Hráči River Plate se po triumfu obávají odchodu kouče

10.12.2018, 10:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V United hledáme trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinskeho trenera, tak niz uz to asi nepujde

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bucky

Ten přechod z jihoamerických klubů do evropských musí být extrémně těžký. Myslím, že by to chtělo aspoň mezikrok přes nějakou jihoamerickou repre, kde bude práce s hráči podobná, ale zároveň bude hrát proti top týmům a bude mít v týmu mix hráčů z Evropy a J. Ameriky.

Reagovat
Bucky

Na druhou stranu je pravda, že v Evropě působil aspoň jako hráč, tak by to zase takový skok být nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejprve bych ho zkusil v Portugalsku nebo Španělsku, když už se tady řeší ten přechod

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa, sa tu robí účet bez hostinského, ako sa vraví.

Jednoducho ho niektorý klub z Európy angažuje a bude to. A buď sa uchytí, alebo nie.

Reagovat
Agent z Melmacu

presne tak, a keď mu to nevyjde tak čo? v mexiku, a južnej amerike je kopec klubov, kam sa môže vrátiť a určite ho budú chcieť

Reagovat
smazaný uživatel

Do Interu by se hodil.

Reagovat
Bucky

To by zrovna byl dost těžký přechod z jihoamerického hurá fotbalu do Itálie. Ne, že by tam hurá fotbal nešel hrát (dlouhodobě úspěšně Neapol, poslední roky úspěšně taky Lazio, občas se smíšenými úspěchy AS Řím), ale přeci jen je to jiný hurá fotbal a hlavně proti jinak kvalitním týmům, než v Jižní Americe. On sám hurá fotbal moc nevyznává, ale je zvyklý hrát proti němu. A přeci jen se bude jinak bránit Independiente a jinak Neapol.

Reagovat
johan14

Nemýliš si Severnú a Južnú Ameriku? Prípadne MLS a Argentina Primera División ?

Reagovat
Bucky

Tak MLS je ještě něco úplně jiného, tam je každý zápas exhibice. Super pro diváky, ale chudáci trenéři.

Jihoamerický fotbal moc nesleduji, takže mám zažité i nějaké ne úplně pravdivé stereotypy. Spíš jsem asi měl psát obecně o taktické nevyspělosti, protože to vidím hodně často u hráčů, kteří chodí z JA do Evropy, že s tím bojují většinou nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze si hodne pletes Argentinskou ligu s Brazilskou.

Reagovat
Bucky

No já nevím, když se podívám třeba na seznam nejdražších hráčů přestupujících z Argentiny, tak tam toho v posledních letech moc není. Buď se nechytli a nebo jako třeba Bentancur nebo Lo Celso, kteří se rozehráli, ale potřebovali čas na to, aby si na Evropský styl zvykli. Když to srovnám s hráči s Brazílie, kteří měli instant impact (Neymar, Gabriel Jesus, Oscas, v téhle sezóně se třeba přímo z Brazílie daří zapracovávat Arthura do Barcy). Když koukám na čísla, tak v Brazílii nepadá o tolik víc gólů, než v Argentině, ale hráči odtamtud odcházejí připravenější na skok do Evropského fotbalu. Možná je to jen vyšší kvalitou, ale myslím, že i ta taktická připravenost hraje roli. Hrát fotbal se zajištěnou defenzivou ještě neznamená takticky vyspělý fotbal.

Reagovat
Pipo123

Toto je riadna pičovina, ved v Serii A sa hraje hurá futbal, všetci okrem Interu a Juve tam hrajú nechcem povedať že ofenzívne, ale bez kvalitnej obrany. V Argentine sú tie zápasy defenzívnejšie, veď tých gólov moc nepadá, viac sa tam režú, hrajú tvrdšie, zápasy sú vyhrotenejšie, to SA sa uberá smerom hurá futbal

Reagovat
Bucky

Jj, jak jsem psal výše, s tím hurá fotbalem jsem byl mimo. Šlo mi spíš o taktickou vyspělost hráčů, ale nějak jsem se nechal unést stereotypy.

Reagovat
k0udy

Hurá fotbal v Argentině? Ty si se zbláznil ne, podívej se občas aspon na výsledky, tam u poloviny týmu v průměru nepadají ani 2 góly na zápas

Reagovat
Bucky

Podívej se občas na další komentáře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele