Hráči Lince porušili nařízení, hrozí jim i vyloučení z ligy

14.05.2020, 21:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (101)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zločinci, dovolili si trénovat

Reagovat
Nihilister

Jestli nechápeš, že zákony a nařízení se mají dodržovat (což podle tvých neustálých reakcí nechápeš), tak jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákony jsou libovůle politiků - skupiny lidí, kteří jsou obecně považovani za darebáky a zloděje - proč bychom se tím měli řídit?

Až Babiš vydá zákon, že všichni musí nosit ponožky s růžovým slonem, taky si je oblečeš?

Reagovat
Likan7

Pokud bydlíš na území, který to ta vláda spravuje, tak se bohužel, bohudík, těmi pravidly řídit. Pokud nechceš, můžeš se odstěhovat do tramtárie bez zákonů.

Reagovat
Likan7

*musíš

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně nemusím - sice stát mě může donutit násilím za moje vlastní peníze, ale necítím to jako nějako morální povinnost.

Reagovat
Jan Horáček

Anarchokapitalismus?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím sympatuzuju, Urzu mám rád - ale zas to není tak, že bych v Brně zprivatizoval ulice

Reagovat
Jan Horáček

Já jsem si to myslel, jako bych Urzu slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že stát je amorální a zločinecká organizace Ale zas to není tak, že bych se k tomu uplně hlásil

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ty v tom státě žiješ, tak se musíš řídit těma pravidlama. Pokud nechceš, tak se odstěhuj.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když státní pravidla nařídí zabít miliony nevinných lidí - což se stává zcela běžně - taky se tím budeš řídit?

A já nežiju ve státě - stát se tady rozkládá nezávisle na mé vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je diktatura, tím bych se samozřejmě neřídil. Ale nějaká drobnost jako nošení kusu hadru přes obličej, tak to holt pár měsíců přežiju.

Reagovat
dave30

V podstatě jakákoliv skupina lidí (ale i zvířat) se řídí určitými pravidly či zákony. Ať je to v rodině, v partě kamarádů, v zájmové organizaci, v práci atd. Ne všechna pravidla jsou "populární" a téměř každé pravidlo má svého odpůrce. Pokud pravidla skupiny nedodržuješ, tak jsi trestán. Od obyčejného výchovného pohlavku (v rodině), až po vyloučení z dané skupiny (z party, kroužku, práce...). To velké seskupení lidí, kterému se říká stát, muselo k zajištění své existence také vymyslet nějaký soupis pravidel. Říká se mu právní řád. V demokratickém zřízení právní řád tvoří a upravují volení zákonodárci. Pokud se lidem úpravy právního řádu nelíbí, tak mají možnost tyto zákonodárce vyměnit (říká se tomu volby). Vyloučení problematického jedince (toho, kdo nechce dodržovat pravidla) ze státu není tak jednoduché, jako z té party. Proto stát zřídil represivní složky, které na dodržování pravidel (právního řádu) dohlížejí.

Nedovedu si představit větší uskupení lidí, kde by se každý řídil pouze zákony, které mu vyhovují. Jinak ti doporučuji část Kodaně jménem Christiania. Tam by se ti mohlo líbit...

Reagovat
Jan Horáček

Diskuse, v čem spočívá legitimita státu, se vedou už od starověku. Odpůrci státu často argumentují srovnáním státu s mafií - stát poskytuje služby, které musí financovat i ten, kdo si to nepřeje a tyto služby nevyužívá. I mafie v jižní Itálii či na Sicílii zajišťovala určité služby (určitý řád, pořádek, rozvoj obcí), které financovala výpalným. Lidé to tam chtě nechtě akceptovali. Jak bys v tomto případě popsal rozdíl stát - mafie?

Reagovat
dave30

Naprosto s tebou souhlasím. Já jsem pouze obecně popsal pohled lidské společnosti na pravidla a zákony. Za evoluční vrchol je momentálně považována zastupitelská demokracie. Je pravděpodobné, že i toto zřízení bude jednou překonáno. Zatím však nikdo nic lepšího nevymyslel a to, že jakékoliv bohulibé myšlenky jsou lidmy vždy zneužity, je známo od pradávna (on i ten socialismus vypadal na papíře bohulibě). Jak z toho ven - toť otázka na Nobelovu cenu...

Reagovat
Jan Horáček

Reagovat
dave30

...lidmi...

Reagovat
verv

Reagovat
Nihilister

Nevím proč na mne vyplazuješ jazyk. Akorát jsi dokázal, že jsi opravdu dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš argumenty, tak urážíš. Smutný

A budu si na tebe vyplazovat jazyk, jak se mi zlíbí

Reagovat
Nihilister

Argumenty k čemu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom se měli řídit tím, co chtějí politici - mi to přijde dost nebezpečné, když se podíváš do historie

Reagovat
Didier Drogba

Nemám s tím až takovej problém, ale nesmí to být komoušký politici . Soudruzi z ANO, ČSSD nebo přímo z (nepochopitelně nezakázané) KSČM mají viset nebo sedět ve vězení a ne vydávat zákony

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel obecně, že lidi nadávají na politiky a pak mají za svatý zákony, který vydávají - tomu prostě nerozumím

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
verv

Reagovat
mistr129

Protože to je podstatou demokracie - můžu nadávat jak chci, ale v tomhle zřízení rozhoduje vůle většiny, aplikovaná pomocí volených zástupců

Reagovat
Mustang™

Protože to jsou v uvozovkách tvoji nadřízení. V práci (pokud nejsi majitel nějaké firmy) taky musíš poslouchat. Nemůžeš si dělat podle sebe, jak se ti zlíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsou to žádní moji nadřízení. Je to zločinecká organizace, která tady bohužel má velkou moc, ale já stát rozhodně nejsem

Reagovat
Mustang™

Takže celá ústava, listina základních práv a svobod, všechny zákoníky jsou zbytečný, bez toho by to fungovalo? My všichni máme právo si je svobodně zvolit, tito "zločinci" jsou voleni proto, aby rozhodovali za stát jako celek. Pokud toto nechápeš, tak patříš do ústavu.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy si to precti... je to car papiru, kterej ma vzbuzovat dobrej pocit v lidech ktery to necetli

ale ono hovori za vse, kdyz si myslis ze politik je tvuj nadrizenej i v uvozovkach

Reagovat
Mustang™

Kdo vymýšlí a schvaluje zákony, kdo rozhoduje o nařízeních atd.? Oni nebo ty jako prostý občan? Nadřízený je možná blbý slovo, ale oni rozhodují, my si je volíme, aby za nás rozhodovali. A pokud rozhodnou, že je lepší nosit 3 měsíce roušku, že to může částečně snížit riziko přenosu viru, proč bych to neměl respektovat a pokud jdu nakupovat atd. si tu debilní roušku nevzít? Proč ze sebe dělat tupana a drsňáka, že nerespektuju vládní nařízení?

Reagovat
smazaný uživatel

delej si co chces, az tu bude nekdo brecet ze dostal pokutu za nenoseni rousky, tak mu treba napis, ze si za to muze sam, pravidla znal. neni to tupan ani drsnak, jen to vidi jinak nez ty... na nekterejch pravidlech se shodne vic lidi na nekterejch min. nikdo nedodrzuje vsechny.

Reagovat
Mustang™

Jo, s tím souhlasím. 100 lidí, 100 chutí. Nikdy se neshodnou všichni. Ale tupan podle mě je, protože vědomě nedodržuje to, co má. Vidět to může jinak, nadávat taky může, jak chce. Ale dodržovat by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

podle tebe by mel, v poradku.

tohle vypovida o dnesni dobe hodne:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Poslanec

vsimni si pocet znaku k jednotlivejm odstavcum - a tohle mas poslouchat

Reagovat
Mustang™

Platy poslanců jsou tabu. To je katastrofa Pokud jednají o navýšení svých platů, tak hlasují pomalu všichni. O snižování platů nechtějí ani slyšet. Teď teda zase někdo přišel s tím, že se jejich platy budou odvíjet od minimální mzdy (tuším pětinásobek min.mzdy). Ale i to je pořád dost a myslím, že Fiala řekl, že na jejich peníze se šahat nebude. A to nemluvím o dalších bonusech, který mají, se svojí chabou účastí na vládních jednání, možnost využít.

Reagovat
Nihilister

na takovýhle materiál už nemám nervy, takže na dost věcí nereaguju ..

Reagovat
bobis21

Nejsou to nadřízení. Naopak, voliči jsou nadřízení všech volených zástupců, oni nás jen zastupují.

Reagovat
Mustang™

Ano, to máš pravdu. Nadřízený je špatný slovo. Ale my si je volíme, proto potom musíme respektovat to, co oni navrhnou a schválí.

Reagovat
bobis21

Nemusíme. Já neříkám nedodržovat zákony, ale pořád by to mělo fungovat tak, že když zavedou hovadinu tak jsou hned po volbách pryč a zruší se to (tzn. že je voliči jako nadřízení na chyby vyhodí z práce). Bohužel to u nás je spíš tak, že jsou jako sekta a cokoliv udělají tak je lidi volí dál, protože "chudák andrejko, všichni jsou na něj zlí" - pak žádná odpovědnost politiků neexistuje

Reagovat
Mustang™

Musíš, jinak potom poneseš následky. Buď peněžní pokuty nebo v horším případě i odnětí svobody.

ANO to znovu vyhraje, to je jasný z těch průzkumů. Mají prostě největší základnu. Ani nevím, čím ty lidi tak přesvědčují. Ono je těžký si mezi tím plevelem vybrat koho volit. Protože ať chceš nebo ne, tak se tam potom zkazí každej. Buď jdeš těm nadnárodním korporacím na ruku nebo si neškrtneš. To by se musela vyhodit celá sněmovna a senát a vybrat 281 nových, čistých lidí, kteří budou bezúplatní.

Neříkám, že všechna omezení byla správně rozhodnuta, ale radši budu 2 měsíce bez posilky, bez fotbalu, než aby tady byl kritickej scénář jak v některých zemích. A jak jsem psal nahoře, ta rouška je to poslední, čím může každý z nás pomoci snížení šíření viru.

Reagovat
bobis21

Záleží na tom co myslíš tím respektovat. Já nikdy nemluvil o porušování zákonů, ale říkat jasně že to je nesmysl je prostě správné. I na příkladu těch roušek - nikde nepopírám jejich nošení v MHD, v obchodě apod., ale proč by měli lidé dostávat pokutu když nemají roušku v lese s rodinou? To je naprostý nesmysl. Navíc má celodenní nošení i negativa, takže vymáhat to se často rovná také ohrožení zdraví. Já to tedy nosím v těch uzavřených prostorech a venku když někoho potkávám, když jsem široko daleko sám tak to sundavám - i když tím porušují to nařízení (nebo jakou formu to teď vůbec má).

Reagovat
smazaný uživatel

je to presne naopak

Reagovat
Mustang™

Už jsem to tady vysvětloval.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si dement

Reagovat
ZJEV

Jasne, takovi frajeri jsou nejelpsi no. Az se nekdo nezakonne dotkne tvych prav, tak pujdes nekam brecet a budes chtit, aby dotycny zakon dodrzoval. Jak by se ti libilo, kdyby ti rekli "Odpal anarchisto, zakony jsou prece na hovno a nemusi se dodrzovat."

Reagovat
Hany45

a ty všechno dodržuješ ? já třeba už na roušku seru abych ji nosil venku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Mimo veřejnej prostor ji taky nenosím ale když vidím před sebou lidi, tak s tím nemám problém si jí nasadit.

Reagovat
Hany45

a to já jo...na co bych to nasazoval ? projít jen kolem někoho neznamená že tě nakazí ne

Reagovat
ratusek

taky na to prcám když kolem sebe projdeme a navíc je vzdálenost víc než 2 metry

Reagovat
Hany45

přesně...lidi jsou z toho vysraný, až se tomu musim smát navíc aby jsi to chytil tak by na tebe musel prskat a bůh ví co ještě a stát fakt pár centimetrů od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jdi do prdele. Jsi bezohledny pošuk

Reagovat
Hany45

to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?

Reagovat
Hany45

ne..nevidím důvod buzištírku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ti psát, ať to chytne někdo z tvojí rodiny, ale třeba by si pak mluvil jinak. Evidentně nejsi moc chytrý chlapec, ale pak by si to třeba pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zakony jsou (az vyjimky) psany tak aby se dali interpretovat ruzne .. k vykladu se casto nahlizi podle posledniho vyroku soudu ktery lze ale znalecky napadnout .. V praxi kdyz mas dostatek financi a dobreho obhajce nemusis na ne hrat vubec ... V prve rade jde v nejhorsim vzdy zaridit alternativni trest nejcasteji formou financniho trestu kde prispejes na boj proti drogam zlocinu nebo prispivas na prevenci ci na postizene kriminalitou .. kdyz uz te nahodou odsoudi muzes si koupit svobodu (v cr si kupujes 2roky za 600tis.;) ackoli se ta castka upravuje podle majetkovych pomeru takze muze byt i vyssi) .. a taky je 2x za zivot moznost udelat neco klidne total extremniho (klidne vrazdu) a paklize nejsi uplny imbecil uhrajes to na docasny zkrat a nesvepravnost z cehoz ti plyne jen narizena lecba na psychine kde jsi ale 3-4 tydny na diagnozu a vypracovani soudniho znaleckeho posudku zda-li jsi skutecne v tu chvili jednal zkratovite nebo vedome (tj nesmis byt akorat debil a ses venku). Uplne nej je kdyz jedinec obcas uziva drogy nebo je pod vlivem alkoholu tam pak dostanes akorat narizenou lecbu a pokud to neudelas v nejblizsi dobe znova muzes si piskat .. nemluve o tom ze muzes dost i podminene odlozeni stihani nebo trestniho rizeni ci soudniho liceni ;) Jedina vyhoda ziti v tomhle kocourkove

Reagovat
Liquid

hovada, do 4.třídy s nima

Reagovat
skteel

furt se resi jenom kdy budou chudacci zase moct hrat fotbal, jak kdyby na tom zalezel svet, k smichu

Reagovat
Arnar Resmusonn

Takže je k smíchu že se mají vrátit do zaměstnání a začít zase vydělávat? Páni , tak to je fakt nářez

Reagovat
Arnar Resmusonn

Genocida

Reagovat
ratusek

LASK

Reagovat
Elliasson

Ježkovy oči, doufám, že tohle skončí maximálně pokutou.

Reagovat
didosh

Ježek už tam nehraje

Reagovat
skat

Ten hrál v Tirolu, ne?

Reagovat
Rudnevs

Vo viacerých kluboch... Aj v Salzburgu, Paschingu, Austrii...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, doufám ve velký bodový odečet

Reagovat
Elliasson

Proč? Ano, neměli to dělat, ale pamatuji si horší věci, které nebyly potrestány.

Reagovat
BaggioRoberto

Jasně, Red Bull jednou nevede, tak konkurenci odečteme body.

Reagovat
Spalovač šancí

To bude pouze bonus. Porušením pravidel získali nedovolenou výhodu.

Reagovat
BaggioRoberto

Jakou výhodu? U nás se už hrajou přáteláky, někde sezonu ukončili, někdo bude hrát do půlky července, v srpnu začnou poháry, tam pak mi přijď pojmenovat, kdo má jakou výhodu nebo nevýhodu. Vlády mění opatření ze dne na den, na Slovensku maji snad nejmíň nakažených v Evropě a liga v nedohlednu, naopak Bundesliga už se rozjíždí, v týhle době nikdo neví co chce. Je strašně snadný porušit nějaký nařízení, když se to furt mění, proto ty tresty musí být mírné, vysoké tresty můžeš udělit až za nějakou opakující se recidivu. To by fakt u žádnýho kontrolního orgánu nemohlo projít odečet bodů za to že se šli proběhnout nebo zakopat si. Aspoň tam kde funguje demokracie.

Reagovat
Spalovač šancí

Výhodu oproti ostatním týmům v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle amatérský soutěže, to je hrůza.

Reagovat
Elliasson

Proto poslední akvizicí Liverpoolu je hráč z amatérské soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné.... jak si hned bereš do tlamy Liverpool. Nic moc ale.

Reagovat
Elliasson

Já mám Liverpool rád, můj dobrý kamarád fandi L-poolu. A to nebylo vtipné, to bylo faktické.

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě má navíc něž na amatérskou soutěž.

Reagovat
Elliasson

OK, je fajn, že tým z amatérské ligy dal 3 góly na Anfieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel...tvá snaha přijde v niveč.

Reagovat
Elliasson

Já proti Liverpoolu nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Je jasný, že ten zákaz trénování je blbost, ale stejně tak je nezpochybnitelný, že tím získali nemalou konkurenční výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nezískali, spíš byli jako jediní při tom "nefér" jednání natočeni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oddnes odmietam piect a jest linecke kolaciky !!!

Reagovat
Stannis Baratheon

Buď tak LASKavý

Reagovat
žrout

Reagovat
Didier Drogba

LASK

Reagovat
Liquid

Židenice

Reagovat
eL

Konečně může vyhrát ligu někdo jiný než Salzburg a oni si/jim to tak poserou.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jakej zmrd tohle mohl natočit??Co já vim, tak u nás když se mělo trenovat po těch mini skupinkách, tak to bylo vše na oko. Když nebyl nikdo k vidění, tak to spojili a jeli všichni spolu naplno, prostě hen takový divadlo

Reagovat
ratusek

Opravte si znak ligy

Reagovat
skat

A v čem je špatně? Jen tam chybí sponzor, a na toho bych se vykašlal.

Reagovat
ratusek

No právě, sponzor

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sponzora bych chtěl u nás místo Fortuny. Typičo liga a Typičo národní liga

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coniglio

Keby ich trenoval nejaky dedek jak Bielsa ktory este v roku 2019 nepochopil ze spehovanie superov na treningu je uz no no, tak to este pochopim.

Ale Ismael ma 44 rokov, ako to ze ten nevie ze ludia sa dnes rodia s telefonmi v rukach? Trouba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele