Hunt z Brém neodejde. Dohodl se na nové smlouvě

24.02.2010, 16:44
Aktuality
Brémy na konci sezóny nepřijdou o Aarona Hunta. 23letý ofenzivní hráč měl v německém klubu smlouvu jen do konce sezóny, nyní se dohodl na prodloužení o další čtyři roky. Hunt věří, že jeho příklad bude následovat spoluhráč Mesut Özil, jemuž končí smlouva po příští sezóně.

Hunt si s rozhodnutím o své budoucnosti dával na čas. Brémy neměly žádnou jistotu, že nadějného hráče udrží. Ba naopak, v zimě se často mluvilo o odchodu mladého záložníka do Hamburku nebo do ciziny. Celý příběh nakonec dopadl dobře pro Brémy.

"Werder je a také zůstane mým sportovním domovem," uvedl Hunt po podpisu nové smlouvy s platností do léta 2014. "V Brémách se cítím velmi šťastný a chci se tu v dalších letech pořád zlepšovat. Myslím, že pro to tu mám ty nejlepší podmínky," pokračoval německý reprezentant.

Radost neskrývá ani druhá strana. "Jsme velmi rádi, že si Aaron vybral Werder. Je to hráč velkých kvalit, poté, co překonal zdravotní problémy, předvádí stabilně dobré výkony. Jsem si jistý, že pokud bude tímto způsobem pokračovat, naplno se prosadí do národního týmu," prohlásil Klaus Allofs, generální manažer Werderu.

Hunt věří, že jeho klub brzy oznámí prodloužení smlouvy s dalším hráčem - Mesut Özil má kontrakt jen do léta příštího roku a často se píše o jeho letním odchodu. "Doufám, že můj podpis bude signálem pro další hráče, třeba Mesuta. Snad si ze mě vezme příklad, rád bych ho dál viděl hrát za Brémy," doplnil Hunt.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com, sports.yahoo.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cjo, sem ho chtel v tom Hamburku..

Reagovat
Arne

Očividně je dost chytrej nato, aby měli Werder za HSV.

Reagovat
Arne

* měnil

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Brémy malinko technickej tým - Hunt, Marin, Özil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Mno jeho růst je pro mě trochu zklamání. Myslel jsem, že bude mít zářnější budoucnost podle toho jak se v 18-19 projevoval

Reagovat
Bakary3

Když ty zranění..

Reagovat
herbage

Zas takovej talent to teda nebyl a naopak mě překvapuje, jak se za poslední rok vypracoval. Podobně nadějných hráčů běhaly po Bundeslize destíky a dnes kopou druhou, kteří Bundesligu, třeba takový Harnik

Reagovat
Bakary3

Tak to nevim, mně se líbil, už když začínal, bylo vidět, že umí, jeho levačka- něco neskutečnýho, síla, přesnost.. Už od začátku jsem od něj čekal hodně a myslim si, že nebejt těch zranění, mohl už bejt v nároďáku třeba před třema rokama aspoň třetí útočník..

Reagovat
herbage

Mně přišel takovej splašenej. Tehdy měl Werder v útoku Kloseho, Klasniće a Nelsona Valdéze a to jsou proti němu kanonýři, i když Valdéz je poslední roky naprosto nególovej. Hunt byl takovej splašenej, i když časem by se jistě vyhrál, což potvrzuje nyní, ale že by se hned probojoval do národáku, to asi ne. Přeci jen, takové jméno jako třeba dříve Podolski, či dnes Marin a Kroos neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě to byl jeden z největších talentů své doby i když o něm nebylo tolik slyšet.

Reagovat
Bakary3

To ne, ale Němci neměli takový útočníky, byl tam Podolski, Klose, objevoval se tam Kurányi, starší Neuville, sem tam Asamoah.. škoda, těch zranění měl opravdu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam byl větší (jmenuj aspoň 5)? Podolski... (Já si to už moc nepamatuju)

Reagovat
Bakary3

Po pravdě, moc taky nevim.. Lahm, Schweini.. spousta těch talentů teprv začínala, ale souhlasil jsem s tim, že tehdy neměl jméno jako dnes Marin, Kroos.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Lahma bych možná ani tak za talenta nepovažoval. On se tak nenápadně vypracoval a ukázal se na MS. Trochu jako Westermann, který se taky neskutečně zlepšil za krátkou dobu

Reagovat
Bakary3

To ne, Lahma pamatuju v LM za Stuttgart, neuvěřitelný, co předváděl, pamatuju si, jak hráli s Chelsea a on si jako levej bek dělal, co se mu zlíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tak přiznám se, že Lahm mi nějak unikl

Reagovat
Arne

Harnika nemůžeš myslet vážně, ten byl a je úplně někde jinde než Hunt.

Reagovat
herbage

No dobře, ale zas bych z něj nedělal světoborce, který má na Real Madrid.Podle mě je Werder Huntovým maximem, čímž neřikám že se tam nemůže vypracovat v nadprůměrného borce a třeba i oporu národního týmu

Reagovat
Arne

Já z něj světoborce nedělám... Nicméně před nějakými čtyřmi roky patřil mezi pět top talentů ligy a to není, resp. nebylo špatný. Harnik jednou hráčem pro BL bude, možná jím už je, ale žádnej velkej talent to nebyl. Ukázal se v jednom, dvou zápasech, zatímco Hunt měl takových několikrát více, záblesky v LM nevyjímaje.

Reagovat
herbage

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele