HULSE SI NEZAHRAJE ŠEST MĚSÍCŮ

19.03.2007, 15:52
Aktuality
Sheffieldu United se pořádně komplikuje boj o přežití v Premier League. "Žiletky" se propadly až na první nesestupovou příčku, navíc přišly o nejlepšího střelce. Rob Hulse utrpěl dvojnásobnou frakturu nohy a v letošní sezóně si již nezahraje...

Všechno má na svědomí nešťastné sobotní utkání na Stamford Bridge. Svěřenci Neila Warnocka podlehli domácí Chelsea 0:3. Ve 25. minutě navíc kanonýr Hulse zavadil o nohu brankáře Petra Čecha a s bolestivou grimasou ve tváři musel být vystřídán.

První informace mluvily o zlomené noze a předčasném konci sezóny, realita je však ještě o něco horší. 27letý útočník má nohu zlomenou nadvakrát, musel se podrobit operaci a poraněné místo mu zpěvňuje sponka.

"Byl potěšen průběhem okolností, rekonvalescence nyní bude trvat zhruba šest měsíců, což je podstatně méně, než jsme původně čekali," sdělil pro oficiální webové stránky klubu manažer Neil Warnock.

Nováček Premier League v posledních třech zápasech ukořistil jenom jeden bod a čeká ho perný závěr sezóny. "Žiletky" jsou až na 17. příčce a jejich náskok před v tuto chvíli sestupujícím Charltonem činí pouhé čtyři body. Do konce ligového ročníku přitom zbývá odehrát ještě osm kol.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Č ech se pomstil akorat si spletl hráče

Reagovat
Shevchenko

Hunt-Hulse.. třeba si to špatně přečetl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele