Peréz představit jako jednu z prvních posil, ale v útoku to zas tak moc nepotřebujeme, ledaže by někdo odešel a byl by nahrazen právě Ibrou, což by mohlo být výborné řešení, takový hráč by pozvedl naší úroveň ofenzivy o jednu třídu na horu, pak ještě koupit nějaké křídlo..

Reagovat
RMCF

v útoku potřebuejm oživit, někým kdo bude rozhodvat zápasy. Raúla už bych viděl na poslední rok, Ruud už taky není nejmladší a využil bych pokud bude šance k prodeji. Hunter je omyl Saviola pryč. Higuain dejme tomu zůstat + by měl přijít Negredo a jedna posila, někdo jako Villa(případně i Bnezema) nebo ten Ibra, ale ta jeho arogantnost

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, možná by se vám útočník hodil, ale místo toho radši koupit 2-3 hráče do obrany,2-3 do zálohy a pak se rozhodovat, jestli dáte dalších 40 mil za Villu...

Reagovat
RMCF

to kazdopadne, chce to stopera(nebo RB zaleží kam Ramos) tvořivý CM minimálně jedno křídlo pokud zůstne RObben tak by sme byli s Granerem a Marcelem na čísle 4 a jednoho TOP utočníka plus návrat Negreda, nevím jestli se to dá zvládnout za jedno přestupní období, ale pokud ano tak to může dokázat právě Perez

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud počítám s Ramosem na LB,tak jsou potřeba 2 stopeři k tomu, co bylo letos v kádru Realu. Jediný, kdo na to má je Pepe. K tomu LB,protože Heinze ani Torres nejsou top hráči.

2 křídla, protože jediným křídelním hráčem na úrovni je Robben a u toho není jistota, že bude zdravý. Komplet střední záloha by potřebovala vyměnit, zůstat max Sneijder a Lass. Ten sice není úplně top, ale na rok postačí.

Narozdíl od toho útok: RvN,Hunter,Higuain,Raul,Negredo... 5 hráčů na 2 posty...

Reagovat
One-Real

S tím Ramosem si to asi myslel na RB ..

ke stoperům: stoperská dvojice by měla být Pepe+posila a jako náhradníci Garay+někdo(možná Metzelder)..

LB...první post kde je potřeba nákup...takže posila, a náhrada Torres..

DM...Lass+ (M.Diarra, Gago, možná Senna, ale ten na lavičce vysedávat určitě chcít nebude, vzhledem k jeho kvalitám)

CM ..posila(doufám a věřím v Xabiho)a jako náhrada možná Vaart, pokud zůstane..Ruben de la Red asi už hrát nebude a zastupovat bude moci i Parejo...pokud nepůjde hostovat..

křídla ...skleněný Robben+posila(někdo světového kalibru, Silva, Ribery,..MOŽNÁ Cazorla)..dále snad návrat Granera..možná zůstane Marcelo(snad ne) a v případě nouze může nastoupit i třeba šikovný Palanca(i když tomu se bohužel, co vím, poslední dobou moc nedaří)..

s útokem souhlas..navíc šance nejspíš bude dostávat i Bueno, Higuaín je asi jasný, Hunter no radši bych byl pro jeho odchod a příchod někoho světového kalibru (ale to asi až přístí léto) Raúl si určitě ještě něco zahraje..RvN není nejmladší a potom zranění nevíme, jak na tom bude..Negredo se snad vrátí, v Almérii hrál velmi dobře a střílel goly..

Reagovat
RMCF

Tak až na ten útok máme podobnou představu ještě by byla možnost hrát 4-2-3-1 Robben plus dvě posily v te trojce.

Reagovat
One-Real

Jj v tom útoku je taky potřeba posilnit, ale neni to to nejdůležitější..bez zálohy, je ti prakticky kvalitní útok k ničemu.. každopádně pokud by nebyl Villa za moc drahou cenu, tak je to jasný..proč jen jsme ho nekoupil za těch 30 mega před Eurem ..a 4-2-3-1 myslíš s tím, že v těch třech by byl Robben+CM(Xabi,Fabregas..nebo někdo jiný)+(Silva,Ribery,nebo jiný).?

Reagovat
smazaný uživatel

Při 4-2-3-1 je CM počítáno do dvojičky... Takže Lass+Xabi a před nimi Robben,Hihuain,Silva a na hrotu RvN nebo třeba Love...

Reagovat
RMCF

Jj tak nějak sem to myslel na hrotu by se mě do tohoto systemu z anšich líbil nejvíc Negredo a ta trojička na krajích Arjen a třeba Ribery a do středu nevím pokud by to enbyla posila tak věřím že tady by mohl obživnout Vaart to je jeho post a ne někde v hloubce pole nebo u lajny.

Reagovat
One-Real

Aha..ale v tom případě by to spíš mělo být 4-1-3-1-1 ..s tím, že CM by bylo v té trojce a před nimi, třeba Higuaín a na hrotu někdo (Hunter,RvN,Negredo)..

Reagovat
RMCF

No to ani en v tom rozestavení je DM a CM který umí i dobře bránit(Xabi)(Cm tvoří dost od zadu) před nima dvě křídla plus AM(ne utočník kterej s ebude jenom trošku stahovat) a to yb mohlo vyřešit ten náš útok pokud by sme ho neposílili...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bys do toho systému chtěl zapasovat Xabiho a Robbena, tak prostě Robben je více vepředu. Xabi tvoří trošku z hloubi pole, těžko bude na úrovni Riberyho,Robbena nebo VdV.

Takže ve finále je to 4-2-3-1, kdy Xabi má funkci jakéhosi mozku, který rozděluje dopředu míče mezi čtveřici Robben,Ribery,VdV, RvN...

Reagovat
papos182

ver ve Xabiho, ver...

Reagovat
RMCF

Tak stopery by sme měli Pepe plus posila... jako nahradnik muže být Garay a bud nejakyho spanela nebo mozna jako ctvrtyho stopera nechat jednoho z dvojjice Heinze Metzelder. Střed zálohy na DM nechat Lasse na náhradníka si nechat jednoho z dvojice Momo- Gago. Na CM Xabi(náhrada asi Wesley). Ke křídlům. Granero rozhodně kvalitní hráč. Marcelo jako 4 křídlo v pořadí a pak zalezi jestli zustane Robben nebo ne pokde ano stačilo by jedno křídlo kalibru Riberyho a nebo prodat Robena a přivest dvě top křídla(případně křídlo plus Kaká o kterým s spekuluje) a ten útok, Ruud je zabiják, ale není nejmladší a kdoví co po zranění... navíc by to chtělo aspoň jednoho utočníka pro hru jeden na jednoho a proto yb měl zůstat jeden z dvojice Ruud Raúl(saozřejmě že je jasný kdo) Hunter na to nemá není vůbec do kombinace pro hru je nevyužitelnej. Higuain je pro ěm takovej zvláštní případ má rychlost, ale kombinačně nic moc a někdy dost zbrklej. V evropě se moc neprosazuje, ale jako náhradníka jo. Negredo to je jasný toho brát všema deseti. útok by byl idealní Negredo, Higuaín, Raúl plus posila. Ale vím že je to enuvěřitelný množství peněz tak jak si to představuju já...

Reagovat
One-Real

koukám, že to vidíme skoro stejně..

Reagovat
RMCF

jj to je dobře

Reagovat
Josifek

JJ, někoho by to chtělo, měl přijít Wagner Love místo Huntera a mohl být teď celkem v tomto směru klid...Raúl už spíš jen na lávku, tam by mohl být snad i dýl než rok, zvlášť když vemu v úvahu, jak dlouho u nás vydržel Salgado, který už řadu let nestíhal...Ruuda bych klidně taky prodal, dokud z toho může být nějaký peníz, hlavně bych se ze stejného důvodu okamžitě zbavil Robbena, už ho mají stejně v lize všichni přečtenýho a místo něj přivést třeba Silvu...posil je ale třeba hodně, hlavně do obrany (alespon CB a LB) i do zálohy, pořád mi u nás chybí nějakej kreativní záložník, kdyby odešel Vaart a Sneijder a přišel nějaký opravdový tvůrce, bylo by to zas o něco lepší (sakra, jak jsme mohli propást Diega, ten by byl ideální )

Reagovat
One-Real

Uvidíme, ale toto přestupní období tolik útočníka nepotřebujeme, takže by to byl trošku zbytečný luxus...radši bych byl pro mnohem levnější návrat Negreda..

Reagovat
One-Real

nechci říct, úplně nepotřebujeme, ale chci tím říct, že nejdřív bychom měli koupit křídlo, CM, stopera a LB a až pak se případně zajímat o útočníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale sestavu máte děravou jak řešeto a ty bys lepil útok, kterej je asi nejméně problémovou vaší řadou?

Reagovat
RMCF

No zas tak bezproblemovou není to s eukazuje jak je bezzubej v LM. Naše řady potřebují posílit uplně všechny

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal jsem bezproblémovou, ale NEJMÉNĚ PROBLÉMOVOU. Čti pořádně. Útok máte s Higuainem a Ruudem úderný dost. Hunter je sice máslo, ale neodejde. To by byl moc drahej špás. Raúl bude nastupovat, ač už by neměl, ale to je obehraná písnička.

Reagovat
RMCF

já vím cos psal, ale pokud to tak budem brát tak nás čeká další sklamání v Evropě... což je dost pravděpodobné, protože posílit všechno co je potřeba je nadlidský úkol i pro Pereze.

Reagovat
smazaný uživatel

no, takže jsi napsal, co jsem napsal já - posílit sice potřebujete i v útoku, ale ani Peréz není schopen sehnat posily na všechny posty, takže se bude muset někde "škrtat". Já bych tím pádem škrtal právě v útoku, který je v největší pohodě

Reagovat
RMCF

Asi jo no, ale zrovna Perez v útoku škrtat nebude(podle mě). v případě škrtu v útoku ybch byl jednozančně pro 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

S Ibrahimovičem bude současný kádr silnější než kádr s pěti posilami bez Ibrahimoviče.

Reagovat
Josifek

To sice asi je, ale jeden špičkovej hráč by se tam hodil, ale už jsem o tom psal, že Real má teď tolik slabých míst, že k nápravě bude třeba více než jednoho přestupového období...

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku musí Real posílit. Huntelaar a Ruud jsou hroti do odlišných stylů než by MĚL praktikovat Real, Raúl je už pár let brzda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra by se hodil, není to jen hráč do vápna. Ale už nějakou dobu tady zminuji mnohem levnějšího Vágnera...

Reagovat
RMCF

Tak Vagner byl idealní varianta v zimě místo Huntera(typologicky), ale zas tak moc ho nemám v malíku jak vy příznivci Ruské ligy tak byhc měl trošku strach jak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Dostatečně prověřené je, mnoho startů v evropských pohárech, starty za brazilskou repre...

Reagovat
smazaný uživatel

prověřený je

Reagovat
RMCF

však já vám důvěřuju jenom ho nemám moc obkoukanýho ale párkrát sme ho viděl a jeho styl se mě líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Útok se musí do budoucna posílit, ale momentálně to je po golmanovi až poslední post, kde ten hráč potřeba je. Ti útočníci si svoje odehrajou a goly dají.

Navíc od sezony 2001/2002 dal Real jen 2x více golů než letos - a jednou to bylo loni a jednou 2002/2003, kdy ještě válel Morientes...

Reagovat
smazaný uživatel

Není jen o gólech, Real do svého stylu potřebuje komplexní útočníky. Uvidíme, co Negredo...

Reagovat
RMCF

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

2002/03 už vystřílel jednorožec.

Reagovat
Josifek

Bože, na horu ...

Reagovat
Jajinek

Jinak jenom takové udivení. Většinou se stane, že hráč za jednu ligovou sezónu dá krásný gól, který pak koluje ve všech šotech z ligové sezóny.

Ibra takovýchto fantastických branek dal letos 5!!!!!

Boloňa - Patička zády k brance

Chievo - Neskutečná rána do šibenice z plného náběhu

Fiorentina - Standardka snů

Reggina - Obránci proměnění v kuželky a následný dloubáček

Atalanta - Odstavil 2 beky jako by nic a další patička

Ale hlavně. Nejvíc budu vzpomínat na jeho patičku proti Laziu, která byla opravdu z jiného světa.

http://www.youtube.com/watch?v=ClBUI46Savo

Il Genio, prosím, zůstaň!

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty krávo, co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Il Scorpione

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem ale jedna z nejsamoúčelnějších věci z jeho letošního repertoáru, protože si pak všimni, jak se chudák Stankovič rozhlížel komu poslat centr, když nebyl nikdo na hrotu

Reagovat
Jajinek

Tak je jasné, že předvedl desítku účelnějších fines, které třeba vedly k brance. Ale tohle je prostě pro oko. Jenom to, že si všiml kam Drago bqží a v tom vzduchu se zázračně zorientoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to samotný provedení je bez debat fantastický, o tom žádná

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjá, to neřeš. Každopádně to bylo neskutečný. Dovolím si tvrdit, že 90 % ostatních profihráčů by si při tom zamotali nohy na mašličku a ten zbytek by si u toho něco zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nezapomeň na neskutečnou bombu proti CSKA Moskva, to jsem ještě minutu koukal s otevřenou hubou. Ibra je ďábel, kdo ho získá, má vyhráno. Zrovna v Interu se musí modlit, aby ho udrželi, dělá 70% vaší hry.

Reagovat
Jajinek

CSKA bylo minulou sezonu, to bych dělal další dlouhý seznam. Fenerbahce, Sampdoria, Torino atd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, sorry, já ten příspěvek jen prolétl, tak jsem nezaregistroval, že myslíš jen tuto sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zážitek vidět to při zápase. A pak ještě Zlatan nahodí pohled "to nic nebylo".

Reagovat
Shevchenko

Podle mě jedině Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude chtít do Barcy. Já bych ho rád (za předpokladu, že Etoo odejde), ale nevím, jestli by si zvykl na odlišnou roli.

Reagovat
RMCF

No právě myslím že by mu to moc nesedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

ty, vole, co tímhle kdo sleduje, to je mi záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

správný argument. To jen podtrhuje idiocii toho tvého prvního příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce, aby příští rok sparta vyhrála titul... Pravděpodobnost titulu je podobná jako pravděpodobnost, že přijde Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

slabota

Reagovat
pepi.nho

Že by si konečně chtěl splnit svůj největší sen -> hrát za Bayern Mnichov.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě co by tam dělal někde v germánsku :) neee at zlatan zůstane at si říka kdo chce co chce zlatana nikdo nenahradí v momentální formě snad jen messi nebo etoo jinak nikdo na něho nemá i kdyby inter koupil deset posil top tak to nebude ibrahimovič a nějakou dobu potrvá než se sehrajou pro mě je to genialní fotbalista nemá žadnou slabinu v podstatě je silnej na míčí na vyskoku má sílu v technice tj tak bych řekl na urovni messiho patří mezi nejlepší utočníky světa jo a k ty arogantnosti už dávno není arogantní

Reagovat
RMCF

Jinak chudák Ibra má tu pomalu větší diskuzi o Realu než Perez

Reagovat
Mr.Jindros

Nejdůležitější transfer Juventusu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeto? Buď je to myšleno, že to byl nejdůležitější prodej, ale to bych pak dal jiný smajlíky, anebo si snad myslíš, že Juventus má na přestupy tohle léto skoro 100 mega ... (s Diegem)

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo spíš tak, že jeho odchod z Interu je největší posilou Juve i dalších soupeřů Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, to mě nenapadlo. Souhlas

(je to odpověď i na brněnský dřevo podemnou ... )

Reagovat
RMCF

ještě že nejsu z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi se chytnul na to "dřevo"?

Reagovat
RMCF

Já sem to pochopil že pokud inter oslabí o IBru tak to bude největší posílení pro Juve do boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je pravdy na tom, že Guardiola nabídnul Maldinimu nějakou práci v Barceloně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o tom na goalu, ale nevím, taky by mně to zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

faktem je, že Mandini s Barcou nic společnýho nemá, ale Pepek má k němu asi vřelej vztah, takže by to fungovat mohlo. Dvě takoývhle persony

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Eto'o odejde (jakože to zatím na to nejspíš vypadá) tak do Barcy!

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavej co nato řekne Roberto...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, že jsem si tě nevšimnul , v poslední době časově nestíhám.. Já bych Ibru za každou cenu udržel, plat má neskutečný,ale klidně bych ho zvýšil, neboť bez něj to prostě zatím nepůjde. Je to náš klíč k úspěchu, proto bych jej nepouštěl snad za žádnou cenu. Moratti není blbej, on ho nepustí. Nejdřív za rok. Ibvra však škodí hlavně sobě (tím možným přestupem) - on má na výběr - buď se navždy stane naší legendou a jedním z našich nejlepších hráčů historie (jestli teda bude pokračovat v započatých výkonech), nebo bude vždy po pár titulech odcházet do jiných týmů, což mu sice může úžasně rozšířit záběr a zvýšit šance na další trofeje, ale nikde na něj nebudou přímo vzpomínat jako na klubovou legednu atd. - já osobně bych bral to první

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně pro mě nejlepší útočník a adept na zlatej balón.

Jóóó to by byl sen, kdyby jsme ho klofli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad o někom říkám že je nejlepší , ale určitě patří do absolutní špičky . Na Zlatý míč to ale zatím nevidím .

Reagovat
smazaný uživatel

Na zlatý míč může zapomenout, tam už je rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tak jistě jako ty neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj problém.

Reagovat
Lahvac-CZ

Zlatan je Bůh . A ta jeho patička v zápase proti Atalantě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Quagliarella oficiálně hráčem Neapole .

Del Neri koučem Sampdorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a co teď s Lavezim?

Reagovat
Amos

Třeba budou hrát oba

Reagovat
One-Real

A je to tu!

Reagovat
smazaný uživatel

Do LFC by som ho nechcel....

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*a Ibro neser a zůstaň

Reagovat
smazaný uživatel

Italové(a je to i můj názor) udělají vše proto, aby vyhráli LM.. tak by se to Zlatanovi s Interem mohlo podařit(pokud zůstane).. a co takhle "změna" a nová výzva do Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem ho nikdy nemel rad...jen jdi...doufam ze budou aspon pradny chechtaky

Reagovat
smazaný uživatel

jako tak to seš dement ty si říkáš interista hmmm jako kdyby ho inter neměl tak nejsou první jen si vypočítej kolik dal on goolů a celej inter dohromady pak ti vyjde důležitost zlatana pro tym dívej se na to jako z fotbalový stránky a ne že ho zrovna nemáš rád kdo by tam ty gooly dával balotelli ?too nee ten je 100krát arogantnější než on a myslím ten si zakládá víc na účesu než na fotbale pak cruz možna by dal 15 golu ale to by mu je musel někdo připravit to je koncovej hráč.... milito kdo ví jak to s ním bude a pokud odejde tak to nebude ten inter jako s ním po vieriho eře byl zlatan pak maximálně tak drogba by byl schopnej za sezonu dát kolem 20goolu ale v it lize to fakt neim

Reagovat
smazaný uživatel

me by se libil bud v live s torresem a nebo chelsea vymenou za drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele