Honda bude trénovat ve Venlu, klub nepočítá s jeho delším setrváním

16.07.2019, 12:56
Aktuality
Keisuke Honda v minulosti zářil v dresu nizozemského Venla a nyní se do tohoto klubu vrátil zpět. Zkušený japonský záložník je bez angažmá a s prvním týmem VVV se bude udržovat v kondici. Nabízí se i možnost podpisu kontraktu, s něčím takovým ovšem vedení nepočítá...

"V klubu je velice vítán, ale nepočítáme s tím, že by za nás i hrál," zůstává nohama na zemi sportovní ředitel Stan Valckx.

"Honda má v hlavě jiné cíle. Hledá nový klub ve fotbalově nejvyspělejších zemích. Neděláme si iluze," dodal někdejší stoper PSV Eindhoven nebo lisabonského Sportingu.

Honda dres Venla oblékal v letech 2008 až 2010 a byl jeho klíčovou postavou, odměnou se mu následně stal přestup do CSKA Moskva. Vedle toho hájil barvy AC Milán a v posledních letech hrál za mexickou Pachucu a australské Melbourne Victory, zde mu koncem června vypršela smlouva.

O Hondu se zajímá například nováček italské nejvyšší soutěže z Brescie.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No spíš si myslim že tenhle klub je právě na jeho úrovni...

Reagovat
Ranoth
Reagovat
smazaný uživatel

To je víc kiks golmana než umění hráče

Reagovat
protiproudu

Reagovat
insane

No to nevim, kde by nekde v tech top 5 ligach byl platnej - on ted bude "malo muziky za hodne penez", tzn. ma auru pomerne velkyho hrace, tu vykonnost mit ale nebude. Pro nej by fakt byla Arabie nebo Emiraty tak na 3 roky. Nebo mozna navrat do Japonska. V ty Brescii by byl treba nejlip placenym hracem, ale plwtnej by byl jak drahy posily ve Sparte za Itala.

Reagovat
jakubbosak

souhlas

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

Reagovat
FC Porto FC

Pokud chce do top 5 lig tak proč chodil do Mexika a Asurálie ? Ted už je návrát pozdě. Nizozemsko by pro něj bylo akorát si myslim. Jinak top hráč kterýho mam hodně rád, býval to brec :)

Reagovat
Josifek

Ten se propadl, že se mi tomu až nechce věřit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele