Hoffenheim bude posilovat, Schreuder chce zabijáka do vápna

14.12.2019, 14:09
Aktuality
Boj o pohárové příčky v tabulce německé ligy je a zřejmě ještě hodně dlouho bude hodně vyrovnaný a souboje se účastní i Hoffenheim. Tomu se nepovedly poslední zápasy a další nezdar přišel ve včerejším utkání s Augsburgem, trenér Alfred Schreuder následně neznačil, co bude jeho prioritou pro zimní přestupní termín...

Hoffenheim před vlastními fanoušky podlehl 2:4 a z posledních čtyř zápasů uhrál jenom jeden bod. Se 27 inkasovanými brankami má jednu z nejhorších defenzív v 1. Bundeslize a jásat fanoušci nemohou ani nad počínáním v ofenzívě, jejich hráči nastříleli 21 branek, nejlepší střelci přitom na svých kontech mají po čtyřech trefách.

"Odehráli jsme jeden z nejlepších domácích zápasů sezony a v prvním poločase měli spoustu šancí, ale nedokážeme příležitosti proměňovat a Augsburgu jsme pomohli, aby se udržel ve hře. Navíc jsme soupeři darovali jeho branky," litoval Schreuder.

"Chybí nám zabiják do vápna. V zakončení se až příliš často špatně rozhodujeme, dáváme strašně málo gólů. Vpředu nám chybí kvalita a v zimě chceme získat jednoho nebo dva hráče," prozradil.

Hoffenheim zažil skvělý říjen a první polovinu listopadu, tehdy vyhrál všech pět ligových duelů a posunul se na pozice zaručující Ligu mistrů, která je hlavním cílem pro letošní sezonu. Ty nyní vyklidil a spadl na osmou příčku.

"Zůstáváme klidní. Samozřejmě to mohlo být mnohem lepší, ale spousta věcí se nám daří a funguje," hodnotí.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (18)

Přidat komentář
meno

Van Buren

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, ha, ha, jsi úžasně vtipný

Reagovat
meno

Dík, cením

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

ZABIJÁKA....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

viem o jednom: Erős Pista

Reagovat
Rudnevs

Podla mňa by stačil jeden hrotový útočník a príchod lavého beka, keďže Stafylidisovi očividne moc nedôverujú. Tým pádom by sa mohol Skov presunúť späť do útoku, tam by bol lepšie použitý a gólový.

Reagovat
smazaný uživatel

Boženík

Reagovat
mistr129

Van Buren pls, zabije ve vapne každou akci

Reagovat
papanegra

Masopusta

Reagovat
Andis

Pochybuju že použil slovo zabiják, to je čistě česká záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

"Nejlepší střelci přitom na svých kontech mají po čtyřech trefách" To áno, ale z toho Kramaričovi na tie 4 góly stačilo iba 6 bundesligových zápasov, čo si myslím, že je veľmi slušná úspešnosť... On keď je zdravý, tak je gólovo platný. Lepšieho ako Kramarič s ich budgetom v súčasnosti sotva zoženú a navyše majú v kádri aj momentálne zraneného Belfodila, ktorý v minulej sezóne strelil 17 gólov. Ofenzívna dvojica Kramarič - Belfodil nie je zlá...

Reagovat
smazaný uživatel

Však majú na kraji obrany Skova čo dal vlani v Dánskej lige 29 gólov.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
pistacik11

Ak hľadajú útočníka, neviem prečo nejdu po Šporarovi, za tú cenu, to nemôže byť zlý prestup pre nich.

Reagovat
Werkrider

Napadá mi pre nich ideálny hráč a síce Oršić z Dinama Záhreb.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele