Höwedes odložil operaci kyčle, teď chce pomoci Schalke

01.02.2017, 18:59
Aktuality
Schalke se bude moci rovněž ve druhé polovině sezony spolehnout na Benedikta Höwedese. Německý obránce má potíže s kyčlí a nevyhne se operaci, tu ovšem odložil až na léto, aby v následujících týdnech mohl pomoci svým spoluhráčům...

"Benedikt za námi přišel a sám nám tuto možnost navrhl, sami bychom to po žádném z hráčů nikdy nežádali," sdělil sportovní ředitel Christian Heidel.

Höwedes letos v 1. Bundeslize a Evropské lize vynechal jenom dva zápasy a přímo na trávníku tak byl u řady nezdarů. Ty se týkají především německé nejvyšší soutěže, do níž Schalke odstartovalo pěti porážkami a daleko k ideální má rovněž jeho forma z přelomu podzimu a jara. V tabulce je celek z Gelsenkirchenu až na jedenáctém místě s desetibodovým mankem na pozice zaručující milionářskou Ligu mistrů.

Snadné to navíc Schalke nebude mít ani o víkendu, v sobotu odpoledne se totiž představí na půdě Bayernu Mnichov.

"Musíme se snažit získat body všude. Proč ne v Mnichově? Samozřejmě hrajeme mizerně, ale bolí to, když na vás pískají vlastní fanoušci," říká Höwedes.

Autor: Tomáš Pavlík / bild.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší obránce moderní éry německého fotbalu. Co se týče defenzivních úkolů, byl na tom vždy lépe než Lahm, Mertesacker a další...

Reagovat
H.N.T.

Tim a dalsi si to pokazil

Reagovat
Rudnevs

Samozřejmě hrajeme mizerně = Natürlich spielen wir einen Scheiß!

Niekedy sa tie vyjadrenia "ťažko" prekladajú.

Zatiaľ by som ale nerobil žiadnu paniku, od príchodov Heidela a Weinzierla sa ten tím stále skladá. Ak túto sezónu ukončia ne nepohárovom mieste, tak to nemusí byť žiadna katastrofa. Časom to bude fantastický tím a pri zhode okolností sa môžu dočkať aj vysnívaného titulu.

A od Höwiho sympatické gesto, snáď to v lete nepokazí nejakým odchodom ako kedysi Neuer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím co je zač ten Kolašinac, má kvalitu na klub jako Juventus ?

Reagovat
andycek1

Máá len ho ničia zranenia Inak kvalitný bek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Myslím že áno..+ odohrá aj stopéra, pripadne krídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera ani náhodou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele