Hoftych: Jen blázen si může myslet, že s novým týmem vše zvládneme

27.09.2020, 22:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
lampas

Pokud udělají APOEL, tak se samozřejmě všechno odpouští. Když APOEL nedoručí, tak bych už pomalu začínal dávat Hoftychovi nůž na krk. 1 bod z dvojzápasu s Karvinou a Pardubicemi se je průser, to se bude muset kdyžtak řešit.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KnoxXx

a ked urobia Apoel, tak v lige budu na jar bojovat o zachranu ...

Reagovat
Alan_Shearer

Jako je pravda, ze si vubec nedokazu predstavit, jak bychom zvladali hrat zaroven EL a ligu. Boj o 4. a 5. misto bude valka kriplu.

Reagovat
lampas

To ano, ale postup do EL by za to stál.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Alan_Shearer

Je to tezky, mame fakt uzkej kadr. Beran je polovicni, Mara z formy a razem jsme v prdeli. Jugas s Matouskem jsou k smichu, hlavne Jugase vubec nepotrebujem. Fakt me sere, ze jsme neprivedli aspon toho Vlkanovu nebo Drameho. Co se tyce Hoftycha, urcite bych ho nevyhazoval. Je teda pravdou, ze jsme zahralu dobre jen proti Plzni, ktera se hned zlomila a jinak se na to divat moc neda. Hlavne dneska byla prdel pozorovat, i kdyz jim samozrejme nikdo poradne nenahral, Rondice s Rabusicem, totalni old school pojeti fotbalu. Apoel musime porazit jinak to bude velky spatny.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
veikko

Já bych naopak řekl, že samotný Rondić je dost alternativní pojetí fotbalu.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak samozrejme, to je hrac pro spodek druhy ligy.

Reagovat
veikko

Je to tak, celkově je to tak, jak píšeš. Některé posty jsou u vás naprosto rizikové. Jestli se zase zraní skleněný Hromada, tak máte náhradu v podobě Cancoly, ale to je vše, pak už jsou jen nějací junioři. Jestli postoupíte přes APOEL, tak ještě nutně musí přijít posílení.

Reagovat
smazaný uživatel

Beran s Marou budou v poho. Výpadek formy může potkat každého. Jugas a Matoušek už nejsou, co bývali a táhne se to už působení v Jablonci, ty se do Slavie už nevrátí, byl by by to zázrak, pokud se tak stane. Slovan nemá tak široké kádr vyrovnaných fotbalistů, aby to mohl takhle točit. Trenér teď holt upřednostnil boj o EL a náhradníci se moc nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kucka

Reagovat
JozkokozleJ

Snad sa Karl neurazi.

Reagovat
Rock

Jaký okolnosti? Prohrát 0:3 s Pardubicemi je prostě ostuda i kdybych cestou do Prahy posbíral během jízdy 11 náhodných chlapů, tak přivezu 3 body ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně kreténe.

Reagovat
Rock

Kretén je maximálně tvůj fotr komunista

Reagovat
dejvikker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
bartes

tak hodně záleží na cílech Liberce. Tu první šestku asi dají. Pokud ale chtějí hrát pravidelně poháry, měli by dostatek svých hráčů, doplněných o pár hostovaček. Zvlášť když hrají 2 soutěže a vzhledem ke koroně. Pokud vše chtějí uhrát na 15 hráčů a z toho je půlka hostovačky, tak tyhle výkyvy budou častější.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto normální zápas po Evropě... takových měla Sparta, Slavia a Plzeň dost. Nedělal bych z toho vědu. Hodil to za hlavu a jel prostě dál.

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Matousek je takove kopyto nebo nema formu ?

Reagovat
djwenca

mně přijde, že žádnej trenér neví, kam s ním, na křídle mu to nejde, měl by hrát něco jako podhrota, ale tam ho žádný trenér nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

Ono mu to nejde ani na kraji, na hrotu, na pozici druhýho útočnika...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kopyto. V jediném v čem stojí za řeč, je rychlost. Bohužel bez míče. Takže jedině, že by v budoucnu přešel na půlku. Já ho sleduju dlouho a je to takový typický český produkt z Kapr ligy s přívlastkem talentovaný. Dneska už řikám, že nemá nad průměr fotbalových schopností vážně nic, ani na naši ligu. K tomu navíc momentálně nemá ani formu. Do 3 let se někde placá a pak už se o něm v diskuzích bude zase jenom psát jako o “promhraném”.

Reagovat
dontcallmeandre

Já si myslím, že to s ním není tak zlé a v budoucnu by z něj mohl být slušný útočník. Ideálně v nějaké lize, kde se tolik nebrání (Polsko, Holandsko), ale i u nás, pokud se mupovede trochu zesílit a zklidnit. Ale ta očekávání byla možná ještě větší. Každopádně jestli bude Liberec hrát skupinu, tak těch utkání bude dost, aby si zahrál

Reagovat
lampas

Na tom bekovi by ho mohli zkusit, pořád je mladej, bránit se může ještě naučit.

Reagovat
Coutinho10

Pardubice sbírali, sbírají a budou sbírat body v Ďolíčku i dál, takže vzhledem k okolnostem to není žádná ostuda nebo překvapení...teď je priorita, aby se dostali do skupiny EL, ikdyž to bude hodně těžké stejně jako u nás boj o LM s Mydtjyllandem

Reagovat
vestinustarychdubu

Taky bych to neviděl jako tragédii. Ten tým prostě není tak širokej, Pardubice hrajou sympaticky, mají dost slušný brejky a vzhledem k sestavě se to dalo i čekat, protože potřebovali pošetřit na APOEL. Spíš sere ztráta s Karvinou, kdy hráli v plný sestavě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tam to musí mrzet hodně no...to už se mělo pohlídat

Reagovat
lampas

Reagovat
GrimeBaller98

Jugase poslat ihned zpatky do Slavie, Matousek slusne zabitej talent a o Rondicovi radsi nic psat nebudu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele