Hrajeme o záchranu, ví Been

22.11.2010, 13:02
Aktuality
V mizerných výkonech i nadále pokračuje Feyenoord, rotterdamský klub včera znovu neuspěl venku, prohrál 0:2 na půdě Groningenu a v tabulce se propadl až na šestnáctou příčku. Jeho trenér Mario Been si uvědomuje, že boj o evropsé poháry se jeho týmu už týkat nebude a prioritou se definitivně stala záchrana...

"To umístění je nedůstojné jménu Feyenoordu, ale je to realita. Hrajeme o záchranu. Většina hráčů současného kádru loni vyhrávala zápasy, nyní jsou v jiné situaci a hledají se. V týmu nejsou vůdci a vše nám ještě komplikují zranění. Ale jsem si jistý, že Feyenoord půjde nahoru, až se vrátí zkušení hráči. Kádr je příliš kvalitní na to, aby byl na spodku tabulky. Jsem si jistý, že se zachráníme, Feyenoord nemůže sestoupit," věří Been.

Feyenoord vyhrál jenom tři z patnácti zápasů, má třináct bodů a v tabulce je třetí od konce, hůře jsou na tom pouze devítibodové Venlo a Willem II, ten získal dva body. Tragická je především bilance Feyenoordu na hřištích soupeřů, z osmi zápasů získal dva body a má skóre 5:24.

"Tlak přijde až teď, budeme muset začít vyhrávat zápasy. Odehráli jsme několik dobrých zápasů, ale stává se nám moc často, že všechno zabalíme, kdy se něco nedaří. Když budeme znovu prohrávat, nemělo by to opět znamenat, že zápas už skončil," prohlásil kapitán Ron Vlaar.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

co k tomu rict...snad jen sesivani sesivani hej hej

Reagovat
smazaný uživatel

někteří Sparťani jsou fakt divní.

Reagovat
smazaný uživatel

uzivat si krizi sveho uhlavniho rivala je fakt kur*vskej extrem, to ti teda povim

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně. Ale myslím, že už jsou tyhle posměšky tak kurevsky často, že už je to otravný i mě - Sparťanovi. Vždyť oni se Slávisti už ani neozývají. U mě je to už kopání do mrtvoly.

Reagovat
Puskas

Pravda, už to není hecování, postrádá to úroveň a začíná to být trapné. Teď když potkám slávistu, jen na sebe rozpačitě pokyneme. Kopání do mrtvoly - dá se to tak říct, beztak by většina sparťanů za pád Slávie do 2. ligy nebyla moc nadšená - možná zpočátku, ale chyběla by jim ta rivalita a derby. I nám, nesparťanům a neslávistům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Feyenoord už taky hodně dlouho ve sr*čkach...a koukam, že se to nelepší Od toho vítězství v UEFĚ do jde snima do kopru...

Reagovat
REPLIKATOR

Strašná koncepce v tom Feyenoordu

Reagovat
FC Porto FC

Až se vrátí J-D Tomasson to bude jiná

Reagovat
REPLIKATOR

liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Ani ten jim moc nepomůže ze sracheck

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele