HVĚZDY LIVORNA CHTĚJÍ DO PALERMA

23.05.2007, 11:31
Aktuality
Prezidentovi Palerma Mauriziu Zamparinimu stačí jenom ukázat prstem a může mít dva kvalitní fotbalisty. Na odchodu z Livorna jsou reprezentační brankář Marco Amelia a kanonýr Cristiano Lucarelli a oba by se angažmá v sicilském klubu vůbec nebránili...

"Cristiano má rád Palermo, město už zná dobře a bylo by vítanou destinací. Poté, pochopitelně, Palermo je jedním ze špičkových klubů v Itálii. Pokud se Lucarelli rozhodne odejít z Livorna, potom bude mít Palermo největší šanci, prozradil hráčův agent Carlo Pallavicino.

Jeden z nejlepších střelců posledních dvou rčníků Serie A není jediným hráčem toskánského klubu, který by si rád zahrál v Palermu. Podobně je na tom i jeho spoluhráč Marco Amelia. "Jestli ho Palermo bude chtít získat, tak Amelia nebude mít žádný problém s podpisem smlouvy," říká Pallavicino o brankáři, o něhož údajně má zájem Lazio a v případě odchodu Gianluigiho Buffona by se ho pokusil získat i Juventus.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*ital

Tak Luccarelli do Palerma a k nám Iaquinta?Si snad ze mně dělají srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

raději vemte Bianchiho nebo Rocchiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele