Hráče Eibaru chystané rozehrání španělské ligy znepokojuje

05.05.2020, 20:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Whitemedia

Na znepokojivých hráčích Eibaru je cosi znepokojivého?

Reagovat
smazaný uživatel

*znepokojenych

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, napsal jsem článek týkající se tohoto klubu - jedná se o malé městečko v baskických horách a má za sebou několik zajímavých příběhů

https://bielsistablog.blogspot.com/2020/05/aupa-eibar-pribeh-baskickeho-trpaslika.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Elliasson

Děkuji.

Reagovat
CHONG

Paráda jako vždy, příště to Getafe, prosím, prosím, smutně koukám.

Reagovat
Jordi Alba

Jenom bych doplnil pár zajímavostí.

Sice nejmenší klub, ale platový strop má větší, než Osasuna, Granada, Valladolid a Mallorca.

Počet prodaných pernamentek na tuto sezónu činí 5600.

Nikdo by neměl vlastnit více, jak 5% akcií klubu. (Prezidentka klubu nevlastní nejvíce.)

Celkem vtipná vyjádření sportovního ředitele klubu ohledně přestupů - "Vše hraje roli - jak se rozcvičuje, jakým způsobem odchází ze stadionu, jaké má auto, jestli nosí čepici..."

"Musím mluvit i s jeho přítelkyní. Bez toho ho nekoupím. Rodinní příslušníci jsou velmi důležití. Chci, aby jeho žena věděla, s čím se v Eibaru setká, jaký klub a jeho prezidentka jsou, jestli chce pracovat... Také hráčova přítelkyně musí do Eibaru chtít."

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
H.N.T.

Pekna prace

Reagovat
ratusek

Kdo nechce hrát, tak mu seberte prachy. Najednou budou chtít hrát všichni

Reagovat
krisa

stejně je zajímavé jak se kolem fotbalistů víceméně opatrně našlapuje. To je samé, fotbalisté SOUHLASILI se snížením o XY procent. Já byl za poslední zhruba 2 měsíce už 4 týdny doma na 60% procentech a nikdo se o mě o nějaký souhlas neprosil. Prostě není práce, nedá se nic dělat, bohužel. Oni taky nevykonávají činnost za kterou jsou primárně placení, takže opět - bohužel. Případný návrat na trávníky by asi měl být postaven na dobrovolné bázi, ovšem nechceš hrát? Fajn ale adekvátně se to promítne na tvém platu, prémiích..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam jde spíš o to KDY začít hrát...nezapomeň,že Španělsko patří mezi země z nejvyšším počtem úmrtí a v Baskicku bylo hodně případů.

Reagovat
krisa

v pořádku, v žádném případě to nezlehčuju. Souhlasím ovšem s názorem, že pokud by jim šáhli na peníze - a jako že pro to jsou jasné a logické důvody, tak by to najednou s tím odmítáním u spousty z nich tak žhavé nebylo. Stejně tak si nemyslím, že je možné někoho nutit ať hraje, když se třeba bojí o sebe a o svoje blízké. Pak ovšem ať dostane adekvátně zaplaceno.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě je to pravděpodobný. Ale zároveň mi nepřijde, že by se tolik lidí vyjadřovali proti. Ať si klidně bafuňáři tuhle krizi vychutnaj, aspoň uviděj riziko svojí investice a třeba začnou víc sázet na vlastní akademii a odchovance

Já bych byl osobně za založení dočasných lig bez diváků, protože v Anglii nebo ve Španělsku bude fotbal bez diváků naprosto odlišnou disciplínou.

Reagovat
Remt

Hergot, to jsou furt články, chápu, že není o čem psát, ale nejvíc na tom viru mě asi se*e to, že o tom tu je 150 v podstatě nicneříkajících článků, expressek... zajimalo by me kolik lidi realne tady na ef zajímá, ze nejakej tym z horni dolni uz zacal po viru trenovat, nebo co si o karantene mysli Nevim, uz mi z toho viru a vseho kolem toho asi jebe, ale tohle me toci

Reagovat
LokoLFC

Stačilo se podívat na tabulku a je jasné proč. Tvle miliony lidí budou ve větším kontaktu s mnohem více lidma a tyhle klauni se bojí hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že ve Španělsku/Baskicku chybí disciplinovanost jiných zemí. Tady když se začne hrát, tak pokud fanoušci nebudou na stadionu, budou určitě shluklí všude možně okolo a za pár týdnů se vše může vrátit do stejnejch kolejí..

Reagovat
LokoLFC

O tom ale ti fotbalisti nemluví. A i kdyby, snad tam mají nějaké složky na udržení pořádku. Jestli je někdo krezén a bude se shlukovat do větších skupin kvůli fotbalu, tak zasáhnout a všem pokuty jak kráva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele