Huszti se vrací do Německa, přestoupil do Eintrachtu Frankfurt

30.12.2015, 20:08
Aktuality
Szabolcs Huszti si po roce a půl znovu zahraje německou nejvyšší soutěž. Maďarský záložník končí své angažmá v čínském celku Changchun Yatai a stává se novou akvizicí Eintrachtu Frankfurt, s nímž podepsal kontrakt platný do června 2017...

"Našli jsme v něm další variantu pro naší ofenzivní hru. Bundesligu zná velmi dobře, má silnou levou nohu a je velice efektivní při zahrávání standardních situací," vyjmenovává přednosti nové posily sportovní ředitel Bruno Hübner.

Huszti v minulosti strávil celkem čtyři a půl sezony v Hannoveru a ve 132 ligových startech si na své konto připsal 36 gólů a 40 asistencí. V Evropě hrával rovněž za Ferencváros, FC Metz a Zenit Petrohrad, do Číny se stěhoval v létě loňského roku.

"Bundesligu znám dobře a chci to v dresu Eintrachtu ukázat, znovu si budu moci zahrát jednu z nejlepších lig na světě," raduje se 32letý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (44)

Přidat komentář
db18

Reagovat
Rudnevs

Super transfer pre Eintracht ! Hustzi späť v BL!

Reagovat
Rudnevs

Teraz ešte získajú Kayhana a Salohovics a majú super posily.

Reagovat
stas87

Nechapem preco v Schalke Ayhan nehraval viacej. Vylozene nesklamal ale nema hernu prax,co je urcite skoda.Moze nastupit na dvoch postoch.

Reagovat
Rudnevs

Vo Frankfurte by si mohol zahrať viac, aj ked tam je Russ, Zambrano, Abraham a Fabian.

Reagovat
stas87

On je DM,pripadne krajny obranca. Nie IV,no neviem ci mu Veh da sancu,pod nim hra len Stendera,Waldschmitt strieda a Gacinovic si tiez prilis nezahral,myslim ale ze prisiel uz zraneny do klubu.

Reagovat
Rudnevs

No mne sa tohtoročný Eintracht veľmi nepáči, vtedy po návrate do BL boli tak skvelý klub, aj v 2. BL. Mne sa títo mladíci Eintrachtu veľmi nepáčia Kittel furt zranený, Waldschmitt, Gacinovic, Kinsobi a Gerezgiher mi pridu neviditeľný v hre. Ja by som to poskladal takto.

Lintner - Oczipka, Fabian, Russ, Chandler - Hasebe - Hustzi, Meier, Stendera, Aigner - Seferovic

Reagovat
bayern987

Reinartz by měl hrát, jinak docela ujde. Ale obrana vypadá dost slabě.

Reagovat
Rudnevs

No tak Reinartz miesto Haseba. A obrana - Fabian by mal hrať ( prisiel za necelé 4 miliony ) a Russ asi tiež, Zambrano + Abraham je obrana tak na dve červené karty. Aj keď je tam ešte Bamba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Zambrana si to tam ani neviem predstaviť, to by bola nuda

A Hasebe mi k Eintrachtu tiež nemôže chýbať.

Reagovat
herbage

Fabián je ale ofenzivní záložník, ne stoper

Reagovat
Rudnevs

Diki za info, niekde som videl že je stopér. Tak potom na stopéra asi Russ a teda ten Zambrano. Ten Fabian je inak vraj hrozne dobrý, pred rokom ho chcela BVB. Ale obávam sa či to nebude druhý Caio.

Reagovat
Arne

Hradecký, jejich asi nejlepší hráč podzimu, na lavičku?

Reagovat
Rudnevs

Ved spomenul som, že tak by som to postavil ja. A ja si myslím že Lindner je možno ešte lepší.

Reagovat
db18

Ayhan právě že IV hrával - až jsem se divil, protože mi to vzhledem k stavbě těla přišlo nelogické mít Ayhana na IV a Kolasinace na LB

Reagovat
stas87

Pocuj,asi uz nastal cas kupit si lepsi telefon...chcel by som sa spytat,ktora firma vyraba najlepsie telefony?Chcem ten telefon len kvoli internetu,nic viac ma nezaujima.Cenovo by som bol rad ak by to bolo okolo 3000-3500,nepotrebujem mat nieco za 6 ci 7 tisic.Hry nehram,pesnicky stahujem minimalne,nepotrebujem mat ani velmi kvalitny fotak.Snad mi nieco poradis..

Reagovat
db18

Sám se chystam vybírat nový telefon, ale zatím jsem ještě pořádně nehledal...

Kamarád si ale nedávno pořizoval tento: http://mobilni-telefony.heureka.cz/doogee-valencia-2-y100-pro/ a zatím je spokojený

Jinak takovou docela "podceňovanou" značkou mi přijde, že je ještě Huawei... Ale podle toho co píšeš by ti možná stačil nějaký trošku starší Samsung (který by měl být neoreticky nejkvalitnější, ale oproti ostatním je tam trochu příplatek za značku, ale do 3500 se dá sehnat v pohodě) Co teď vlastně máš za telefon?

Reagovat
stas87

Ja mam nokia N95. Stale slape,som s nim spokojny a nepatrim k ludom,co musi mat 3 telefony za rok.Toto je moj treti telefon v zivote a nikdy sa mi nepodarilo ziadny znicit. Behom tyzdna ci dvoch sa rozhodnem co nakoniec kupim.Ten tvoj je zatial treti o ktorom uvazujem.Dostal som tip na HTC a Lenovo.U Lenova ale stale prevysuje kvalitativne notebooky nad telefonmi,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. koment dole. A máme od Lenova i tablet a taky no stress

Reagovat
db18

S Lenovem nemám vůbec žádné zkušenosti (i když spolužačka asi zrovna pořizovala Lenovo a baterka má hodně dobrou výdrž) - u HTC mám nějak zafixováno, že baterka nic nevydrží, ale to se třeba taky už měnilo.

Reagovat
jany kozak

rad vidim niekoho kto ma opacne problemy s telefonmi ako ja mne uz par ujebali dalsie som znicil a zopar stratil

Reagovat
smazaný uživatel

Lenovo. Teď sem ženě koupil Lenovo A6000 a zatím dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ja má notebook Lenovo a veľká spokojnosť

Reagovat
Han střelil první

Super hráč.

Reagovat
Spalovač šancí

Husztý

Reagovat
smazaný uživatel

V Hannoveri bol perfektný, aj tie štatistiky gólov a asistencií má výborne. Celkom škoda tej Číny....mi bolo ľúto, že tak zaujímavý hráč v najlepšom veku odchádza a už som ani neveril, že sa vráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho spíš pamatuji ze Zenitu, kde taky nebyl zrovna nejhorší hráč.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Áno, vtedy bol super, pamätám si ako dal nádherný gól a potom dostal červenú za oslavy

Reagovat
db18

Jestli mu vydrží zdraví, tak Bayern v 28. kole zase ztratí body.

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě.. máš nějaké info o Costovi? Kdy má být zase z5?

Reagovat
Rudnevs

Z5

Reagovat
db18

Už by měl být v pořádku. Už skoro měsíc zase trénuje a spekulovalo se, že by se na hřišti mihl objevit v posledním podzimním kole. (to naštěstí nedopadlo)

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
Rudnevs

OT - Gladbach chce miesto Nordtveita kúpiť Taulanta Xhaku ( čítal som že tým chcú presvedčiť Granita aby zostal )

Reagovat
Rudnevs

Este ďalšie OT - Kolín je pred získaním Mladenovica z Bate ako backupa za Hectora. A Hinteregger sa už rozlúčil s RB Salzburgom...

Reagovat
stas87

Snad BVB ziska Zivkovica,lepsie ako keby mal ist do PL a zistit po roku ci dvoch,ze ta liga nie je pre neho.Len sa bojim,aby neutiekol do Portugalska ako niekolko hracov pred nim.Cena je vyborna,tak snad to Zorc co skoro dotiahne do uspesneho konca.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe jsem se na něj chtěl zeptat: co je zač? Nebude to další Jojic?

Reagovat
Rudnevs

OT - Ex - Gladbachský hráč Gohouri zomrel v 34 rokoch.

OT 2 - Michael Oenning si našiel ďalšiu prácu, bude trénovať Maďarské Budapest

Reagovat
Rudnevs

OT - Kevin Großkreutz a Martin Hinteregger sú vážny kandidáti na prestup do VfB Stuttgart, a ako už iste viete Kaan Ayhan ide na hosťovanie do Eintrachtu Frankfurt.

Reagovat
Rudnevs

Großkreutz už absolvoval lekársku prehliadku a Hinteregger teda ostane v Salzburgu.

Reagovat
bayern987

to je ale OT3!

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Inak Szabolcs Hustzi bude mať číslo 8 a Kaan Ayhan bude mať číslo 3.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele