Hoffenheim si pojistil kanonýra Joelintona

21.11.2018, 21:40
Aktuality
Joelinton spojil i svoji další budoucnost s Hoffenheimem. Koncernový celek si brazilského útočníka, jenž se do Kraichgau vrátil až letos, zavázal do roku 2022...

Urostlý kanonýr je odchovancem Sportu Recife, odkud si ho vesnický klub vytáhl již před více než třemi lety, ovšem Joelinton se neprosadil, načež odešel hostovat do Rapidu Vídeň.

Na rakouské půdě se 22letý útočník prosadil, loni však velkou část sezóny promarodil, a nepředpokládalo se, že mu dá ještě Hoffenheim šanci. Tu však nakonec Joelinton dostal a odvděčil se na výbornou, když za německý klub zapsal osm gólů v 17 utkáních.

K výše uvedenému přidal všestranný Brazilec dalších sedm asistencí a navíc je TSG mimořádně platný ve hře, není proto divu, že se obě strany dohodly na prodloužení spolupráce.

"Joe se rychle stal důležitým hráčem našeho týmu. Svým fyzickým pojetím, rychlostí a gólovým instinktem je jedním z letošních překvapení Bundesligy. Tento hráč nemá žádné hranice, protože se chce neustále zlepšovat," uvedl sportovní ředitel Alexander Rosen. "Jsem vděčný Hoffenheimu, že do mě vložil důvěru," řekl Joelinton.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Joa, Lina i Tona?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Si Kár?

Reagovat
Rudnevs

Dobrá práca od vedenia Hoffenheimu, úprimne som ani neveril, že sa tak rýchlo presadí, v Rapide až tak nehviezdil a niekedy bol i kritizovaný, ale tam to v poslednej dobe tak nejak celé nefunguje (túto sezónu je to veľké sklamanie, od nich, od Austrie i od Grazu).

Mimochodom nedávno som pozeral, že na hosťovaní z Hoffenheimu je ďalší Brazilec, nejaky Klauss, ktorý hosťuje vo Fínsku, v HJK... Túto sezónu sa stal majstrom, najlepším strelcom a najlepším hráčom (podľa žurnalistov), to nie je úplne zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Akú úroveň má fínska liga?

Reagovat
Stannis Baratheon

asi jako ta vaše, možná o ždibec nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak naše druhá

Reagovat
Rarášek

Docela trefný .. Jednoznačně nejhorší Skandinávská liga.

Reagovat
Rudnevs

Asi tak... A najlepšia je Alka Superliga.

Reagovat
Rarášek

Tak to pořadí je tam vcelku jasný, ale ten rozdíl mezi Švédskou a Finskou ligou je fakt propastnej. Ale víc by tady o finským fotbale napsal veikko ..

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu je pravda že HJK je roky kvalitativně nad zbytkem ligy

Reagovat
Rarášek

Finanční nadvláda .. Jedinej tým schopnej zaplatit třeba navrátilce ze zahraničí. A taky jedinej klub s akademií schopnou někoho občas vyprodukovat .. Třeba teď se mi vcelku zamlouval Peiponen, ale ty hráči musí okamžitě aspoň za hranice do Švédska, aby se někam posunuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemné překvapení, ani jsem nevěděl že dal letos už tolik gólů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele