Ibišević zůstává v Berlíně, prodloužil smlouvu s Herthou

29.11.2016, 10:07
Aktuality
Vedad Ibišević se může těšit na další roky strávené v Berlíně, kde bude i nadále oblékat dres Herthy. Bosenskému útočníkovi běžela smlouva jenom do konce letošní sezony, s vedením ovšem jednal o nové a obě strany se nakonec dohodly na prodloužení spolupráce až do června 2019...

"S radostí oznamuji, že Vedad zůstane Herthanerem do roku 2019," sdělil na včerejší schůzi vedení Herthy manažer Michael Preetz.

Dvaatřicetiletý Ibišević v minulosti střílel góly za Hoffenheim a Stuttgart a v hlavním městě kroutí svou druhou sezonu. Loni dal deset bundesligových branek a letos má nakročeno k překonání tohoto čísla, když se ve dvanácti duelech trefil hned osmkrát.

Naposledy Ibišević o víkendu dvakrát rozvlnil síť Mainzu v duelu, na nějž bude mít lehce smíšené vzpomínky. Góly znamenaly obrat a výhru 2:1 a druhý zásah byl jeho jubilejním stým v německé nejvyšší soutěži, v průběhu druhé půle ovšem Bosňan inkasoval dvě žluté karty a duel nedohrál.

Autor: Tomáš Pavlík / herthabsc.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě hloupost. Pokud chce být Hertha nahoře, jakože chce, měla by si sehnat mladší a lepší variantu Vedada. Góly dával vždycky o tom žádná, ale pochybuju že v nejbližší době je nějak výrazně potáhne...

Reagovat
Stan Smith

Nesouhlasim, minimálně tuhle sezónu hodně důležitej hráč pro Herthu a dobře fungovat by mohl i další rok nebo dva.. ale samozřejmě už není mladej no

Reagovat
Josifek

Ty seš nějak posedlej tím věkem a hned hráče odepisuješ dle výše čísla v kolonce věk (viz i Zavadil), to je blbost, prostě dokud na to mají výkonnost, ať hrají, každý zvládá hrát jinak dlouho, viz třeba Ronaldo (R9), který postupně začal hráčsky "odkvétat" hodně před třicítkou a naopak Giggs, který "kvetl" i daleko po třicítce. I když ty kontrakty pro hráče ve vyšších letech by měly kluby uzavírat spíš krátkodobjěší, max. 2-3 roky. Ale zrovna Vedad Herthu střelecky může táhnout v pohodě další 2-3 roky, takže pro ně celkem logický krok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý útočník. Taký zabijak vo vápne, ktorý okrem strieľania gólov nie je zrovna moc viditeľný. Ale neskutočne platný útočník,dobrý krok od Berlína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rudnevs

Len taká zaujímavosť: Buffon vraj od malička fandí Gladbachu a tak obdržal vianočný balíček, ktorého obsahom je šál a list od Eberla.

Reagovat
db18

nevím jestli úplně fandí, ale říkal, že pokud by měl odejít z Juventusu do zahraničí, tak by si rád zahrál za Borussii Mönchengladbach, hlavně teda kvůli tomu, že se mu líbí ten název

Reagovat
jany kozak

pri gladbachu si vzdy spomeniem na toto https://www.youtube.com/watch?v=UeHnz1vih9g

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele