I při výhře 4:0 byl olomouckým hrdinou brankář Buchta

27.07.2018, 23:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
C-M@ster

OT: Pod tímhle článkem bez komentářů mám takovou otázku.

To se přes noc stalo z Mallorcy nový Chorvatsko?

Jen z mýho okolí tam během posledních dvou týdnů jelo nezávisle na sobě asi 10 lidí. Přitom loni - předloni mi nepřišlo, že by tam každej jezdil. Taky vám to tak příjde, nebo je to jen náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to bylo ještě relativně ok, nebo jsem možná byl někde, kde moc Čechů nebylo. Letos nevím, ale také z okolí slyším, jak tam někdo letí na dovolenou. Je tam poměrně hezky, hotely mají většinou služby na úrovni, takže proč ne. Navíc to může být způsobeno i tím, že cestovky v ČR nabízí last minute na Mallorcu za poměrně směšné částky a Češi jsou přesyceni Chorvatska, Egypta, Tuniska a podobných levných destinací. Řecko je aktuálně dražší/stejně drahé, navíc na některých ostrovech jsou skupinky uprchlíků, do Turecka se moc lidem nechce (ačkoliv hotely a dovolená celkově je tam na některých místech prý fajn) a Bulharsko je pro spoustu lidí "východ", takže i když tam celkově úroveň šla nahoru, tak tam někteří lidé nejedou už z principu (ačkoliv já to osobně nechápu).

Mě spíš udivuje, kolik lidí jezdí (ano, jezdí busem) na sever Itálie (Bibione apod.), kde jsou pláže hlava na hlavě, ceny poměrně děsivé a jediné, co tam stojí za to, jsou památky v okolí, třeba v Benátkách a Florencii.

Reagovat
Josifek

Turecko mi přijde jedna z nej destinací v poměru cena/kvalita/atraktivita destinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně osobně taky. Byl jsem v Alanyi, dovolenou jsem si užil a vím o dost lidech, kterým se dovolená v Turecku také líbila. Na druhou stranu jsem slyšel i názory, proč do Turecka nejet, ale převážně se jednalo spíše o politické názory. Navíc dost Čechů nechce na dovolenou mimo Evropu, případně mimo EU, což osobně také nechápu.

Reagovat
Josifek

Taky jsem tam byl loni a letos se chystám shodou okolností zas, i když už to nebude dovolená s holčinou jako minule, ale pro změnu spíš tah s partou kámošů - i to mi tam vyhovuje - jsou to větší města a je tam kam zajít, je tam slušnej night live. Památek taky dost, příroda taky slušná, ceny super. Jen to potápění tam bylo teda slabý, tam kde jsem byl

Jako Erdogan a jeho politika mi fakt sympatická není, ale v těch turistických letoviscích to myslím není vůbec patrný, stačí jen neprovokovat, neshazovat jejich víru, státní symboly a radši se nezaplétat do politických diskuzí s místňákama, protože nikdy nevíš, na koho můžeš narazit

Reagovat
smazaný uživatel

Alanya pecka

Reagovat
Uwe háže buly

V těch Benátkách jsem před x lety byl a už tenkrát tam byla hlava na hlavě a sotva jsi v některých částech prošel po chodníku, aby tě někdo neušlapal, teď si to vubec nedovedu představit. Kdyby mi bavila dovolená typu válení u moře, tak v Evropě asi volím to Bulharsko, akorát je tam moc Rusáků na muj vkus. Ze západu asi Portugalsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko by mě docela zajímalo kvůli památkám, tedy pevnina. Na druhou stranu na válení se na pláži může být Madeira ideální.

Reagovat
mayday

Je tam ale brutálně studená voda. Ostrov jako takovej ale nádhera.

Reagovat
pospec7

Z Portugalska jsem se minulý týden vrátil, krásná země, lidi taky přijemní, doporučuju byl jsem v Portu a okolí, sever Portugalska

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za tip.

Reagovat
Stannis Baratheon

aktivní dovolená je aktivní dovolená. památky, hory, příroda, gastronomické zážitky..., tak má vypadat dovolená. Ležení u moře mě nikdy nebavilo. Ale když už, tak se mi nejvíce líbilo právě na Mallorce a nechápu, že lidi radši za stejnou cenu jedou do Chorvatska autobusem, kde na nás koukají nacionalističtí Chorvaté skrz prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to naprosto stejně.

Reagovat
EAG le grand amour

Mallorca je teď hodně vyhledávaná, jak píše bravo, ty ceny jsou letos směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se namátkově podíval, zda najdu příklad a trvalo to cca 2 minuty:

5. 9. 2018 - 12. 9. 2018

Hotel Dorado, polopenze, 7 nocí/8 dní

Cena pro dospělou osobu 10 110 Kč

pro zájemce: https://www.fischer.cz/spanelsko/mallorca/sillot/dorado?DP=483&MT=2&DD=2018-09-05T00:00:00&NN=7&RT=15&RC=DR0ST0&DI=47&DS=1&AC=2&TTM=1&DF=2018-09-05|2018-10-06&AMC1=2

Reagovat
smazaný uživatel

*namátkou

Reagovat
mayday

Ještě lepší sehnat si to na vlastní pěst. Z Vídně teď lítá mraky tras za směšné ceny. Matka poletí na Mallorku první týden v září, zpáteční letenka za 1100 korun. Doporučuju stáhnout si aplikaci na vyhledávač letenek, hledá to chyby aerolinek, je tam třeba pětihodinový okno, kdy je nesmyslně nízká cena, než to opraví. Nebo prostě supernízký nabidky. Já jsem takhle koupil na leden Martinik s jednodenním přestupem v New Yorku za 7990.

Reagovat
db18

Známý z Německa tam přes léto lítá docela často a taky má třeba letenku za 20 €.

Ale pro Němce je to zase asi 1. "top" destinace a letí tam dost často třeba jenom na víkend...

Reagovat
mayday

Z německých letišť, hlavně z Berlína, lítá těchto velmi levných společností mraky, a nedávno to začalo i z Vídně. Karibik se dá sehnat velmi levně.

Reagovat
KingMaster13

Jak se jmenuje ta aplikace?

Reagovat
mayday

Používám zaletsi. Každej den tam hodí nějakej tip na levné letenky, i s doporučením na ubytování apod., jak po Evropě, tak ale hlavně po světě, po čemž se dívám víc.

Reagovat
KingMaster13

Aha děkuju Mě právě poznávání světa láká a tahle apka je přesně pro mě jak ušetřit ale zároveň se podívat na zajímavá místa

Reagovat
mayday

Je jich samozřejmě víc, ale tahle mi vyhovuje. Dává zajímavé tipy, minimálně pro inspiraci. A levná letenka je základ. Jak jsem psal výše, po Evropě se dají sehnat letenky všude možně za pár korun a dálkové destinace za pár tisíc, to je zadarmo.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně jak na to koukám, tak se mi hrozně líbí i ty typy na ubytování, že nemusím pomalu nic hledat.

Reagovat
mayday

Tak chce to doladit vždycky, ono ty jejich tipy na ubytování jsou dost často už hodně obsazený. Ale pomoc je to dobrá, takže když člověk chce cestovat a mít tady aspoň ten malej přehled, co se dá kde objednat a zároveň se s tím nechce moc otravovat, tak to stačí.

Reagovat
Filipow

www.airbnb.cz/c/filipj393

Tady si když tak můžeš registrovat, dostaneš 725 Kč slevu na první ubytko a já dostanu 375 Kč na další ubytko.

Reagovat
meno

Já na přelomu září/října letím do Španělska a zpět za necelých 2,8. Původně jsem chtěl vlakem přes Evropu, ale poloviční cena je poloviční cena

Reagovat
EAG le grand amour

Zadarmo.

Reagovat
iamek

Jsou tam levné zpáteční letenky jak z Vídně, tak Berlína. Seženeš kolem 500 - 1000kč v hlavní sezoně. Lítá tam každý idiot. Jinak ubytování tak je dost drahé, tak mě pak baví číst nářek lidí kolik dají za ubytko . To já si radši koupil Ukrajinu a za 4 týdny směr Lvov, Kyjev a Černobyl.

Reagovat
KingMaster13

Tak se uvidíme v Kyjevě

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

Reagovat
Sosi

Ja doma dokonce Ukrajinu nasel a pak smer Kyjov. Naklady skoro nulove

Reagovat
Sosi

A cernobyl cestou taky uvidis...

Reagovat
mickey mouse

To já mám podobný pocit z Rhodosu teda

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolená > buchta (zákusek) > Buchta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Felitel

Pařmen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele