Hoffenheim dotáhl příchod Beboua z Hannoveru

16.05.2019, 17:46
Aktuality
Ihlas Bebou se z Hannoveru stěhuje do Hoffenheimu. Koncernový celek za 25letého křídelníka zaplatí deset milionů eur, což byla výše výstupní klauzule, pokud H96 sestoupí...

Desetinásobný reprezentant Toga na sebe upozornil ve druholigové Fortuně Düsseldorf, kde během ročníku 2016/17 zaznamenal pět branek a přidal hned deset asistencí.

Následně bylo jen otázkou času, do kterého z prvoligových klubů zamíří, volba nakonec padla na Hannover. Bebou se mezi německou elitou bez problémů prosadil a svému novému klubu pomohl k záchraně, něco podobného už se však 96kám nepodařilo zopakovat letos.

Bebou byl navíc po většinu sezóny limitován zdravotními problémy. I přesto ale dokázal během 11 zápasů čtyřikrát skórovat a navrch přidal tři asistence, načež zaujal představitele Hoffenheimu.

"Ihlas je jedním z nejrychlejších hráčů v Bundeslize a může být použitý na více ofenzivních postech. Navíc je skvěle technicky vybavený, takže to může být skutečně rozdílový hráč," prohlásil sportovní ředitel Alexander Rosen. "Jsme rádi, že se rozhodl pro TSG," dodal.

"Hoffenheim během posledních let zaznamenal velký posun a je skvělou adresou pro ambiciózní hráče jako jsem já," pochvaloval si Bebou. "Jsem přesvědčený, že do klubu bez problémů zapadnu, přičemž se zde budu moci nadále rozvíjet," řekl po podpisu smlouvy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Neyjrayx

Snad se mu bude dařit, u nás se snažil dost a když ho přivedly tak jsem si říkal že to bude provar ale byla to trefa "do černého", za ty dva roky se stal mým oblíbencem, přeju hodně štěstí do hoffe

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak ses k Hannoveru dostal?

Reagovat
Neyjrayx

Jako malý jsem měl rád bundesligu, nikdo z rodiny nikomu v Německu nefandil a líbil se mi jejich znak a klubové Barvy

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Neyjrayx

Proč si se ptal?:D

Reagovat
Rudnevs

Tak ja sa trebárs tiež občas spýtam, keď vidím, že niekto fandí nejkemu zaujímavému tímu. Predsa len, Hannoveru nefandí každý... A to je dobre, tie Barcelony, Realy, Arsenaly, Man U a podobné tímy sú ohrané.

Reagovat
Neyjrayx

Už je to nějakých let a klub mi přirostl k srdci, když mám čas tak se snažím koukat na zápasy a fandit

Reagovat
Rudnevs

Ja Hannover tiež celkom môžem, keď hrali 2. BL, tak som im strašne fandil, vtedy ma to dosť dostalo. V prvej BL ma ale teraz až tak nebrali. Každopádne je to sympatický klub a momentálna situácia ma mrzí. Ako som písal, najmä som zvedavý, ako to bude prebiehať vo vedení, to bude kľúčová otázka pre budúcnosť celého klubu. Ono je asi pozitívne, že Kind i jeho ľudia prehrali a vo vedení bude niekto iný, ale budúcnosť má viacero otáznikov.

Reagovat
Seydou Doumbia

Když vidím někoho fandit nějakému menšímu týmu tak mě zajímá jaký je motiv

Reagovat
Neyjrayx

Jo v pohodě, proč ty fandíš Bruggam, v Čechách není moc lidí co sledují belgický fotbal

Reagovat
Seydou Doumbia

Nedá se říct že bych jim nějak extra fandil, ale letos v LM jsem si je oblíbil. Fandím hlavním týmům a některým vedlejším, ale poslední 4 tam jsou jen díky aktuálním hráčům a stylu hry... Za dva roky tam může být někdo jiný

Reagovat
Neyjrayx

Diky za vysvětlení, já si většinou též oblíbím někoho kvůli aktuálnímu stylu hry a hlavně sympatickým hráčům

Reagovat
Centrofixka

Hlavne dúfam, že o rok sú 96tky naspäť!

Reagovat
Neyjrayx

To já též, ale jsou ted v dost blbé situaci: bez trenéra, bez sportovního řiditele, opory odcházejí Bebou (hoffenheim), Fullkrug (werder) Anton chce odejít a spekuluje se o Schalke 04, kde by měl vytvořit stoperskou dvojici se Salifem Saném, Schwegler jde do australie.., Walace určitě nezůstane i když ho prodavat asi moc nebudou chtít. Tajně doufám že se týmu ujme jak už před pár hodinami vyhozený trenér Wolf a nebo Bruno Labbadia

Reagovat
Rudnevs

Najmä bude kľúčová situácia ohľadom Kinda a bojov o moc, keď k tomu pripočítam ten zostup, tak to pre Hannover nevyzerá na svetlé zajtrajšky, podobne ako v prípade ostatných chaos klubov.

Reagovat
Neyjrayx

Uvidíme třeba se to nějak slušně zalepí a nahradí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele