Hunt není spokojen s rolí náhradníka ve Wolfsburgu

04.10.2014, 11:51
Aktuality
Po osobní stránce zklamání zatím prožívá ve Wolfsburgu Aaron Hunt. Letní posila z Werderu Brémy se nedokázala propracovat do základní sestavy trenéra Dietera Heckinga a se svým herním herním vytížením rozhodně není spokojena...

28letému záložníkovi v Brémách skončila smlouva a Wolfsburg ho tak získal zdarma. Hunt následně nastoupil od úvodní minuty hned k zápasu prvního kola proti Bayernu, od té doby ovšem v bundeslize plnil roli náhradníka a druhou účast v základní sestavě si na své konto připsal až před týdnem právě proti Werderu.

"Tomu rozhodnutí nerozumím, ale to ani nemusím. Tým vybírá trenér a já jeho rozhodnutí musím respektovat," řekl v rozhovoru pro Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

"I když je to těžké, tak příchodu do Wolfsburgu nelituji. V současné době příliš nehraji, ovšem nemohu se obviňovat. V tréninku si vedu dobře a až dostanu šanci, ukážu své schopnosti. Vše, co mohu dělat, je dřít během tréninků," uvědomuje si Hunt.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
db18

Co taky čekal? Ve Wolfsburgu není jediný záložník jako ve Werderu a start se mu moc nepovedl...

Reagovat
Svatej

sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat...

Reagovat
HonzaKoller

Blbec.

Reagovat
bayern987

Neměl tam lézt.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mu bere místo? Snad ne Malanda....

Reagovat
db18

Arnold/KdB/Perišić/Olić

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
db18

Není to na jeden post, Hunt zahraje kdekoli v té ofenzivní trojce, ale na každé z těch tří má docela slušnou konkurenci + tam je ještě Caliguri a asi Vierinha (možná jsem ještě někoho zapomněl,)

Reagovat
Lahvac-CZ

Ať se vrátí do Werderu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už ho chtít nebudou..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele