Hradci Králové hrozí trest

16.09.2010, 17:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měli by být rádi, že aspoň někde chodí u nás na fotbal dost lidí. Jinak mě překvapili Slávisti. Myslel jsem, že na tom jsou líp jak Sparťani.

Reagovat
REPLIKATOR

Však neprohráli

Reagovat
alegre

Hradec porušil závazná pravidla hry a proto musí být potrestán. Nový stadion tam staví téměř 100 let a jak se říká: pozdě bycha honit... Kde skončily peníze za "černé" vstupenky? Ve fondu jarního boje o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem spíš fanoušky

Reagovat
soukup

na druhou stranu se musí dbát na bezpečnost a tohle překračování kapacity je hodně vážná věc ze které v minulosti bylo hodně průserů a tragédií, ano v Hradci je ten starej stadec konstruovanej na víc než 6 a asi to pod 12k lidma nespadne, ale jde o princip, protože když by se tohle přešlo mávnutím ruky, tak by potom někde jinde v lize mohl být problém, kdyby se to stalo na stadionu, kterej by to nevydržel a pořadatelé by se na to vykašlali, protože přece žádnou pokutu dostat nemůžou, když ji nedostal ani Hradec, pak už by bylo pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tvůj názor je pravdivý. Jen mě však mrzí, že to vypadá, že někde je velký zájem o fotbal a kvůli tomu starému stadionu mají lidi smůlu a tedy i český fotbal.

Reagovat
alegre

Stadion v Hradci je nefotbalový, placka pro víc než 25 tisíc diváků, atltická dráha, všechny ty sektory pro skok do výšky, dálky, vrh koulí a pod. Slušně je tam vidět jen z poslední řady, ještě lépe stát za ní a s dobrým dalekohledem. Vedení mělo koupit 6 tisíc dalších sedaček a namontovat je. A jednou snad, opakuji SNAD, použít na novém stadionu...

Reagovat
alegre

Beny10: máš pravdu, je mi líto diváků...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se tam i docela dobře baví a atmosféra není vůbec špatná. Každopádně to škoda je.

Reagovat
smazaný uživatel

To co tu píšete mi přijde jako velká kravina. Proč by měli dostávat pokutu atd??? Vždyť ten stadion je konstruovanej pro 25000 lidí !! Spíš byste měli nadávat na výmysl ohledně montovanných sedaček! Jako na co? Proč je rozdíl v montovaných a normálních sedačkách? Když to těm lidem nevadí, že sedí na sedačkách bez opěradla, tak ať tam sedí.

Co se týká toho, že jinde pak třeba taky překročej povolenou hranici se snad ani nebudu vyjadřovat. V HK prostě překročená hranice pro 25 000 lidí nebyla, tak to je.

Co se týká peněz za vstupenky na domácí mužstvo... Kde by asi měli skončit? Samozřejmě u domácího mužstva...

Buďme rádi, že aspoň někde choděj lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kapacita není 25.000 lidí, ale pouhých 6.000. Mě to taky štve, ale je pravdou, že kdyby se něco stalo, tak je to prostě chyba FCHK!

Reagovat
alegre

Pravidla jsou dána, dobrá nebo špatná, musí se dodržovat. Stadion má dnes oficiální kapacitu 6 tisíc a ne víc. Je chybou Hradce, že nemá stadion odpovídající pravidlům. A co se peněz týče: bylo vytištěno 6 tisíc vstupenek, z těch se platí daně státu, odvádí procenta Fotbalovému svazu, atd. Ty další peníze se vyúčtují jak???

Reagovat
soukup

co je na tom kravina? pokud by všichni uvažovali jako ty, tak by se hrálo na totálních ruinách, sice by bylo pěkný, že na Hradec by mohlo beztrestně jít víc než 6000 a v Brně bysme furt hráli za Lužánkama, kam by chdilo taky spousta lidí, fandili tam mezi z tribun vyrůstajícími stromky a na Řepku házeli odlupující se beton...

Hradec když jim přišlo na Spartu 12000 tak mohli aspoň něco z lístků dát na další montovanou tribunu a dalších pár tisíc, když se rozhodli dál škudlit a už nic nepřistavět, tak pak ať zaplatí pokutu za to, že jim tam nečekaně zase přijde moc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Vase nazoru respektuju a chapu je, ale proste se s nima neztotoznuju. Kapacita stadionu je 25000 a je tam z toho 6000 montovanych sedacek. to je proste muj nazor.a to, ze si nekdo vymysli ze ma byt sedacka s operadlem, to me nezajima.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně souhlasím..bezpečnost není porušena, tak co. Nařízení svazu nechápu, radši by měli být zticha a být rádi, že v Hradci chodí tolik lidí. Atmosféru si tam zatím každý chválil. Montované sedačky jsou zbytečnej výmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělaj troušku asi srandu ne? Byl jsem tam a jde vidět že se fanoušci fotbalem baví nepotřebujou se někde brutálně mlátit. Oni tam chodí na fotbal. Proto je mi líto že v dnešní době je takovej fotbal jakej je. Navíc je to stadion velkej a lidi to tam maj rádi a je jim jedno jestli stojí nebo jestli sedí na dřevěné lavičce. Oni chtěj vidět fotbalisty a ne ty zhejčkaný hvězdy. Budme rádi že Hradec je v lize každej by mu mohl ty diváky závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

nie,ze by boli radi,že tam bolo cca 12 divakov,oni im za to chcu dat dokonca aj pokutu

Reagovat
soukup

přesně, tu jim mají dát, až někde spadne přetížená tribuna a bude několik mrtvých

Reagovat
centos

Měli by normálně povolit místa k stání..

Reagovat
soukup

to rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že si tam ještě nebyl na fotbale

Reagovat
Liquid

pokutu 10 miliónů kč a přeřazení do 3.ligy k Bohemians Střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

heh,jenže problém je v tom,že ke Střížkovu do 3.ligy by se hodily jiný kluby z Prahy-třeba zrovna Slávka,která tady byla úplně bezzubá a stejně jako Bohemka 1905 neprohrála v HK jen díky velkýmu štěstí.Taková Sparta tady prohrála,ale teď hraje přitom rozhodně lepší fotbal,než její městští konkurenti.Takže Hradec bych raději nikam nepřesouval-a až za dva roky bude ten stadion stát-tak těch 12 000 lidí tady bude na každej match dělat takový peklo,že nikdo jen tak lacino body z HK vozit nebude,protože hráči budou kvůli fanouškům jezdit po zadku!A aspoň přibude k týmům,jako Plzeň,Olomouc,Boleslav,Jablonec nebo Liberec další město,který bude konkurovat Pražskejm.Věřím tomu,protože Hradec se díky takovejm výkonům v lize bez problémů zachrání a bude proč budovat stadion.A pak ať se všechny hostující celky "těší"...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi napsal ku*va dobře...!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou názory..přetížená tribuna:-D..možná montovačka za bránou...já na Slavii byl a upřímně je mi jedno,jestli sedim na sedačce s opěrkou,nebo stojim,nebo jestli sedim na laminatový lavici....hlavně když vidim svůj tým..!!!A že by se lidi ušlapali..?Vždyt tam se vejde 25000

Reagovat
soukup

ale já nemluvím o Hradci, tam to v pohodě vydrží, ale když se nedá pokuta Hradci, tak se potom nemůže dát nikomu a někde z toho může být průser

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda Český ligy.. Ať si tam na svazu poťukaj na tu svoji dutou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete být rádi, že choděj takovýdle počty diváků a ještě jim hrozíte trestem. Je tam kapacita 25 000 a když lidem nevadí, že neseděj na sedačce s opěrkou, tak co řešit ?? Já se tam jdu kouknout, abych viděl tým, kterýmu fandím a je mi absolutně jedno jeslti sedim na opěrce, na lavičce nebo stojim !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele