Hughes: Keane to lehké mít nebude

24.04.2009, 20:55
Aktuality
Mark Hughes má radost z nového angažmá svého bývalého spoluhráče z Manchesteru United Roye Keana. Keane se včera stal novým trenérem druholigového Ipswiche a jeho cílem je vybojovat postup zpět mezi elitu.

Hughes vítá další trenérskou štaci Keana navzdory faktu, že se v této funkci zatím příliš neosvědčil a v prosinci ze Sunderlandu odešel.

"Roy má velkou hodnotu a i média jsou ráda, že je zpět na scéně. Myslím, že není mnoho trenérů, kteří by s týmem uprostřed druholigové tabulky měli takový vliv," sdělil Hughes.

Keane však svému bývalému spoluhráči ironicky vzkázal, že si není jistý, jestli je právě Hughes úspěšným trenérem, když zatím žádnou trofej s Manchesterem City nezískal. Hughes na tuto uštěpačnou poznámku odvětil, že podle něj se Keane těší takové pozornosti jen díky svému statusu.

Již s vážnějším tónem poté dodal, že jednoduché to Keane mít nebude."Keane si vzal velké břemeno, podobně jako já tady. Ale je to jen o způsobu vedení týmu," řekl zkušenější Hughes, který před Manchesterem City trénoval pět let také Blackburn Rovers.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

.. od Ipswiche se toho hodne ocekava, ale bude tam mit daleko vic prostoru a vetsi jistotu ze strany vedeni. Verim tomu, ze jako motivator tu druhou ligu zas zvladne. Jen aby se poucil z tech chyb, ktery pak delal jako manager v prvni lize. Ale je vyborny, ze si opet vzal tym ze druhe ligy a necekal na nejakou prilezitost v PL. Ukazuje to o nem docela dost.

Reagovat
vodka

Tak Keane nastupuje do prakticky totiožné situace jako u SAFC. Noví majitelé chtějí výsledky... Navíc má naprostou volnost při výběru hráčů. Pro něj to může být i nevýhoda, protože teď před sezonou mu jeho nákupy dost nevyšly (nebo jinak, nákupy se to zdály být skvělé, ale hráči nehráli prodle představ, zvlášť A. Ferdinand).

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyšly třeba i proto, že neměli moc možností hrát - příkladem toho budiž Healy... Diouf se nevyplatil hned zezačátku a pak už to byla hrůza... Ferdinand je bohužel tragický a rád bych příští sezonu viděl raději obranu Bardsley - Davenport - Collins - McCartney (McShane) než tu s Ferdinandem na stoperovi místo Collinse, který se tak posune na levého beka, jenom proto, že chybí McCartney... Davenport navíc dnes řekl, že se na Wearside usadil a chtěl by v týmu pokračovat i v příští sezoně (nevím, co na to řekne jeho dcera, která ještě studuje v Londýně).

Reagovat
vodka

Healy je sympaťák, je škoda, že nezůstal ve Fulhamu... Chimbonda nehrál špatně, byl docela spolehlivý, ael je pravda, že žádný zázrak to nebyl...

Podle mě dost velká slabina byla v obraně taky díky Nosworthymu, který už nestíhal..

S tou ideální obranou souhlas. Taky nechápu, proč nedává Malbranquea od začátku, přitom má jeden z nejvyšších počtů asistencí v této sezoně...

Ideální zálho SAFC pro mě: Malbranque, Richardson, Tainio, Reid... Whitehead pryč a dávat šance Leadbitterovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Chimbondu měla díky jménu ráda moje maminka a bylo jí líto, když se vracel zpět do Tottenhamu, nicméně já jsem si už před jeho definitivním stvrzením přestupu říkal, že je škoda jej tlačit na místo, kde je Bardsley, ačkoliv ten hodně promarodí.

Ano, Nyron už není co býval, nestíhá, dělá kiksy, ale má přehled. Jenomže na tu konkurenci nemá a rychlosti PL nestíhá.

S Malbranquem asi tak, že teď byl zranění a Ricky zkoušel Edwards, jenž vždycky naskočí nabušeny do zápasu. Whitehead ano, je to sice kapitán, ale žádná jistota není. Nevím, jestli je rozumné hned jej dávat pryč, když Tainio je často zraněný. Leadbitter - no, ještě se neví jak to s ním bude, protože by rád odešel ze Sunderlandu. Zemřel mu otec a rád by na to zapomněl, často se to také podepisuje na jeho psychice.

A ještě k tomu Healymu - je to škoda, vždy když je na hřišti, buď dá gól (a zajistí postup jako v Carling Cupu s Nottinghamem), nebo na něj přihraje (1:0 s Fulhamem Jonesovi). Já bych bral, aby odešel Cissé, jenž jen zabírá místo a také Murphy, ten chlapec mi nesedí, nikdy nic nepředvede a asi ani moc sebevědomí nemá, když dává míč rychle od branky, i když proti Hullu si troufnul a byla z toho tyč, jenomže to mohl dát pod sebe a bylo by to 2:0. Sečteno podtrženo, útočná dvojce: Jones - Healy, na střídání Chopra a Stokes, nejlepší útočník v přípravě.

Ven: Ferdinand, jakuž jsem psal Cissé, neprodloužit hostování Ben-Haimovi...

Reagovat
vodka

Souhlas. Jenom toho Cisseho bych si asi zkusil nechat. Když je ve formě, tak je schopný dát gól z ničeho. Teď sice hraje prd, navíc dost sobecké prd, ale pořád to má v noze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, zprvu jsem si říkal, jak rozumně a v rámci možností kvalitně posílil (Chimbonda, Malbranque, A.Ferdinand, Diouf, Healy - na úroveň Sunderlandu dobří hráči) a pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jaké propuštěn? Vždyť on šel sám, už se vzpamatujte...

Reagovat
One-Real

OT: Kouká někdo Hoffe-Herthu na ČT4? O přestávce tam dávali nějaký video s parádičkama, nevíte náhodou jak se jmenuje ta písnička, hodně jí scháním..byl bych vděčný..

Reagovat
smazaný uživatel

Seventy-four, seventy-five...

Reagovat
One-Real

že ty si ze mě děláš šoufky..

tahle to není, bylo to u videa, kde byli parádičky různých "hvězd"-Ronaldinha,C.Ronalda,Messiho..atd..takovej mix

Reagovat
smazaný uživatel

Odhalil jsi mne...

Reagovat
minoLFC

sorry reagoval som podla toho čo napísal kancik

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal se zmást...

Reagovat
One-Real

kancikovy nevěř, je to lotr

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi novinka...

Reagovat
smazaný uživatel

zpívá to Bon Jovi ale ted si nevzpomenu jaký flák to je.Pls neníte tu někdo kde splaším hymny Liverpoolu a West Hamu??Předem moc díky

Reagovat
minoLFC

The Connells - '74-'75

Reagovat
smazaný uživatel

Rhiana myslím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele