HUELVA JEDNÁ S MICHAELEM LAUDRUPEM

14.06.2007, 12:32
Aktuality
Velmi zajímavé jméno se ocitlo na seznamu kandidátů na post trenéra Recreativa Huelva. Nováček letošní sezony Primera Division si jako nového kouče vyhlédl Michaela Laudrupa, který o této možnosti vážně uvažuje...

Legenda dánského fotbalu naposledy vedla Brondby Kodaň a nyní si užívá odpočinku. Laudrup se již dříve nechal slyšet, že by si rád vyzkoušel angažmá ve Španělsku a právě Huelva by mu toto přání velice ráda splnila.

"Je to pravda, Laudrup má nabídku od Recreativa Huelva. Právě teď o ní uvažuje a slíbil, že během tří nebo čtyř dnů dá odpověď. Je to velice vážné," prohlásil agent Michaela Laudrupa Bajram Tutumlu v rozhovoru pro dánský deník Nyhedsavisen.

Na lavičce Recreativa v posledních dvou letech sedí Marcelino Garcia Toral, který před rokem protáhl klub zpět mezi elitu a letos s ním zatím okupuje vynikající osmou příčku. Jenomže Marcelino již vedení informoval o úmyslu v létě skončit a měl by se přestěhovat do La Coruni, kde pro změnu skončí Joaquin Caparros.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele