HOULLIER CHCE VYHRÁT LIGU MISTRŮ

01.02.2006, 22:23
Aktuality
Lodivod francouzského fotbalového šampiona Olympique Lyon Gerard Houllier sní o tom, že se svými svěřenci získá pohár pro vítěze Ligy Mistrů. Francouzský klub ve skupině předstihl i slavný Real Madrid a podle mnoha expertů je černý kůň této soutěže.

Olympique Lyon předvádí v Lize Mistrů vynikajicí podívanou a nebylo se co divit, když si s přehledem zajistil postup před druhým Realem Madrid. Už v minulých letech dokázal, že se s ním musí vždy počítat. Ví to všichni, ví to i Houllier.

"Každý den přemýšlím o tom, že jako první francouzský trenér vyhraju Champions League. Ale v květnu bych chtěl mít dvě finále - Ligy Mistrů i francouzský pohár," prohlásil Houllier.

"Nemusíme se obávat našich ambicí," dodal kouč, jehož minulým trenérským působištěm byl FC Liverpool, s nímž už vyhrál jednu prestižní klubovou soutěž - Pohár UEFA.

Nejprve však musí Lyon přejít přes nevyzpytatelné osmifinále této nejprestižnější klubové soutěže a nebude to mít vůbec jednoduché, na PSV Eidhoven má lyonský klub špatné vzpomínky. Minulý rok s ním smolně vypadl ve čtvrtfinále.

Autor: David Kubáň

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*Fugas

JJ neni to nijak nepředstavitelná představa - při troše štěstí to může Lyon klidně vyhrát

Reagovat
HOST*Joekoski

Lyon má určitě silné mužstvo ale ani náhodou nepatří mezi 6 nejlepších v evropě!! ve francii sice nemá konkurenci ale to neměl ani třeba bolton, a v LM má vždycky neuvěřitelnou kliku na los! ve skupině s jedním těžším soupeřem postoupí a pak dostanou někoho slabeho jako třeba letos eindhoven! těžko by mohli myslet na titul, kdyby měli ve čtvtfinále inter pa ktřeba barcu a finále s AC či Chelsea!!

Reagovat
HOST*Andy

To se teda pěkně mýlíš. PSV a slabý soupeř, je vidět že nejsi moc v obraze. Naopak dokážou hrát velmi rychlý, útočný a nepříjemný fotbal pro každé mužstvo. A Lyon? No tak to je top team chlapče. Uvidíš, že zápasy PSV s Lyonem budou velmi zajímavé.

Reagovat
HOST*

to je alespoň pravda.lyon vyhraje ligu mistrůmůj e-mail je mucka.jakub@seznam.cz

Reagovat
HOST*Becks

Proč ne ......vyhrálo to Porto ve finále Monaca,nevidim důvod proč by to nemoh vyhrát Lyon

Reagovat
Shevchenko

Ronaldinho dostal ČERVENOU kartu!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou vyhrát...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Albe

Lyon není žádný černý kůn.Už nějakou dobu je jedním z nejsil. týmů v evropě. Jen málo tymů je lepší.Nesrovnával bych ho tedy s Portem nebo dokonce s Monakem

Reagovat
HOST*

Presne tak!Je to jeden z tech prakladu, ktery dokazuje, ze slepit tym z nejlepsich hracu sveta neni zarukou uspechu, ba naopak...

Reagovat
HOST*Mari

jj, přesně tak, takovehle kecy, ktere jsou o Lynu, mě vždycky dokážou nasrat. Lyon patří určitě tak do nejlepší 6 týmů v Evropě, tak nevim proč by měl být nějaký černý kůň, to už by pak mohla být označená jako černý kůň třeba i Barcelona, Chlesea nebo Juve. S Lyonem se prostě musí počítat, jako se všema ostátníma(jako i třeba s těma výše zmíněnýma) a ne ho brat jen jako černého koně.

Reagovat
HOST*jakub

lyon je nejlepší

Reagovat
HOST*

Myslim, ze to bude 2. nejpohlednejsi osmifonale LM. Mimochodem nevi tu nekdo nahodou, jake zapasy se chystá vysílat CT???

Reagovat
smazaný uživatel

Sme tu ešte my / Real Madrid /. Ale aj 2. miesto bude pre Lyon pekné.

Reagovat
HOST*Mari

jj, tak s tim bych souhlasil, 2 nejoblíbenější týmy ve finále, co víc si přát (třeba se mi to přání splní )

Reagovat
Mr.Jindros

No vyhrát můžou, ale je to nepravděpodobné. Každopádně je to tým, kterýmu fandim jako druhýmu hned za Juve. I když Houllier se mi zošklivil v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon je příliš sabý na to, aby mohl vyhrát Lm a příliš silný an to, aby mohl využít situace jak třeba Porto...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky mu na rozdíl od Porta chybí Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak, José je polovica výhry.

Reagovat
HOST*Andy

jj, Houllier je divný kouč. Rozhodně je slabší než Le Guen, s tím bych si výhru v LM dokázal představit. Ale teď se mi skoro chce říct, že je Houllier slabina.

Reagovat
HOST*jakub

to teda ne

Reagovat
HOST*jakub

lyon to vyhraje nebo alespoń bude mezi nejlepšími

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele