Horejš se stal novým trenérem Jablonce

19.05.2022, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
KingMaster13

Jablonec příští rok v top 5 prachy neprachy

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy neprachy rozhodne udelaji velkej rozdil.

Reagovat
kilobyte

Pokud nebude výprodej.

Reagovat
ondrasch77

Částečný "výprodej" / spíš odchody budou... Určitě odejdou drazí a ti kteří zklamali a někteří, kterým končí smlouvy. Zelí do Sparty, za něj mají přijít až tři hráči (Juliš?, Polidar, možná někdo z těch hostovaček v zahraničí Tráva / Hanousek / Drchal). Hrubý už odešel, je klidně možné, že odejde i Hanuš. Určitě končí Nešpor, pravděpodobně Houska, Smejkal, Štěpánek... Další kapitola možného přestupu Pleštila do Bodø/Glimt, teď už snad zdravotní prohlídkou projde.

Pilař, Kubista a TH3 dostal nabídku na prodloužení. O TH3 se dokonce mluví, že by v případě peltově uvěznění měl "převzít" řízení klubu.

Horejš si chce dotáhnout z Dynama stopera Kralika, z Jihlavy má dorazit AM talent Adam Ritter.

S Horejšem se má najet (i kvůli financím) na větší zařazování mladíků do sestavy a následný prodej odchovanců, což by mělo vě větší míře zajistit financovaní klubu. (Werani, Nykrýn, Černák, Torfiq a další.

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

A Kadlec? Hrubý konec kariéry, nebo ho vezme třeba Slovácko jako dvojku?

Reagovat
ondrasch77

Kolem Kadlece jsou jsou jen samé otazníky. Smlouvu má u nás ještě na celý příští rok, ale kapitola sama pro sebe je jeho zdravotní stav (něco jako Pilař), jednou je připravený pro zápas, pak zas 2x ne...

Hrubas sám by rád ještě třeba 2 roky někde rád chytal, konkrétní nabídku zatím nemá. Od FKJ dostal nabídku na trenéra brankářů, ale on sám si chce ještě prodloužit kariéru. Otázka, co na to jeho problematická záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Horejš se snaží přitáhnout na hostování Vorla ze Sparty

Reagovat
ondrasch77

Já zas slyšel, že s ním počítají v áčku Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý informace, nevíš kdo by měl nahradit případně Hanuše? Jablonec pokud vím žádný dospělý golmany kromě Hrubý Hanuš nemá ne? Možná ten Slovák ze Slavie?

Reagovat
ondrasch77

Mluví se o tom, že by měl být příští rok měl jednička v bráně Adam Richter, kterého jsme nechali poslední dva roky hostovat ve Varnsdorfu. Krýt záda by mu měl Surovčík a odchovanec Tomáš Vajner (který odchytal na podzim zápas proti Dynamu), proběhly nějaké oťukávačky s Vildou Fendrichem (taky jabl. odchovanec), který naposledy chytal v Hradci, před tím v Opavě.

Reagovat
Taarabt_QPR

Dobrej insider díky za zajímavé info :-)

Reagovat
ondrasch77

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

moc díky za informace, chce to omladit ligu co se týká brankářů takže za mě zajímavý

kromě Rittera a Králika to na další přestupy nevypadá? Přijde mi, že byste takto přišli o všechna křídla

Reagovat
ondrasch77

Kralik má ještě roční smlouvu v ČB, ale Horejš by ho chtěl. Těžko říct jestli Budějky pustí svého kapitána...

Pilař má kromě nabídky od nás asi i od Hradce, takže je otázka, co upřednostní... Pleštil stejně skoro celé jaro nehrál, takže do křídel zbývají Malina, Černák, Nykrýn, ze Sparty by měl dorazit Polidar.

Reagovat
lampas

Reagovat
Pablos

No dle mého bude mít horší tým než v ČB na začátku sezony, navíc od začátku, v ČB si to aspoň budoval. Nebyl bych takový optimista, ale trenér je to kvalitní.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Jemu to přeju, ale Jablonci nějak extra ne. Další konkurent do první šestky k tomu i Liberec, Slovácko, asi i Bolka

Reagovat
ondrasch77

Ty kurwo!!!

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

tak

Reagovat
bobis21

Hořejšovi celkem přeju, ale v Jablonci fakt ne

Reagovat
kbtk23

Věřím, že teď už to druhou ligu udělají.

Reagovat
smazaný uživatel

na víc nemá

Reagovat
ondrasch77

Tak opět jako před lety mě trochu vykradl Iport , když budete chtít příště nějaké informace pane Fejgle, tak se klidně ozvěte

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2021-22/414364/zmeny-v-jablonci-vyhlednute-posily-ze-sparty-a-budejovic-i-horejsuv-styl.html?kapitola=821209

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele