Hütter byl po demolici Bayernu pyšný nejen na výsledek, ale i na výkon Frankfurtu

03.11.2019, 10:27
Aktuality
Bayern Mnichov v posledním kole minulé sezony německé ligy hostil Frankfurt a po výhře 5:1 získal mistrovský titul, včera se pak tento výsledek opakoval. Tentokráte ovšem s jiným vítězem, bavorský celek schytal debakl a ještě více se tak houpe židle pod trenérem Nikem Kovaćem...

Směr duelu udala už devátá minuta a v ní červená karta, kterou viděl Jérôme Boateng. Frankfurt dlouhou početní převahu dvakrát zhodnotil už v první půli a nevykolejilo ho ani snížení Roberta Lewandowského, po změně stran naopak vedení rychle navýšil David Abraham a v dalším průběhu se prosadili i Martin Hinteregger a Gonçalo Paciência.

"Jsem pyšný na výkon i výsledek. Po brance na 2:0 jsme viděli obrovskou kvalitu Bayernu, nás pak uklidnily góly po změně stran, získali jsme díky nim jistotu," prohlásil domácí kouč Adi Hütter.

"Zároveň také vím, jak se mám po vítězství chovat, jelikož jsme na Bayern narazili ve chvíli, kdy má spoustu zraněných a k tomu hrál od začátku v oslabení. V prvních třech zápasech po mém příchodu jsme s Bayernem měli skóre 1:13, takže vím, jaký je to pocit. Samozřejmě dnešek je zvláštním dnem, dosáhli jsme na cenné vítězství," dodal.

Bayern utrpěl nejtěžší bundesligový debakl od dubna 2009, tehdy mu stejnou porážku uštědřil Wolfsburg. Mistr tak pokračuje v nepřesvědčivých výkonech, v uplynulých týdnech prohrál s Hoffenheimem, remizoval v Augsburgu a hodně se nadřel na výhry nad Paderbornem, Unionem Berlín a Bochumí.

"Zápas probíhal přesně tak, jak jsme si nepřáli. Po červené kartě to bylo těžké, ale i přesto zkrátka nemůžete prohrát 1:5. Po druhé inkasované brance jsme dobře zareagovali, pak nás srazil třetí gól Frankfurtu. Děláme spoustu chyb, přestože v tréninku pracujeme hodně intenzivně. Nikdy se nevzdávám, složitým obdobím jsme si prošli už během letní přípravy," hodnotil kouč Bayernu Niko Kovać.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (27)

Přidat komentář
stas87

Je Werder jediný tím, ktorý im nasypal päť gólov v AA?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že to bude túto sezónu už len horšie... :/ Na to aký máme káder si nemôžme dovoliť takto prehrať aj s červenou kartou... Ak dostanme náklad aj od Dortmundu, Kovač musí preč ! ! !

Reagovat
JozkokozleJ

V ramci 1.BL dostali doma 5 a viac golov iba trikrat, v AA len od Werderu. Inak v r. 1976 dostali doma od S04 0:7 a v r. 1974 prehrali doma s 1.FCK 2:5.

Reagovat
valloire

Ajntracht

Reagovat
Rudnevs

Za posledné roky vzorový klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapp -> Nojer

Reagovat
smazaný uživatel

No to určite

Reagovat
Rudnevs

Teraz, keď je Trapp zranený, chytá Rønnow, ktorý ale tiež chytal parádne. Rønnow je skvelý brankár, akurát mal smolu na ten nástup vo Frankfurte, najprv zranený a potom mu to spočiatku moc nešlo. Hradecky je uznávaný ako pomerne kvalitný brankár, Rønnow bol jeho náhrada v i Esbjergu a v Brøndby a fanúšikovia oboch dánskych klubov sa zhodujú, že bol ešte lepší než Hradecky. Teraz to ukazuje i vo Frankfurte a myslím, že si týmto vybojuje angažmán jednotky v nejakom inom klube alebo aspoň viac šancí vo Frankfurte, trebárs v pohároch.

Inak, Neuer bol včera asi najlepší hráč Bayernu... A páčil sa mi s ním rozhovor po zápase, kde hovoril celkom sympaticky. Naopak s Kovaćom by som rozhovor robiť teda nechcel, ten bol včera celkom nepríjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzivam managment FC BAYERN aby okamžitě ukončila smlouvu toho krypla Kovače!!!!!! Ostuda která nejde ani popsat

Reagovat
smazaný uživatel

Zavolaj tam

Reagovat
Kily

asi volal, odpoledne o Kovaćovi budou jednat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

do konca sezóny by to mohol zobrať asistent trénera Robert Kovac

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud má misto Kovace příjít Tuchel nebo Mourinho tak to at tam radši zůstane Kovac a příští rok se podepíše Erik ten Hag.

Reagovat
vladino10

U Mourinha by som aspon videl nejakú nadej, že sa možno dačo stane a motyka vystrelí (aj keď teda za 2-3 roky by bola kabína zrejme totálne rozmrdana), ale s tuchelom by som neveril ničomu a nechápem čo na ňom všetci vidia..vlastne nerozumiem ani na základe čoho sa dostal do Paríža..

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale před Tuchelem byl v PSG ještě Emery...to vypovídá o dost věcech v případě PSG

Reagovat
Rudnevs

Dnes sa už mimochodom jeden tréner vyhadzuje - v Hannoveri skončil Mirko Slomka.

Reagovat
Kocour Klapuška

Btw je obrovská škoda, že Lewy má tuhle životní formu zrovna v týhle situaci klubu. Hraje neuvěřitelně, co jemu stačí ke gólu.. Včerejší gól zase parádní

Reagovat
Rudnevs

Kovać podla všetkého ostáva. Dostal ešte 2 zápasy.

Reagovat
REPLIKATOR

Tento Bayern se mi líbí

Reagovat
Front hell

Takové výsledky Bayernu sluší.

Reagovat
n4

Zajímavé jméno mu dali rodiče...

Reagovat
Csaplárova past

Po takovém výsledku by měl trenér Bayernu rezignovat i kdyby byli první v tabulce. Jupp nástup na plac

Reagovat
Rich

Názor na Allegriho, který se dostává do zpráv o možném nástupci na trenérský post Bayernu?

Reagovat
fabec1222

Liam Neeson & Mark Keller

Reagovat
Rudnevs

André Fux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele