Houllier chválí Reo-Cokera, vedení mu nabídne novou smlouvu

27.10.2010, 11:55
Aktuality
Stabilní výkony Nigela Reo-Cokera nezůstaly bez povšimnutí vedení Aston Villy. Manažer Gerard Houllier potvrdil, že kluboví představitelé hráči nabídnou dlouhodobou smlouvu.

"Pokusíme se Nigela udržet. Pokud bude chtít odejít, odejde. S tím smlouva nic nezmůže," řekl francouzský trenér na adresu týmového kapitána, který pásku přebral po zraněném Petrovovi. Reo-Coker má v klubu platnou smlouvu jen do konce sezony.

Bývalý kouč Liverpoolu však nepředpokládá, že by 26letý záložník měl zaječí úmysly. "Co jsem zde, hraje prakticky každý zápas. Jeho výkony jsou navíc čím dál lepší," uvedl kouč.

Houllier také přiznal, že Reo-Coker má přesně ty charakteristické rysy, které u fotbalisty vyžaduje. "Vím, čeho je schopen. Má perfektní přístup a je vynikajícím příkladem pro zbytek týmu. Líbí se mi také jako osobnost. Má vítěznou povahu a je to bojovník," pochválil Houllier svého svěřence.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (317)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele