Houllier: Gerrard bude skvělý manažer

13.05.2015, 09:48
Aktuality
Steven Gerrard se po letošní sezóně rozloučí s Liverpoolem, kariéra anglického záložníka však bude ještě pokračovat, načež zamíří do americké MLS, kde posílí LA Galaxy. Manažer Gérard Houllier však svému bývalému svěřenci předpovídá úspěšnou manažerskou dráhu...

Gerrard je odchovancem Liverpoolu, kde se postupně vypracoval do role opory a kapitána. Ani přes četné spekulace o odchodu nikdy Reds neopustil, až nyní na sklonku kariéry.

Bývalý manažer klubu od řeky Mersey Gérard Houllier se pak domnívá, že Gerrard bude jednou skvělý manažer, neboť pro to má všechny potřebné vlastnosti. "Steven bude jednou výborný manažer, vždycky měl tým na prvním místě," prohlásil Houllier, jenž Gerrarda vytáhl do prvního týmu. "Má k tomu všechny předpoklady, navíc je to rozený vůdce," dodal.

"Fanouškům bude chybět. Pro tým toho udělal hrozně moc," prohlásil Houllier, jenž byl zodpovědný i za jmenování Gerrarda kapitánem. "Jsem si naprosto jistý, že se dříve nebo později v nějaké funkci do Liverpoolu vrátí," uzavřel nynější sportovní ředitel koncernu Red Bull.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (365)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele