Iborra se ze Sevilly stěhovat nebude, podepsal novou smlouvu

20.08.2015, 21:13
Aktuality
Vicente Iborra definitivně ukončil všechny spekulace o možném odchodu ze Sevilly. O španělského záložníka se v průběhu léta zajímal anglický West Bromwich Albion, hráč ale neměl o přestup zájem a v Andalusii nyní prodloužil smlouvu do června 2020...

Birminghamský celek byl ochoten sáhnout hluboko do kapsy a nabízel šest milionů liber, nepochodil ovšem u úřadujícího vítěze Evropské ligy a nakonec ani u fotbalisty.

"Od příchodu je zde moje rodina velmi spokojená. Když jsem odcházel z Valencie, opouštěl jsem své rodiště vůbec poprvé a jak klub, tak i fanoušci mě přivítali s otevřenou náručí. Doufám, že toto zde budu cítit ještě hodně dlouho. Mám za sebou dva náročné roky. Věděl jsem, že přicházím do velkého evropského a světového klubu, ale až po příchodu si doopravdy uvědomíte, o jak velký klub se jedná," říká hráč, jehož Sevilla předloni koupila z valencijského Levante.

"Teď musíme pracovat, zachovat si sebevědomí a dosáhnout stejných nebo ještě lepších výsledků, než v posledních dvou letech. Chci i nadále snít, Sevilla roste rychle a chci se podepsat pod její další úspěchy," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za to, že to není hňup.

Reagovat
-Carles-

Peniaze nie sú všetko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
king23

Proboha, kdo by šel ze Sevilly to West Brom.?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele