Huntelaar se do důchodu ještě nechystá, prodloužil smlouvu s Ajaxem

11.03.2019, 11:54
Aktuality
Klaas Jan Huntelaar bude pokračovat ve své profesionální kariéře. Zkušený útočník hraje za amsterdamský Ajax a smlouva mu běžela do konce letošního června, s vedením nizozemského celku se ale dohodl na prodloužení o dalších dvanáct měsíců...

Huntelaar v létě oslaví 36. narozeniny a za Ajax hraje už podruhé. V prvním případě přišel v lednu 2006 z Heerenveenu, do Amsterdamu se pak vrátil před necelými dvěma roky po ukončení angažmá v Schalke. Celkem za slavný tým odehrál 201 soutěžních zápasů, dal 133 gólů a získal s ním dva mistrovské tituly.

"Klaas Jan je pro nás velmi důležitý. Týmu toho dává opravdu hodně, především díky své vítězné mentalitě. Klaas Jan je stoprocentní profesionál ve všem, co dělá a disponuje talentem. Stačí se podívat na to, kolik už nastřílel gólů, svou cenu dokazuje pravidelně. Jsem přesvědčen o tom, že mu to vydrží i v nadcházejících měsících a příští sezoně, jsme rádi, že se povedlo prodloužit tuto spolupráci," raduje se sportovní ředitel Marc Overmars.

Huntelaar v minulosti patřil do nizozemské reprezentace a dařilo se mu rovněž na klubové úrovni, oblékal totiž rovněž dresy Realu Madrid a AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / ajax.nl

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zasloužil by si více minut v LM

Reagovat
Euphael

na ukor koho?

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto fáze asi nie, ale inak súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem třeba na psoleních 10 minut, rozhodně ne základ.

Reagovat
fabec1222

Neni možný, aby byl tak starej, vždy tak před dvěma lety odcházel jako talent z Ajaxu do Realu

Reagovat
dave30

Letí ten čas. Ono to už je více jak 10 roků, co odešel do Realu. Také mi to připadá jako včera...

Reagovat
king23

Nikdy mě nepřestalo štvát, že musel svého času z Realu odejít. Za půl sezony stihl v roli víceméně střídajícího hráče dát v lize nějakých 7 gólů. To není vůbec špatný výkon na mladého hráče, který přišel do rozjeté sezony. A hlavně se na jeho fotbal dalo dobře koukat.

No, jenže pak přišli Galacticos 2 a Huntellar se pakoval, přestože na to měl. Stejně jako Van der Vaart (ač ten si vydupal ještě jednu sezonu na lavičce navíc).

Reagovat
dave30

Zas tak mladý v Realu nebyl (25). Já si ještě pamatuji, jak ho v 21 letech pouštěli z PSV jako nepotřebného do Heerenveenu, za rok a půl byl v Ajaxu a za další 3 v Realu. Hodně sympatický hráč a těm mladíkům v Ajaxu může určitě hodně pomoci. Předpokládám, že zůstane v Ajaxu i po ukončení kariéry.

Reagovat
AjaxFans

Souhlas,určitě se v klubu nějaká fce pro něj najde.Helde Klaas

Reagovat
Ferguson6

On už má 36? Som myslel, že tak 29

Reagovat
AjaxFans

Nejoblíbenější hráč, takže radost za prodloužení

Reagovat
AjaxFans

Samozřejmě aktivní hráč, jinak je to Jari Litmanen

Reagovat
jáá

jojo, raději bych ho viděl na hřišti místo Kaspera, i když chápu, že Kasper musí hrát...Docela škoda, že jsme ho neposlali za těch 50 mega

Reagovat
FC Porto FC

At sakra víc hraje !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele