I béčko Manchesteru City by podle Mourinha mohlo bojovat o titul v Premier League

12.08.2019, 16:18
Aktuality
Angažování Josého Mourinha jako experta televizní stanice Sky Sports slibovalo, že o ostrá vyjádření nebude v nové sezoně nouze. A hned v úvodním kole nového ročníku se to potvrdilo. Portugalský kouč před hovořil ve studiu před zápasem Manchesteru United proti Chelsea a nešetřil chválou na dresu rivala United. I s hráči z lavičky by byl Manchester City podle Mourinha schopen vyhrát Premier League.

Když Mourinho komentoval sobotní vysoké vítězství Manchesteru City na hřišti West Hamu 5:0, dostal dotaz, kolik týmů podle něj bude hrát v sezoně 2019/20 o mistrovský titul. "Čtyři," odvětil Mourinho. "Manchester City, Tottenham, Liverpool a béčko Manchesteru City," vypočítal Portugalec. "Když se podívám na hráče, kteří seděli v sobotu na lavičce, tak věřím, že i béčko Manchesteru City by mohlo bojovat o vítězství v Premier League," dodal.

S dalšími velkými kluby jako například Chelsea, Manchesterem United či Arsenalem Mourinho v boji o titul nepočítá. "Chtěl být říct jednu věc: Všichni bychom si přáli, aby Arsenal, United a Chelsea byly také na této úrovni," pokračoval. "Občas se ve fotbale dějí neuvěřitelné věci. Když mám ale zmínit favority, tak se nyní bavíme o týmu, který vyhrál v minulé sezoně v Anglii všechno. O týmu, který vyhrál nejvýznamnější evropskou soutěž a o týmu, který s ním byl ve finále. A pak o United, kteří skončili šestí a Arsenalu, který byl pátý," dodal Mourinho.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (438)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele