Huddersfield znovu posiluje, tentokráte koupil Pritcharda

12.01.2018, 17:04
Aktuality
Vedení Huddersfieldu Town svým fanouškům dnes představilo druhou lednovou posilu. Barvy nováčka anglické Premier League bude hájit záložník Alex Pritchard, ten přichází z druholigového Norwiche a novému zaměstnavateli se upsal na tři a půl roku...

"Mám velkou radost, že mohu Alexe přivítat u nás v Huddersfieldu," raduje se z dotažení transferu manažer Terriers David Wagner.

24letý středopolař přišel do Norwiche před rokem a půl z Tottenhamu a v 38 ligových zápasech dal sedm branek. Canaries za něho tehdy zaplatili osm milionů liber, nyní přestupová suma zveřejněna nebyla, média ovšem informují o šest milionů liber vyšší částce.

Huddersfield zatím úspěšně bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži a patří mu jedenáctá pozice, na příčky znamenající sestup ovšem má k dobru jenom čtyři body. Pritchard je druhou lednovou akvizicí klubu, na hostování z AS Monaco přišel už před ním obránce Terence Kongolo.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Manchester City are prepared to risk losing Alexis Sanchez this window rather than pay more than £20m for the Chilean, who is out of contract in the summer.

It’s understood Arsenal are demanding £35m for Sanchez, while agents are likely to receive another £5m on top of that, adding up to a £40m deal before wages are even discussed.

Reagovat
tony223

Klidně ať jej přivedou až v létě. K čemu by jim vlastně teď byl? Liga už je stejně téměř jistá a systému který Pep hraje by měl také rozumět.

Reagovat
.13

Vyhral by ligu a pomohol v LM?

Reagovat
tony223

Může hrát LM?

Reagovat
Makiii

Hraje snad Arsenal tento rok LM?

Reagovat
tony223

pravidla neznám.. myslel jsem, že tam platí pravidla něco jako, že hráč nemůže v rámci UEFA nastoupit za dva týmy.. ale to by asi bylo moc přísné

Reagovat
kylo ren

Měli koupit vozihnoje

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GNev2/status/951852897419038721

Kdyby Gary chodil na EF do diskuzi, tak by se tak nedivil...

Reagovat
mithro

Ballbag je hrozny troll. Nieco ako Big Dunc

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem zklamany, ze jeden z nasich nejhypovanejsich nadeji nakonec nehraje ani PL. Tesim se na nej a snad jim pomuze k zachrane.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

On dokonce pořádně nehrál ani chapionship.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, za Norwich si moc nekopl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulou sezónu docela i jo, i když tahounem bych ho nenazval. Tuto sezónu byl nejdřív zraněný, pak se do toho začal dostávat, ale Norwich je v současnosti tak v prdeli, že to od celého týmu stojí za nic. Taky tomu nepomohl Farke, když ho nasazoval jednou za tři zápasy.

Každopádně v tom Huddersfieldu se může klidně prosadit. Snad mu bude sedět tým, který není úplně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten robil Chelsea celkom problémy pred týždňom. Zaujímavý hráč.

Reagovat
JackDaniels.

Huddersfield posilnuje zaujimavo

Reagovat
Kucka

14M? Co je to za šílenou cenu (jo, vím, že je to Anglán, ale stejně)?

Reagovat
smazaný uživatel

Super prestup. Bude viac na očiach a navyše v sympatickom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

taková lopata do PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele