Hodnocení sešívaného zmaru aneb Liga mistrů tak blízko, tak daleko

24.08.2017, 02:02
Názory a komentáře
Ani pražská Slavia do českých luhů a hájů hlavní fázi Ligy mistrů nevrátí. A po zhlédnutí odvetného duelu nutno zkonstatovat, že v to snad ani sama pořádně nevěřila. Výkon až na pár úseků mdlý a nálada v mix zóně spíš uvolněná, jako by Evropská liga bohatě stačila. Co se tedy konkrétně včera nepovedlo?

Po losu slávisté na APOEL nahlíželi převážně jako na "hratelného soupeře", přesto se jeden neubrání dojmu, že zároveň k poslednímu předkolu Ligy mistrů přistoupili spíše jako k nadstavbě. Vzpomeňte ostatně na Tvrdíkův patetický tweet po umolousaném postupu přes BATE. Jako by bylo dobojováno.

Nepomohly ani dotazy novinářů, samozřejmě - speciálně ten dnešní pro odchovance Součka, který ho v podstatě dotlačil k přiznání, že v porovnání se situací před třemi lety je tohle snová situace. Kapitán Hušbauer na druhou stranu bez mučení prohlásil, že Evropská liga je vlastně skvělá náplast.

Jaroslav Šilhavý potom na pozápasové tiskové konferenci neřekl nic převratného, ihned nicméně začal tím, že má za to, že Slavia byla krom prvních dvaceti minut napříč dvojzápasem lepším týmem. Snadno se přitom už zapomíná na její dlouhé, křečovité vzmáhání se na Kypru. Slibný byl teprve úplný dojezd.

Jak každopádně z našeho pohledu vypadala klíčová pražská odveta? Kde Šilhavý a jeho svěřenci vykázali rezervy, a potažmo kudy by se Slavia měla dále vydávat? To se nezávisle na sobě pokusí vylíčit redaktoři Tomáš Daníček a Jan Pikous, kteří zápasu přihlíželi z pohodlí novinářské lóže v Edenu...

Očima fantomase


S původní strategií problém nebyl, drhlo provedení

Slavia na APOEL vtrhla s tím, že ho zničí ze vzduchu - a to nebyl nikterak marný výchozí bod. Danny evidentně ani zdaleka nebyl v takové fyzické kondici, aby řídil hru a neustále vyhledával rychlé výměny se spoluhráči jako dřív, což rázem zásadně limitovalo možnosti Slavie na tvorbu šancí po zemi.

To ale domácím na nebezpečnosti v úvodní části na první pohled neubíralo. Z úvodních tří rohů hned dva takříkajíc smrděly. Frydrych jako "pravý bek lomeno falešný hrot" dvakrát pozlobil, van Buren své hlavy taky vyhrával, a podobně na tom byl Souček. Obecně to vypadalo, že před pauzou na soupeřově půlce ve vzduchu úřadovali pouze sešívaní. Stochovy centry hledaly své adresáty zleva i zprava.

Problém byl v koncovce, což přirozeně není žádný objev. Danny to měl dvakrát na noze a poprvé Součkovo prodloužení i dlouze sledoval, nemusel improvizovat. Ještě přiléhavější ilustrací chybějícího sebevědomí slávistů byly ovšem střely Hušbauera, Stocha, Součka a Frydrycha z první půlhodiny. Před tímto kvartetem se vždy otevíral trestuhodný prostor mezi obrannou a záložní linií; a ani jeden jeho člen nevypadal, jako by si při střelbě dvakrát věřil. Ani jeden z nich koneckonců netrefil bránu.

Pokud tedy trenér Šilhavý před zápasem trval na tom, že to o sebedůvěře vlastně není, při zvážení obvyklých střeleckých schopností Stocha s Hušbauerem to o ní pochopitelně je. Přitom Slavia takhle prováhala skvělou šanci. Po pauze už APOEL působil zkonsolidovaně a obdobnou střeleckou pozici si tehdy musel akorát jedním výběhem z křídla chystat bek Bořil, který taky konečně ze hry trefil terč.

Plán B naproti tomu Šilhavý spíš nemá. A možná ani mít nemusel

Pravda, technicky bylo plánem B už nasazení běhavějšího Micka van Burena namísto nemocného Škody. A vzhledem k tomu, že Šilhavý na tiskové konferenci upřesnil, že se Pražané shání po útočníkovi, který typologicky zhruba odpovídá právě profilu kapitána, plán B k mnohdy bezhlavým nákopům a doufání bude i nadále znít "van Buren / Mešanović". Což dnes v první půli neznělo nikterak falešně.

Výraznou čárou přes rozpočet bylo teprve zranění Stocha, který měl nalevo chuť kombinovat i obrážet soupeře a prezentoval se zajímavou dodávkou balonů. Se Zmrhalem se levá strana nutně proměnila; méně technický běžec si navíc častěji sbíhal do středu, kde taky v podstatě dohrával. Proměňovat se ale přeci nijak dramaticky nemusela - rovněž drzý a centru schopný Sýkora by nejspíš zlobil obdobně.

Dalo se tedy pokračovat v trpělivém plnění plánu B, místo toho se Šilhavý krkolomně vydal rýsovat jakýsi plán C. Zmrhal nezahrál nejhůř (dokonce v závěru z poněkud odevzdaných sešívaných vypadal snad nejlépe), ale technikou či troufalostí rozdíl nikdy neudělá - a že Kypřané v osobních soubojích, v bitvách 1 na 1, zkrátka hořeli celou dobu.

Ngadeu je do slova a do písmene válcoval, Bořilova častá hra do těla taky platila, Hušbauerovo chození do mlýnic působilo zkraje zápasu zdravě nakažlivě, dokonale kapitánsky. A Sýkora měl v tomhle ohledu vždy skvělé předpoklady navázat na Stochem páchané trable...

Trpělivost přece, jak známo, růže přináší

Neúspěch Slavie můžeme z velké části přičíst mizivému sebevědomí, jak jsem sám učinil výše, ale také s tím související netrpělivosti. Té jsem se dotkl už v předešlé pasáži, a dotknout se jí musím znovu, jen trochu jinak. Pražané totiž prozatím v této sezoně trpí na dva extrémy: buď působí v mezihře příliš rozvláčně, což platí zvlášť o utkáních se slabšími soupeři (a pro Rotaně mezi jedinci), nebo četné situace tuze uspěchává.

V tomto směru existují obvyklí podezřelí hlavně dva. Tomáš Souček sice promptní reakcí umožnil obě loženky Dannyho, zároveň ale svým hop nebo trop přístupem k vertikálním přihrávkám těžko dopomáhal Slávistům k jistotě v kramflecích. Něco podobného potom platí pro Frydrychovy rychlokvašené centry z hloubky, které dnes jako by železně končily na prvním soupeři. (Hušbauerovy nákopy, ba odevzdávky, z vlastní půle od pravé čáry milosrdně přejděme a přičtěme závěrečné panice.)

Ohledně netrpělivosti si pak závěrem dovolím ještě jednu menší poznámku: první tři rohy Slavie APOELu vůbec nesvědčily a všechny spojoval centr do chumlu někde kolem malého vápna. Přesto se záhy z levé strany Hušbauer jednou pokusil o rozehrávku nakrátko, ústící ve Stochovu zpětnou příhru obránci, a následně dvakrát adresoval přední tyč, na což - opět - viditelně nebyl nikdo připraven.

Proč tedy prostě neměnit rytmus a nejet si to své, zkraje zápasu nepříjemné? Slávisté šli v tomto ohledu soupeři na ruku, stejně jako v případě vyčkávání s nasazením Sýkory. A to je přirozeně velká škoda, stejně jako - dle mého skromného názoru - hlavní příčina bezzubé a výrazně slabšího druhé půle...

Očima Pikyho


Není šance jako šance

Měli jsme šance, jen jsme nedávali góly. Takto zhodnotili někteří slávisté odvetný zápas s APOELem. Je tomu ovšem skutečně tak? Kolik z příležitostí, které se slávisté při zápasu vypracovali, lze skutečně plnohodnotnými šancemi nazvat? A pokud na tohle názvosloví přistoupíme, jak s nimi červenobílí naložili?

Kolikrát za zápas si musel po slávistickém útoku brankář Waterman otírat pot z čela? Možná jen po úvodní hlavičce Frydrycha, jinak měl po většinu zápasu klid. Slávistům chybělo v zakončení vlastně úplně všechno - klid, rozvaha, sebevědomí, zároveň ale i větší dravost a touha dát gól.

Tak se dá okomentovat i přístup k zápasu obecně. Určitě nechci říct, že by se slávisté na zápas vykašlali, to určitě ne. Josef Hušbauer nechal minimálně v první půli na hřišti duši, Jan Bořil poctivě létal po levé straně a ukázal, že jeho nominace do repre je rozhodně zasloužená, a Mick van Buren se role záskoku na poslední chvíli zhostil se ctí a neúnavně presoval rozehrávku kyperské defenzivy.

Stejně mi ale na hře Slavii něco chybělo. Větší zápal, větší agresivita. Slavia působila jako soubor hodných kluků, co by si sice rádi Ligu mistrů zahráli - ale Evropská liga je vlastně taky fajn, což někteří z nich v pozápasových rozhovorech ostatně potvrdili.

To, že si APOEL k postupovému výsledku po domácí výhře došel, není žádnou ostudou. Pro postup ovšem nemusel na hřišti nechat všechno. Kyperský tým na hřišti nepotil krev, bezbranková remíza nepatří do kategorie těch nejvydřenějších a APOEL po ní nemusí ani děkovat fantastickému gólmanovi, ani vzývat své bojovné srdce a schopnost pro kýžený postup do Ligy mistrů na hřišti skoro umřít. Prostě jen bránili, polehávali... a ono to vyšlo. Nebylo třeba přecházet na vyšší stupeň. Červenobílí je k tomu svou hrou nedonutili.

Je Šilhavý trenér pro velké mužstvo?

Je možná drzost pochybovat o muži, který Slavii po letech útrap dovedl k mistrovskému titulu a dosud s ní v lize neprohrál jediný zápas. Přesto má autor textu důvodné obavy, že se rysy, jež provázely i předchozí angažmá pětapadesátiletého kouče, začínají objevovat i v Edenu.

Šilhavý se v minulosti ukázal jako skvělá volba pro mužstvo, které chce překvapit - to se mu koneckonců podařilo i letos ve Vršovicích, kdy slávisté do poslední možné chvíle říkali, že je pro ně cílem před sezonou vytčené třetí místo, a o titulu začali nahlas mluvit až v momentě, kdy by bylo opakování mantry o umístění v první trojce už vážně velkým alibismem.

Skvěle mu to jde, když pracuje s úzkým kádrem a sází na svých třináct oblíbenců, což dokázal titulem před pěti lety v Liberci. Dokáže však pracovat s mužstvem, kde se dvacet chlapů rve o místo a každý může na hřišti týmu přinést něco jiného? S mužstvem, které si nemůže dávat jiné cíle než ty nejvyšší? S mužstvem, které chce být celkem evropským a nikoli jen českým, což opakovaně vedení klubu zmiňuje?

Jak chce vlastně Slavie hrát?

Dosavadní průběh sezony, do které Slavia vstoupila už ne coby Popelka, která může překvapit, ale jako hvězdami nabitý mančaft s velkými ambicemi, velkým slovům Tvrdíka a spol. zatím příliš nenasvědčuje a po povedené generálce s Nice je to zatím v ostré části sezony od červenobílých bída.

Slavii chybí jasná tvář, člověk vlastně ani neví, co od sešívaných na hřišti čekat. To se bohužel ukázalo i proti APOELu - hře chyběla myšlenka a jasně identifikovatelný styl. Hušbauer se sice v první půli velmi srdnatě stavěl do role režiséra a van Buren se role akčního hrdiny provokujícího kyperskou obranu také nebál. Chyběl ovšem scénář, podle kterého by sešívaní svou pohádku o postupu do Champions League natočili.

Paradoxně jsem doufal, že nečekaná absence kanonýra Škody může týmu pomoct - v prvních podzimních zápasech Slavia víceméně navázala na nešvar z konce jara a ve většině ofenzivních akcí se uchylovala jen k nákopům na vytáhlého útočníka. Jedna z velkých postav sešívané současnosti je navíc poměrně z formy, což ukázal i úvodní zápas na Kypru - pokaždé, když slávistický hroťák dostal míč, zpracoval si ho na hrudník a udělal otočku doprava, kde stál připravený zadák APOELu, jenž Škodu o balon připravil. To se opakovalo asi šestkrát.

Čekal jsem tedy, že nasazení bojovného van Burena, jenž je zcela jiným typem ofenzivního fotbalisty než Škoda, Slavii pomůže - hra se ale příliš nezměnila a vzduchem létaly balony, které ovšem neměl spoluhráčům kdo sklepnout.

Jakékoliv větší nebezpečí pro obranu APOELu pak hřiště opustilo s odchodem Miroslava Stocha. Nejnovější slávistická posila se na křídle snažila poctivě zaměstnávat kyperské beky, po jejím předčasném konci kvůli zranění se však hra Slavia rozpadla v nefalšovaný bordel.

Jestliže první poločas nabídl alespoň náznaky šancí a tlaku domácích, druhé dějství bylo pak vyslovený zmar. Slávistická hra neměla hlavu ani patu, hráči si nedokázali přihrát na metr a jakákoliv snaha o nebezpečnou akci končila na prvním hráči APOELu.

Autor: Tomáš Daníček, Jan Pikous

Komentáře (365)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak konečně první

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já bych viděl hlavní příčinu letošních tragických výsledků čeakých týmů v předkolech evropských pohárů v tom, že se ty týmy absolitně překopaly a než se sehrajou, tak to prostě chvíli potrvá.

Reagovat
Mustang™

Příští rok 2 týmy v základní skupině LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

to dřív Vlašim teda.

Reagovat
Mustang™

Jestli to bude Sparta, Slavia, Plzeň, Liberec, Boleslav, Karviná, Teplice nebo kdokoliv jinej mi je absolutně jedno, hlavně ať se tam dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munich

Tottenham

AC Milan

Teplice

Reagovat
Posledni Kovboj

sadismus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi vidím něco co ostatní ne. Mě se ale zdá, že se naše liga zhoršila letos na jaře. Jako by si všechny týmy přes zimu řekli, že začnou znovu hrát jen bezduchou nakopávačku. Předtím to zdaleka nebylo hrozný. Štvalo mě, že to nikdo jiný neviděl, mě přišlo jako by všechny týmy podepsali nějakou zpátečnickou platformu. Pak přišlo pár zběsilých nákupů a začalo se vykřikovat jak je liga silná. No možná se pletu ale já v tom nevidím dlouhodobý trend ale krátkozrakost s ohledem na potencionální start v lize mistrů příští rok.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Škoda, tohle byl soupeř k vyřazení.

A nemrzelo by to tolik, kdyby to nebyly takový simulantský ******, ostuda fotbalu, co ti jejich herečky předváděli.

Jinak snad i těžko někoho kritizovat, každý si jakoby odvedl svoje, ale to je málo - nic navíc, tedy hlavně od ofenzivních fotbalistů, až na Stocha.

Od Hušbauera bych včera čekal víc.. Od Burena taky, ten to (po šanci Dannyho) zazdil nejvíc, krátká malá domu a než aby udělal golmanovi dlouhou kličku, šmrdlá mu to kolem nohou

Jinak obrana v pohodě, Ngadeu zvíře, Jugas dobrej. Souček taky..

Zklamání posily - Rotan je zbytečnej, na hřišti neudělá nic navíc, dopředu ani dozadu není žádným velkým přínosem.

Danny - od takovýho hráče čekám, že přinese okamžitou kvalitu, ale - obešel včera hráče? Dostával se do šancí kromě jedný, kterou spálil? Vytvářel šance? Asi jeden centr... že bude vodit Jihlavu mě nezajímá...

Nepodařilo se nahradit Baráka, kterej mi chybí nejvíc - uměl vzít balon odzadu, na pár nahrávek rychle dopředu a tam něco vymyslet, uvolnit se, vystřelit.. na to místo bych leda stáhnul Hušbauera, jinak tam nikoho nevidím..

Vzadu dobrý, ale ten předek je hrozně sterilní..

Reagovat
Kornovec

po vysrtidani Stocha jsme dopredu uplne odesli. bohuzel, Jarda Zmrhal je totalne z formy a nejen on, nechapu, proc tam nesel Svento

Reagovat
Clichy

Perfektní zhodnocení jen si dovolím nesouhlasit s kritikou soupeře.

Oni hráli přesně to co potřebovali,kdyby museli dát gol tak ho dali!!

Musím pochválit jejich trenéra,smekám před jejich organizací hry a defenzivou.

Pokud byl APOEL poražení tak v prvním utkání,jinak jsou to šíkovní,techničtí hráči se zkušenostmi..

Někteří hráči Slavie (pokud chce Slavia hrát moderní evropský fotbal)na Slavii nemají..

Jejich technické dovednosti,myšlení,rychlost a schopnost obejít hráče jeden na jednoho jsou mizerné a hra na náhodu pořád vycházet nemůže..Bojovnost nestačí..

Bohužel snad jindy..

Reagovat
Bakary3

No, to asi nepřijmu.. podle mě nedali, z toho dvojzápasu a slabosti Slavie v úvodu prvního zápasu prostě vyždímali, co šlo, vždyť je pak Ngadeu i Jugas drtili jak žáčky...

A to polehávání prostě bylo za hranou.

Taktika.. Spíš bych řekl neschopnost Slavie, ale to už je vcelku jedno... Snad se z toho poučí.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

APOEL se podceňuje, ale za dvojzápas nebyli v nouzi, celkově kvalitou nejsou silnější než SKS a ani tak silní jako dříve

Reagovat
Rezan

žádné české mužstvo nemá hráče, kteří mají schopnosti přejít hráče 1 na 1.

A nesouhlasím s tím, že APOEL hrál dobře, protože NEhrál. Už v prvním zápase se divím, že dali druhý gól, protože už po tom prvním se jenom váleli po trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

Tenhle dodatek musím podepsat!

Reagovat
verv

já se akorát divím, že slávisty v čele s Tvrdíkem ta jejich simulantská taktika překvapuje. každej tým z Kypru/Řecka/Rumunska atd takhle hraje (doteď vzpomínám na Vaslui) a myslím, že na to měli být připravení. nehledě na to, že jim k tomu svejma faulama, párkrát i dost prasáckejma, dávali skvělou záminku.

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak to tu Ervin psal pred zapasem, to bylo nabiledni co budou delat

Reagovat
Bakary3

čekat se to dá, ale tohle bylo až daleko za hranou...

No a... pak se div, já se ještě divím, že se slávisti takhle drželi..

Reagovat
Rezan

vyřazení z LM není katastrofa. Stejně by tam Slavie dostávala čoud. V EL si zahrají s kvalitními soupeři a dostanou se snad i do hry.

Nejvíc mrzí to, že prohráli s takovejma simulantama a ostudou fotbalu

Reagovat
cristiano.K.

až teda na Baráka, ten mi nechybí vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Môj pohľad ako nezainteresovaného fanúšika, po tom čo som videl 2 zápasy Slavie, doma proti Borisovu a teraz proti Apoelu, je taký, že Slavia hraje silový, povedal by som ostrovný alebo nejaký poľský systém fotbalu, úplne neatraktívny, s množstvom nezmyselných faulov. Nevedia si tú hru užiť, rýchlo sa zbavujú lopty, častokrát by ju mohli viac podržať na nohe a ťuknúť si na krátko aj v strede poľa, aby vytiahli súpera. Veľmi sa sústredia na dôraz, ale tam sú limity, dôrazné sú všetký tímy, ide o to ten vklad k tomu, a Slavia žiadny nedáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký rozbor Kdo by podle vás aby mohl být opravdu adekvátní náhrada za Šilhavého? Kdo z českých trenérů dokáže pracovat s tak šitokým kádrem?

Reagovat
ttopi

Šilhavý.

Reagovat
Bakary3

Nechápu, co tu všichni předvádí.. V lize nedostal gol, neprohrál 30 zápasů, alespoň do tý Evropský ligy Slavii dostal - jak je vidět, teď na Ligu mistrů asi nemá...

Produktivita se zlepší.. Není důvod ho vyhazovat nebo koukat po náhradě.

Reagovat
ttopi

Já to právě myslím tak, že se Šilhavýho zastávám. Jestliže byl schopný s týmem uhrát takovou serii v lize, nutně to znamená, že prostě je kvalitní trenér. Že tam v předkolech nepadnou góly, za to už moc nemůže. To je prostě o 2 zápasech, ze kterých nemusí postoupit vždy ten tým, který má obecně lepší tým. Škoda chyběl hodně, těch centrů tam včera létalo dost a on by z nich určitě něco udělal. Ale to je kdyby...

Reagovat
C-M@ster

A exupery zas reaguje na zamyšlení v odstavci: "Je Šilhavý trenér pro velké mužstvo?"

Kde se mluví o tom - Šilhavý umí s úzkým kádrem, což už ukázal. Pokud ale chce tým hrát zaráz v pohárech + lize, potřebuje na to trenéra, co umí pracovat i s širším kádrem. A dokáže Šilhavý i toto?

A exupery říká - kdyby se ukázalo, že toto prostě Šilhavý neumí, tak kdo z českých trenérů by uměl?

Já osobně bych třeba vsadil na Trpišovskýho. Ten by si s tím vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak jsem to myslel Já osobně bych Trpišákovi moc nevěřil, připadá mi podobný jako Šilhavý....ale to je jen můj názor.

Reagovat
Le Gunner

Trpišovský opakovaně dokazuje, že umí udělat výsledky s průměrným a rychle sestaveným týmem. V tomhle by byp pro obě pražská S ideální volbou. Ale pokud by se na ten post dostal, lze se jen dohadovat, jak by s novou rolí naložil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To by se vidělo, ale mně přijde, že se sestavou umí improvizovat a umí takticky vymyslet, jak to postavit.

Ale jako asi by se musel vyzkoušet v praxi, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jako ono tohle neni nic jednoducheho. U nas nema nikdo zkusenosti praci s sirokym kadrem. Vzdyt i ve svete s tim maji problemy nekteri top manazeri. Viz Conte nebo Wenger. Hrat dve nebo tri souteze, kde vsude mas ambice, je temer jiny sport. Silhavemu bych spis vytkl upracovany styl fotbalu, ktery praktikoval uz v Lbci. Chybi tomu ta lehkost, kterou mela treba Plzen pri prvni Vrbove staci.

Reagovat
ratusek

Jednoduché to není ale tebou zmínění mají ve svých ligách obrovskou konkurenci. Slavia má vlastně minulý rok ani neměla konkurenci a i přesto se bála do posledního kola a letos má Plzeň a se.Spartou to bude.kdovíjak. takže i tak.horší než 3. nebude. V zahraničí když na ligu budou srát tak skončí klidně sedmí

Reagovat
Mindas

Ja ty dva zminil pouze v souvislosti s rotovanim hracu, kde oba to moc nezvladaji a ve finale si vystaci se trinacti hraci. Zrovna Wenger na to dost casto dojizdel/dojizdi. O konkurenci rec nebyla. V Cesku tu jednu soutez bez rotace zvladnes. Problem pak nastava v Evrope.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Já to pochopil, proto palec

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

A neprotiřečíš si tu trochu? Pokud tam nebyl Škoda, tak asi není ideální taktika posílat jeden centr za druhým, ne? A hlavně v druhým poločase to byl fakt chaos. Nefungovaly centry a střed zálohy pak vůbec nesbíral odražený balony. A když už je náhodou sebral, tak je rozdělil zase pomalou přihrávkou do krajů, přitom po odraženým balonu je obrana většinou trochu rozhozená a otevírá se prostor na náběhy především krajních beků za obranu, což se jaksi nedělo.

Reagovat
Le Gunner

Šilhavý stačí na to, co Slávia chtěla hrát loni. Ne letos. A jestli ti stačí, že jste zatím v lize nedostali gól, tak je to větší alibismus než cokoliv zmíněného v článku.

Reagovat
meno

Nedostaneš, neprohraješ #FDF

Reagovat
Bakary3

Nestačí, prostě je problém v ofenzivě, ikdyž všichni (až na Baráka) zůstali a naopak přišly posily, ale budu zatím věřit, že to je prostě jen blbý období a věřím, že se to potvrdí.

Bohužel tím přišli o LM a v lize ztratili zatím 4 body, jestli se za to má vyhazovat trenér, co neprohrál 30 zápasů, o kousek mu uteklo finále poháru a aspoň do skupiny EL se kvalifikovali - vzpomeňte si, jak na tom byla Slavia před rokem a nebuďte nenažraný.

Ve skupině snad něco uhrajou a v lize nemůže být horší než druhej - pak není důvod vyhazovat a v klidu se připravit na další sezonu.

Reagovat
Le Gunner

Já nejsem pro momentální vyhazov trenéra, samozřejmě... Ale rozhodně by mělo mít vedení pootevřená zadní vrátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak ani jedno mužstvo na LM nemá ani slávka ani ti kypřané. Budou tam dostávat latu za latou...ale to je jedno šlo hlavn o peníze ,že jo. Ze sportovního hlediska je super ,že slavka bude v EL tam budou ty výsledky lepší. Snad ještě ta Plzen... 3 české kluby v EL to by bylo super obrovská škoda té Sparty ovšem

Reagovat
C-M@ster

Tak šlo nejenom o peníze, ale i o to, aby mužstvo získávalo zkušenosti a prestiž.

Liga mistrů - to je minimálně 6 zápasů na té nejvyšší úrovni. Kdyby přijel Mourinho nebo Zidane a jejich družiny, byla by to jednak vysoká škola pro hráče, druhak taky páka pro získávání posil, když Slavia kapitál má. Nemluvě o sponzorech.

Reagovat
Diego2

Reagovat
oli9

Jenže od toho týmu nemůžeš čekat zázraky hned... nových jmen je tam dost a ta jejich hra i v lize je děs, no spíše proměnování šancí .. Třeba až si to sedne, tak za rok ...

Reagovat
smazaný uživatel

za rok budou rotan, danny a halil zas o rok starší, to neni tým mladíků jenom, tohle měli být instantní posily

Reagovat
dextroza_m

Za rok zase budou prodávat

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Mustang™

Já nevím, ale já osobně bych si radši zahrál 6 zápasů ve skupině EL, ve kterých mám větší šanci a potom třeba postoupil do osmifinále/čtvrtfinále EL. Než si zahrát 6 zápasů v LM, dostat 6x melu od Realu nebo podobných týmů a konec.

Reagovat
Azazelo RD

Protože jsi hloupej. Nic osobního.

Reagovat
Mustang™

Dík za fundovaný názor odborníka psychologie.

Reagovat
Azazelo RD

Tak já si taky půjdu radši zahrát fotbal a zvítězit nad postiženejma bez končetin, než abych prohrál se zdravýma.

Reagovat
Mustang™

To ale není moc dobrý přirovnání. Ok, pro někoho je lepší říct, zahráli jsme si proti Neymarovi, ale dostali jsme 0:6. Pro mě je lepší říct, že jsem po několika vyrovnaných zápasech, kde jsme přehrávali evropské celky z lepšíc soutěží, v Evropské lize postoupil ze skupiny a potom vypadli ve čtvrtfinále s Villarrealem.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by to melo dopadnout presne tak jak pises? kde beres tu jistotu..

Reagovat
Mustang™

Větší pravděpodobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

takrka nulova

Reagovat
Mustang™

Větší pravděpodobnost, než něco uhrát s Realem, Barcelonou, Bayernem, Man City, PSG....

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, ze ty pises idealni stav, ktery by mohl nastat v el. A ten nejhorsi scenar v lm. Proste si vybiras, ze se stane to, co se ti hodi...

A o cem se tu vubec bavime, uz jen zajem fanousku, medii a kohokoli je upne nekde jinde nez v el. Si vem kolik let pote se furt mluvi o plzni, sparte, slavii kdyz byli v lm. Ani kdyz sparta dosla tak daleko v el, tak to nemelo takov ohlas...

Imo jsi asi jediny clovek na svete, co by lm vymenil za el

Reagovat
Mustang™

Z marketingovýho a fanouškovskýho hlediska je lepší hrát LM. Ale větší šance něco uhrá, získat víc zkušeností (pravděpodobně víc zápasů), víc bodů do národního koeficientu je v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hrace je urcite vic lm nez el...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tim, co chces v pozadi rict.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ja

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduche. Je to prave prevazujici model mysleni demomstrovany v tomhle vlakne, ktery neumoznuje ceskym klubum dynamictejsi vyvoj. Tam, kde se nejprve vytvorily vzorce predstav, jak by mel fotbal vypadat, tam my tuhle vyvojovou uroven chceme preskocit. Slavia hrala jeste pred rokem proti Portugalcum v predkolech zpusobem, v kterem si nedala tri prihravky za sebou. Hystericke a nesebejiste mysleni ceskeho fotbalu myslim dobre odrazi tohle leto, kdy se nestala cilem u jeho hlavnich prazskych predstavitelu nejaka zdlouhava a narocna realizace nejake jednoznacne koncepce, ale ucast v LM. Nerikam, ze je v ceskem prostredi snadne merit se se zapadem, ale pokud si nebudeme chtit zaslouzit si se s nema merit, ale jen hlavne se s nema merit, tak to vzdy skonci jen jako nejaky vrcholovy bod a znovu se to sesype, aby se to zase mohlo dostat do toho bodu a takhle porad dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Cest Vrbove Plzni. To jakym zpusobem se prezentovali se myslim odrazilo i na pozitivnim ohlasu u sirsi verejnosti. A Plzen z toho tezi dodnes. Jako jedina nehraje bezpohlavni fotbal. Myslim, ze Slavii muze EL jenom pomoct, aby si uvedomili, ze tahle uroven vyzaduje jak daleko lepsi soucinnost muzstva, tak i sebevedomejsi individualni vykon. V LM by si to nebyli schopni uvedomit, protoze by jim vsechen ten lesk a slava zatemnily na tuhle uroven nepripravene kebule. Jen kral si muze styskat, ze byl kral.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak... ale nesouhlasim s Mustanem

Reagovat
Blasphemer

Jako fandovi Zbrojovky ti to může být asi úplně jedno, hele.

Reagovat
Mustang™

To může, jen diskutuji.

Reagovat
Le Gunner

Vážně jsem nečekal, že tu zazní horší argument než ten Azazelův.

Reagovat
Blasphemer

Na sdělení "radši si zahraju EL než LM" není žádný argument dost dobrý.

Reagovat
Mustang™

Viz výše. (24.08.2017 10:00#)

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mustang™

Obvzlášť bych radši hrál EL, když 90% slávistickýho kádru má nulový zkušenosti z evropským fotbalem. Pěkně krůček po krůčku. Příští rok budou silnější a třeba by hráli důstojnější roli v LM.

Reagovat
dextroza_m

Tak ale ty prachy by byly super a možná by i uhráli 3. flek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mustang™

Reagovat
Spalovač šancí

Ty bys doopravdy vyměnil souboj proti Messimu, CR7, atd za mač proti Horní Dolní?

Reagovat
Mustang™

Já klidně. Ale chápu názor ostatních. K čemu ti je, že si jednou, dvakrát zahraješ proti Messimu. Ještě navíc, když třeba hraješ útočníka a za celý zápas se s ním nepotkáš. Jen při podání rukou. Pro mě osobně je lepší zahrát si proti méně známým, ale také dost kvalitním fotbalistům (loni Man Utd, Ajax, Lyon, Schalke, AS Řím) a třeba ještě překvapit.

Reagovat
Spalovač šancí

A co když dostaneš místo těch týmů Balkán a východ? V LM máš garantovaného jednoho, ale spíše 2 zvučné soupeře. Navíc pro většinu těch kluků by to byla první účast a možná taky poslední reálná šance.

Ale na hřišť vypadali spíš, že jedou tu tvoji linii, takže nakonec možná budeš mít pravdu

Reagovat
Mustang™

Když dostaneš Balkán, tak je zase reálná šance, že postoupíš ze skupiny a zahraješ si víc kvalitních zápasů. Obě verze mají své pro a proti.

Reagovat
dextroza_m

Viděl si nějaké zápasy našich s Balkánem?

Reagovat
deiw

No nevim, zrovna letos vypadli všechny naše týmy s týmy z Balkánu + Kypru..

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Šilhavý svůj úkol splnil, ukopal titul a vrátil Slavii na výsluní. Je jasný, že týmu víc dát už nemůže, což je vidět od začátku sezóny. Jakkoliv to bude znít nevděčně, čím dřív půjde, tím líp pro mužstvo. I když já pevně doufám, že zůstane.

Jinak nepostup je stejný zklamání jako v případě Plzně. Soupeři byli hratelní v obou případech, ale zase se z toho naše týmy posrali, jak je to v poslední době už zvykem. A můžete tvrdit, jak byla LM "nad plán", tohle je zahozená šance, nic jinýho.

Reagovat
Clichy

Souhlasím s Tvým názorem jen bych nelámal húl nad Šilhavým i když výbér některých hračú,posil je zarážející,udivujicí..

Nepostup je spravedlivý,soupeř APOEL byl šikovnější,techničtější,lepši..

Bohužel..Ale fandíme dál,Slavia je na dobré cestě jen je potřeba ,,dopilovat"to nejtěžsi a to je výběr hráčů a moderní herní projev..

Reagovat
Blasphemer

Tak posily asi nevybíral Šilhavý, nebo to tak alespoň vypadá. Minimálně zahraniční hráči jsou podle mě Tvrdíkova práce. Alespoň tak to působí z jeho vystupování na twitteru.

Reagovat
ratusek

Tady máš hráče, dělej co umíš

Reagovat
Blasphemer

Dost to tak vypadá. Hlavně Šilhavému stačilo celou kariéru 13 hráčů a najednou jich má dvakrát víc. Mi neříkej, že si u všech hráčů řekl, že je potřebuje.

Reagovat
ratusek

Však já s tebou souhlasím. "Tady máš světové hráče, musí to jako tým klapat" ve Spartě myslím minimálně ty hráče jako Vukadinovič atd u Civiče si nejsem jist, Strama taky nechtěl určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadinovič a Čivič byli rozjednaní ještě před Štramákem. Janko myslím taky.

Reagovat
JacksLFC

Přesně tak. Chlubit se tím, že v lize neprohrál 30 zápasů... Bodejť by prohrál s takovým týmem, který má několikanásobně větší rozpočet jak zbytek ligy...

Jeho největší problém je ten, že nepochopitelně na začátku ligy míchá se sestavou a vždy je totálně jiný útok... Však se nemají jak sehrát a tvrdit, že šetří síly v srpnu na začátku ligy to je tak absurdní... Pak dostaneš na Kypru 2:0 a do odvety dáš 3 defenzivní střední záložníky vedle sebe... nepochopíš

Reagovat
Clichy

Jako slávista si dovolím zhodnotit utkání.APOEL nechci dlouze hodnotit ale jsou to zkušení,technicky někteří velmi šíkovní fotbalisté se slušným trenérem.Nadávat a divit se proč hráči APOELU zdržovali,simulovali je totální nesmysl.Domívam se že kdyby museli dát gol tam byla taktika jiná.Slavia si postup prohrála na hrišti soupeře doma nepředvedla kromě bojovnosti vubec nic,fotbalovost,technické dovednosti,rychlost a hra jeden na jednoho je to co slavii bohužel chybí.Chválím dlouhodobě Boříla top a nejlepší hráč slavie je stoper Ngageu,škoda že nehrali výborný Delli.

Jinak si myslim že nékteří hráči na Slavii nemají,pokud chce Slavia hrát Evropu bojovníci ale šnečci,dříči typu Frydrycha,Součka(není určité moderní defenzivní záložník)myslím že ani Stoch nebude žádná sláva,Altintop také ne,Mešanovič určité do Slavie nepatří(chybí mu technika,fotbalovost,myšlení,je to pracant,bojovník ale to je bohužel málo.Je stejný typ jak Tecl a kdo si přečte moje komentáře k Teclovi po přestupu do Slavie tak se spnilo vše co jsem psal,bohužel výběr hráčů posil je někdy ve Slavii problematický.

Osobné bych uvítal další černé hráče typu Kweukeho a vždy se mi moc líbil dynamický,rychlý bývaly hráč Liberce Jonh Delarge..neměl problém přejít přes hráče a škoda jen jeho problémové povahy..

Slavii moc fandím,budu ji fandit i nadále a věřit že příjdou opravdu posily'a tým bude mít lepší tvář,hráče systém hry atd.Ono je velmi těžké tým spravně poskládat ale snad se to podaří.

Vedení Slavie s p.Tvrdikem pro zlepšení,posílení dělá a bude dělat jistě maximum.

Budu držet palce.

Nepostup je tvrdá,ale spravedlivá realita,kdo nemá klapky na očích a spravedlivě zhodnotí dvojzapas,tak postoupili do LM LEPŠÍ,ŠIKOVNĚJŠÍ FOTBALISTÉ i když Šilhavý v hodnocení má jiny názor.

Reagovat
oli9

Nejlepší je ale to jak všichni brečí a vztekají se ,že ti cikáni jen zdržovali a polehávali na trávníku... jo byl to pěkný humus ale co... měli jim tam fouknout 2 goly a bylo by... času na to měli dost. Nedát za 2 zápasy gol ? Zaslouženě vypadli, můžou se zlobit jen sami na sebe a na to neproměnovaní šancí

Reagovat
vanGomm

Pokud by Slavia dala v tomto dvojzápase po gólu,tak postoupila.To zas nebylo tak nemožné,ale ukazuje se,že pro momentální Slavii to vlastně nemožné bylo.Viz i ta stělecká impotence v naší lize.

Reagovat
h8_sfatto

však do ligy nepříšel jedinej útočník, tak co čekat. Škoda stačil na Bohemku a český prales jako Lafata nebo Rooney ve své sranda lize. Ale na Evropu fakt tihle kluci nemaj

Reagovat
Kostomlat

,,Mužstvo, které nedostává góly, má dobrého trenéra. Mužstvo, které góly nedává, má špatné hráče." - Karel Brückner

Reagovat
vanGomm

Pro naše týmy nemá vůbec smysl LM hrát.Tam jsou totiž týmy,které jsou po všech stránkách úplně někde jinde.Ve skupině by byly pouze do počtu.Příští rok má snad jít vítěz naší ligy přímo do skupiny.To bude konečná a lhostejno,kdo tu naši ligu nakonec vyhraje.Navíc si ten dotyčný tým musí dát velký pozor,aby to neskončilo nějakou větší ostudou.Pro naše týmy je EL.Tam může sem tam nějaký náš tým,jako npř. v minulém ročníku Sparta nějaký ten úspěch uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

návod na ruletu pls

Reagovat
Diego2

Neskutecna impotence. Jestli by to nechtelo rozdat klukum ten porad reklamovany Clavin. Jinak skoda, APOEL nehral ani prd o to je to vyrazeni ostudnejsi. A mazat si med kolem huby skupinou EL je nesmysl, kdyz uz se nasypalo tolik penez do posil a platu Dannyho atd tak to chce mit nejvyssi cile. Jinak se nikam Slavia neposune.

Reagovat
ratusek

Tak jsme viděli galapředstavení nejhezčího fotbalu v naší lize tak sem si rýpnul a ted vážně. Nevyužití tak lehkého losu v LM, fotbal k zblití a nepište něco o tom že byli ve všech zápasech lepší, hovno, hráli možná na oko líp protože soupeři měli takovou taktiku a proti BATE jim pomohlo i kotel štěstí. Co se týče.dalšího postupu, dle.mě je to na odvolání kouče. Z několika důvodů, jak jsem psal, nesplnění cíle, neatraktivní fotbal ve všech zápasech kromě orgasmu způsobujícího zápasu proti NICE, dále také neumí reagovat na průběh zápasu a o titul se třepal do posledního zápasu ale dobře získal ho. Samozřejmě jestli Slavii stačí remízy, nedávání golů tak budiž, ale to stačí na naší ligu ale Evropa.je uplně jinde. Soupeři v EL kromě.prvního koše budou naurovni BATE i APOELu a jak tady píšete že z borců spadne tlak, tak to tak nebude. Tvrdík vyhlásí megalomanský postup a borci budou pod ještě větším tlakem než byli do teď. Co včera předvedl funkcionář na twitteru, to bylo na pralesní urovni. nicméně uznávám že kouč se bude odvolávat velmi těžko vzhledem k sérii Šilhavého. A dále uznávám i to že ty posily kromě Dannyho kterej musí být zoufalej s jakýma hráčema to hraje, se vůbec nepovedli a to se Tvrdík smál Spartě a přitom to dělá uplně dtejně a má to uplně stejnej učinek. No liga bude zajimavá. Plzeň v lize moc ztrácet nebude (z těch i oněch důvodů), Sparta se asi rozjíždí ale pokud to nebude po 70 minutách o dva goly tak se bude strachovat pořád. Slavia je v krizi ale vyhrabe se z ní, otázka je kdy.a pod jakým koučem

Reagovat
h8_sfatto

Slavie nemá krizi,že postoupí do LM nečekal snad ani největší naivka. Věčně druhý tým jako sešívky ani neví,co je to krize

Reagovat
vanGomm

Pokud se týká oslovení věčně druhý tým,tak si myslím,že jim v posledních řekněme 10 letech zdárně konkuruje Sparta.Možná,že už má těch 2.míst v samostatné lize České republiky dokonce Sparta více.

Reagovat
h8_sfatto

tak jasně,ale v tom případě bych Slavii musel přejmenovat na "věčně desátá" nebo "navěky v píči"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tvl po tom losu sem to dle místních bral jako hotovou věc

Reagovat
h8_sfatto

dle místních,kteří jsou líní se i podívat na výsledky Hapoelu poslední rok, že měli jednu dvě sezony krizi,když se z Kypru odvezla půlka evropského kapitálu neznamená,že to jsou nazdárci

Reagovat
h8_sfatto

místní neodhadli ani Hapoel ani Biabianyho, takže jejich rady maj hodnotu keců z holčičího kursu vaření

Reagovat
Mustang™

sám seš Hapoel když si to napsal jednou, tak jsem si říkal "ok spletl se" ale tvůj přehled je asi taky z holčičích kurzů vaření

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
h8_sfatto

h nebo bez h,,,stejně se to nevyslovuje, arabský nebo židovský jedna země

Reagovat
Mustang™

A druhá věc. APOEL že měl poslední rok nebo dva krizi? Vždyť se teď stal po 5 po sobě mistry!

Příště si radši ty kecy o přehledu nech pro sebe, ať se zase neztrapníš

Reagovat
Bakary3

No já viděl reakce typu jako "nebude to lehký, ale aspoň to není Olympiakos nebo Celtic", tak teď nevím.

Reagovat
C-M@ster

ratusek04.08.2017 12:28#

oni fakt dají tu LM, no to mě poser Šilhavej v LM to neskutečný štěstí co se lepí na Šilhavého musí využít

Reagovat
Bakary3

je trošku jednodušší, no..

Reagovat
ratusek

To tady můžeš vytáhnout na každýho

Reagovat
Bakary3

Ty jsi hroznej mindráček

Kdybys zůstal u toho tvýho Baníčku, ale tebe stejně zajímá víc S+S

Reagovat
ratusek

Normální zhodnocení situace a zase jednoduchej slavista píše něco o mindrácích jste komičtí. Čest těm.normálním a ne těm jako ty

Reagovat
Bakary3

Vyhazoval bys trenéra, kterej udělal se Slavií za rok progres jako svině, normální zhodnocení situace a já jsem komickej

Slavia udělala titul (ikdyž jí konec ligy nešel, nervy byly, normálka), alespoň se dostala do posledního předkola LM. Podle tebe je to všechno haluz.

Z tvýho příspěvku cítím jen závist a nepřejícnost, tak se z toho třeba poser, ty normální

Reagovat
ratusek

Umíš reagovat normálně? Neumíš. Tak se s jednoduchejma lidma jako ty zdržovat nebudu, nashledanou.

Reagovat
Bakary3

"Došly mi argumenty, tak si zahraju na moudřejšího a odejdu"

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kdyby měl Straka k dispozici čínské peníze jako má Šilhavý, tak udělá podobný progres. Není to tak dávno, co vás Franz trénoval a přivedl z Bohemky Milana Škodu a polovina kotle brečela, že je vede Sparťan co přivedl "průměrného" hráče od Klokanů.

Reagovat
ratusek

A o Baník se starám taky. Neboj. U nás spíš řešíme s tím co nám hraje v obraně, jestli bude tenisovej.nebo hokejovej výsledek. Paradoxně s váma udržená 0

Reagovat
smazaný uživatel

Nesplnění cíle? Cíl byla od začátku skupina EL, to splněno je.

Reagovat
KingMaster13

Hele docela s tebou i souhlasím, vidím to dost podobně. Jenže teď mi řekni jakýho kouče? V Čechách mi přijde, že je na evropský úrovni jen Vrba, Lavička je třeba taky dobrej ale když hraje zápas o vše tak se zesere. Zdenda to byl docela válec ale je to sparťan. Pak už se mi zamlouvá snad jen Trpišovský a nebo ten týpek ze Žiliny, ikdyž ten hraje zase furt jen hurá fotbal a neumí taktizovat. Co se týká zahraničích trenérů tak sem nikdo moc nepůjde, možná tak trenér na úrovni Stramacioniho kterej byl ze všech angažmá do roka vyhozenej A další problém je Šilhavej. Frajer vyhrál titul, ještě je neporažen a ikdyž nesplnil hlavní cíl, jen vedlejší a hraje hnusnej fotbal tak furt by bylo směšný ho odvolávat. Ačkoli víme, že to povede nejspíš do prdele

Reagovat
ratusek

Díky jako uznávám, že není kde brát, tak to třeba Sparta zkusila se zahraničním a uvidíme, jeslti to bude vycházet, pomale to vypadá, že by mohlo. Gula ze Žiliny je zvyklej na koncepci, mít na vše čas, pracovat vesměs s mladými, nevím jeslti by uměl ukočírovat hvězdnej tým, ale rozumně poskládaný tým s ambicemi by dle mě bylo přesně pro něj. Ale museli byste třeba obětovat jednu sezonu tak jak to udělal Antošík (majitel Žiliny) či dokonce hrát o záchranu. Ale jak říkám, on je zvyklej sledovat vlastní mladíky a z nich pak dělat hvězdy a zpeněžit je. Bohužel má to negativa a to je působení v Evropě, protože stejně jako vy, tak i oni se z toho zesrali přitom měli lehkej los, Kodaň se dala bez problému porazit a kdyby nezačali bláznit po vyloučení v domácím zápase, tak by postoupili. A taky uznávám, že Šilhavý je neodvolatelný ted a možná byste dopadli jako Plzen když odvolala Pivarníka, ale dle mého a to sem psal od začátku, on není pro tým s ambicema. Ale pravda, koho? leda se vydat do zahraničí. Peněz máte dost, kontaktů taky, tak at Tvrdík něco domluví. a Když lepšímu trenérovi zamáváš měšcem, tak sem klidně půjde trénovat

Reagovat
KingMaster13

Mě by se líbil teď snad jedině Trpišák. S Libercem předváděl v EL nevídaný věci na to, že mu to vždy Karl rozprodal na tržnici Takže z evropských zápasů se mu neroztřesou nohy a vždy hrál útočně. Jinak zatím bych Šilhavku nechal, on ten tým zná a horší už to snad nebude, takže se snad zlepší. Přeci jen vyhrál furt titul a bylo by nezdvořilé takhle s ním vyjebat. Jak ale říkám díky tomuhle začátku sezony začínám být vůči němu skeptickej. Nicméně dostal ten tým nahoru. Teď by to chtělo někoho aby ho pravidelně držel v tý top 3. Gula by se mi líbil ale to co předvedl s tou Kodaní to byl amatérismus, kdyby tam hodil autobus tak Kodaň by víc jak 1 gol nedala a venku vyhráli

Reagovat
ratusek

Přesně, absolutně to nezvládl po tom vyloučení, do toho vyloučení je mleli, Kodaň nevěděla čí je, ale oni chtěli hrát aktivně i po vyloučení a to byla chyba, měli to zabetonovat a uhrát aspon remízu 1:1

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že pokud nejsme schopni porážet takové soupeře, tak nemáme ani v evropské lize co dělat....jako jo, zasloužená účast, podobně jako Zlín...přidá se možná Plzeň....hráči si to odehráli jak v lize, nebo poháru....nicméně české týmy už nemají ani na ligy jako: Irsko, Švédsko, Albánie, Kypr apod...a to je smutné, když v EL jsou soupeři z Německa, Anglie, Francie, Itálie, Španělska a mnoho dalších...nerad bych na někoho zapomněl...je to prostě realita, nemá smysl to řešit, protože jsou pravidla, jaká jsou....možná už se přikláním k tomu, aby se prostě nekvalifikovali české týmy do LM, protože jsme prostě tragédi...radši ať to hraje 6 týmů PL...na to se nedá koukat a už ani ty kecy po zápasech se mi nechtějí číst....jsem poměrně rozčarovaný z toho, s čím Slavia vyrukovala...a že nasadila 2. útočníka v poslední třetině utkání...to je pro mě obrovské zklamání, protože bylo evidentní, že tam ten chladnokrevný střelec chybí...hrálo se na křídla, podporovanými záložníky + krajními beky, ale ta koncovka tam prostě nebyla adekvátní....

Reagovat
ratusek

Proč bysme do LM nemohli? Hraje tam Karabach, Maribor, Apoel, a každej rok nějací slabí. Smutný to že i tyhle tymy neporážíme. Ale uznávám že všechny tam budou do počtu

Reagovat
LeonardoUžoa

no právě kvůli tomu apoelu do lm nemůžete, ty génie.

Reagovat
ratusek

Pochopení textu - 0.

Reagovat
LeonardoUžoa

Smysl pro humor - 10/10.

Reagovat
Le Gunner

Pochopení reality - -20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... Irsko, Švédsko, Albánie, Kypr.... zase bych se zas tak moc nenechával unášet. Sem tam se rupne se slabším, nebo kvalitativně podobným soupeřem, ale zase bych z toho nedělal dogma, že české týmy hoří s albáncema, nebo švédama... (Bolka se nepočítá, ta systematicky ničí českou pověst v Evropě)

Reagovat
smazaný uživatel

sparta, plzeň, slavia, boleslav a i v podstatě liberec

Reagovat
smazaný uživatel

... tak to můžeš stejne říct že italské týmy nestačí na ty české, a že italska liga nemá na tu českou...

Reagovat
smazaný uživatel

to už je ale pár let zpět viď..já se bavím o posledních 2 sezónách

Reagovat
KingMaster13

České týmy kvalitu mají ale jsou strašně mentálně slabé Vždy to naše týmy podělají buď z připosranosti, nebo že nezvládnou tíhu okamžiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia prostě neumí dát gól. To je celý.

Reagovat
dextroza_m

Mno to je ale u fotbalového týmu celkem podstatná závada...

Reagovat
Puskas

Jarda Tvrdík muziku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

hroznej šašek

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Jardo Nezvladajko

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Josifek

To je šášula

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle člověk vyjednával s Čínou, aby sponzorovala Slávii?

Reagovat
Puskas

měl by napsat dopis

Reagovat
smazaný uživatel

ten to tam slušně rozjíždí

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
LeonardoUžoa

To je řízek..

Reagovat
langosh

Uvidíme derby

Reagovat
smazaný uživatel

obzvlast kdyz ho rozhodi ichtwitter a isport killaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslim, že ta taktika "sestřelit Apoel ze vzduchu" nebyla stanovaná správně. A tuplem ne pokud nenastoupil Škoda. Tam se celkem ukázalo, že hráči potažmo trenér neumí průžně reagovat na situaci. Hráli tak, jako by Škoda nahoře byl, přitom van Buren je docela jinej typ hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jedina taktika, kterou Silhavy ovlada.

Reagovat
verv

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tim se to vysvětluje No v EL se ukáže..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
dinss

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fantomas

Dyt si ze vzduchu vytvorili asi tak 4-5 dobrych pozic, jen ty hlavicky samotny proste staly za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký šance myslíš ?

2. minuta Frydrych - z tý šance vytěžil asi maximum, góla z tý pozice podle mýho názoru dát nešlo, protože Rueda ho tam měl dost natěsno

32. min Souček - to ani nebyla šance, stejně jako před ním a po něm hlavičky van Burena mířící mimo bránu

40. min Danny - jasně tohle gólovka byla a vznikla po centru

53. min Danny - hodně těžkej volej z dobrý pozice, Waterman ani nemusel zasahovat

A dál po centrech nevzniklo nic. Takže všeho všudy 1-2 dobrý šance, což je trochu málo..

Reagovat
fantomas

Soucek a Frydrych tam meli jeste po hlave, van Buren taky. Jen netrefili branu, tak to proste zapadlo.

Reagovat
joshua

Ale hovno. Vždyť to byla permanentní křeč bez kousky kreativity, kdy se vytvářely pološance, u kterých se všichni modlili, že to tam možná spadne nebo se to dobře odrazí (jak to komentoval Stoch po zápase, že chybělo štěstíčko). Připomnělo mi to Moyesův MUTD, kdy hráli 0:0, i když měli miliardu centrů do vápna.

Reagovat
fantomas

Tak jo teda

Reagovat
joshua

Reagovat
Alan_Shearer

Sasku

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
kattos

Ta kritika na Šilhavého.... nepostoupí a hned to není trenér pro mužstvo a tak dále

Všichni kritizujou střídání trenérů, ale sami by hned velká část chtěla změnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho kritizuju nepretrzite. Takze si nevymyslej.

Reagovat
fantomas

Tebe ale nikdo nebere vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohlasil fantomas.

Reagovat
fantomas

Nr.Nobody(Andrej)23.05.2012 14:29

Silhavy nikdy na hovno trener nebyl, zachranoval dlouho v lize Kladno, Budejky, kdyby dostal vic casu v Plzni (a Bystrone s Kolarem, ktery pak dostal Vrba), tak kdovi, jestli by prvni titul neslavil prave v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

23.05.2012

05.2012

2012

012

12

Tak co myslis, mohlo se od te doby neco zmenit?

Reagovat
fantomas

"nepřetržitě"

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nepretrzite posledni rok. Od te doby, co se tu slavisti holedbaji nadpozemskym fotbalem.

Reagovat
kattos

Ale to není nepřetržitě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze tohle slovickareni pomuze Silhavymu naucit se nejakou taktiku?

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Bakary3

to neukacáš

Reagovat
dinss

Kritika na Šilhavého je tu oprávněně. Dyť měl v důležitých okamžicích hlavně štěstí.

Reagovat
Kang & Kodos

Vzhledem k výsledkům S+S v pohárech asi nebude úplně od věci říct, že to vysmívaný "český specifikum" rozhodně má něco do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vybavuju si z před pár let takovou stránku, kde byly podrobně rozepsaný šance před losem LM (?), který tým může dostat který. Nevíte někdo, co to bylo za stránku?

Reagovat
Recik

Co www.coen.wz.cz ?

Reagovat
twelwer

Neni to trosku blbost s ohladom na to ze by to malo byt nahodne rozlosovane ? ... Akurát by sa mala pocas losu menit pravdepodobnost jednotlivých tymov, kedze sa budu postupne nalosovavat do skupin

Reagovat
smazaný uživatel

Práve, že to je trochu složitější - nemůžou na sebe narazit týmy z jedné země, dále pak týmy z Ruska nemůžou narazit na ukrajinský. Možná, že ještě něco.

Reagovat
smazaný uživatel

A na los osmifinále je to ještě zajímavější, protože se nesměj potkat týmy ze skupiny.

Reagovat
twelwer

Ano ale stale je to (s tym ze je vsetko uplne ciste) zalozene na obycajnej pravdepodobnosti, s tym ze su tam vynimky politického charakteru a toho ze nemozu stat proti sebe kluby z tej istej ligy. ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to náhodné, ale vlivem těchto faktorů nejsou šance rovnoměrně rozložené. Např. pro Real je ve 2. koši jen 5 možných soupeřů.

Reagovat
PP

Vždyt Slávie snad mimo přípraváku s Nice hraje pořád to samé - nákopy na Škodu a ono se to tam nějak odrazí. A nejhorší na tom je, že nákopy na Škodu se hraji i v případě, že tam Škoda není..

Reagovat
10

Reagovat
10

oni by nakopávali dlouhý míče i na Stocha, kdyby byl v útoku on

Reagovat
Diego2

"hele kluci je tam sice Mino,ale predstavte si tam Skodovku. Nic nemenime "

Reagovat
PP

toho bych se nebál.. Určitě by přivedli nějaké podobné vysoké kopyto typu Magery či Doležala..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
dinss

Jenže v tý době byla CFR Cluj nejlepší klub v Rumunsku a od Slovanu málokdo čekal postup.

Reagovat
REPLIKATOR

A co ta Karaganda? Taky nejlepší klub v Kazachstánu a od Slovanu málokdo čekal postup?

Reagovat
dinss

Tak Karaganda už je jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

O rok později jim utekl postup do LM o fous, takže žádný hovna to nebyly. A pokud si aspoň matně vzpomínáš na začátek sezony 12-14, tak tam byla polovina hráčů bez formy a navíc Liberci odešel Gebre.

A třeba právě ta Kluž v dalším kole vyřadila Basilej, porazila United na OT a o fous jim utekl postup ze skupin.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase Karl mu rozprodal kádr. Vypadl Štajner z formy a Breznaník. Jako bude to asi i Šilhavkou ale ne vše je jeho chyba

Reagovat
Hokaido

To se nezávisle na sobě pokusí vylíčit redaktoři Tomáš Daníček a Jan Pikous, kteří zápasu přihlíželi z pohodlí novinářské lóže v Edenu...

Jak se chtěli pochlubit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Fantik jde jednou za uherak na fotbal a hned machruje

Reagovat
Hokaido

Ale jinak dobrý postřehy. Hlavně se Šilhavým souhlasím, už na jaře z toho týmu nedokázal vymáčknout 100%, což mu bylo, hlavně slávistickou obcí, promíjeno, přehlíženo a taky omlouváno tím, že hrají pod obrovským tlakem. Jsem strašně zvědavej, co předvede ve skupině EL.

Reagovat
smazaný uživatel

vandraci. hlavne teda fantomas, 6 let o Slavii nezavadil a ted kdyz je zase nahore...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik dětí si nakrmil v Africe ty?

Reagovat
PBLead

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bych videl chybu cesti treneri a scouting a vychovu mladeze.

Cesti treneri nejsou schopny pracovat se cizi hraci a scouting cizi hrace neexistuje temer.

Vychovu mladeze/talentu take neexistuje nebo existuje bez jakekoliv pevne cile.

Pak jsou tyhle chvile usmevne, ze Vrba sere na cizince a Plzen buduje jenom ve stylu CZ/SK,

Silhavy tam beha par zoldaku co neumi ukocirovat a pak ve Sparte ta italska naplavenina natahal tuny evropsky odpadu na hriste

Ceska liga je horsi jak Rumunska/Kyperska

To je totalne uzavrena liga, kde si vsichni hrajou na vlastni pisecku.

Zadne mezinarodni hrace a zkusenosti s jinym stylem hry ve vlastni lize atd.

Dokonce borec breci, ze Frydrych nema zkusenost s poharem nebo mezinarodni scene

Zatrpkle cesti treneri nevidi dal jak do slovenske Tatry a neumeji pracovat s tymem a cizi hraci.

Cesti hraci si davaji maximalni cile dostat do prazskou S+S

R.I.P

A nic nemeni na tom, ze Sparta ted jde jinou cestou, celkovem prostredi zustava stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeština jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Na Brazilce hodně slušná. Co by za takovou dali mnozí Češi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je presne videt, ze se ukaze na problem a cesky picu*s si ukaze na "cestinu" misto na problem

Musim se pokazde smat takovy zmr*dum

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi dal hvězdy do těch dvou slov? A ještě tak dementně?

Reagovat
smazaný uživatel

Česky arsin

Reagovat
dinss

Musím říct, že se teda Tvrdík na tom twitteru opravdu předvedl. Takový žvásty...

Reagovat
ttopi

Pojmenoval věci pravými jmény. A to se u nás moc nenosí, to se lidem moc nelíbí.

Reagovat
dinss

Brečení v průběhu zápasu od jednoho z funkcionářů? Nebo ty píčoviny co psal o Spartě? Rád si rejpnu do Sparty, sešívek ale dyť si tohle nemůže dovolit.

Reagovat
ttopi

Je to jeho osobní profil, může si psát co chce. A pokud někdo viditelně polehává a zdržuje, není brečením, když to řekneš nahlas.

Reagovat
dinss

Takže si tam může napsat klidně věty typu: ,,Zmrdi z Letný.'' protože je to jeho osobní profil? Chápeš, že on zastává nějakou funkci?

Reagovat
ttopi

On ale nic takovýho ani nic podobnýho nenapsal. To je jako kdybych teď řekl, že co kdyby Trump zabil 5 černochů - mohl by být dál prezidentem???

Reagovat
dinss

Neodpověděl si na druhou otázku. Prostě si tohle nemůže z jeho pozice dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

definuj prava zastupce majoritniho vlastnika fotbalovyho klubu... co se tyka myho pohledu tak si moh odpustit ty spartansky fans ale co se tyka nazoru na zapas tak s ti nemam problem. mozna zbytecny ale snad tady funguje svoboda slova ne?

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Co jako pojmenoval? Brečel jak podprůměrně soudnej fanoušek. Jsem zvědavej, co bude dělat, když to bude takhle pokračovat.

Reagovat
ttopi

Pojmenoval to, co se dělo na hřišti. Ale tobě to asi nedojde, vzhledem k tomu, jaký máš nastavený hlavní tým

Reagovat
dinss

Jasně, polehávali tam jako šašci ale proč to on komentuje na twitteru?

Reagovat
ttopi

Protože někdo používá FB, někdo Instagram a někdo Twitter. Co je na tom divnýho?

Reagovat
dinss

Ty to furt nechápeš.

Reagovat
ttopi

Ne, fakt to nechápu. Má svůj osobní profil, kde něco píše. Fakt nevím, co je na tom divnýho.

Reagovat
dinss

To jako kdyby Paclík/Šádek napsal něco o našem zápasu např. se Spartou. A poté co by se tam objevil nějaký fanoušek sešívek tak napsal další koment, že se těší až opět vypadnou s AEKem. Prostě si to nemůže dovolit. Tyvole...

Reagovat
ttopi

Dobře, tak nemůže. Tak bych ho nechal odvolat. Nebo zavřít.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, že to je největší boss slavie a měl by si udržovat nadhled? Tohle si může dovolit fanoušek ale ne on. Je to ostuda.

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. To, že se na twitteru chová jak vidlák je ostuda.

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale nejvetsi boss slavie je krob.

Reagovat
Kang & Kodos

Vzhledem k tomu, že jsi použil argument znamenající "jsem naprostej čurák, ale aspoň umim rozkliknout profil", ti asi nedojde nic

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Volim SPD Tomia Okamury!!!!""!":_:_'!!"'!!:""!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jj, vsichni doted nesmeli nikdy nic rikat...ale konecne prisla doba,kdy jsou kreteni slyset a tvrdi se,jak se to driv nemohlo...aneb konecne nekdo rekl pravdu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

na rozdíl od hráčů Slavie alespoň trefil bránu, i když tedy jenom vlastní, no

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce neunesl, strašná ostuda.

1) nechápu, co máme společného s jejich vyřazením, že si bere Spartu do držky.

2) Polehávání a zdržování patří odjakživa k taktice týmů, kteří šetří čas a že se mu to zrovna včera nehodilo do krámu není důvod, aby se vyjadřoval takhle komicky.

No, aspoň je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu polehávání..AEK v Plzni zdržoval od první minuty, takže to je asi takovej kolorit když kyperský týmy hrajou venku

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen doména týmů z Kypru, takhle to předvádí spousta týmů po celém světě. Pak už je jen otázka, jak to dokáží prodat. A to včera dokázal Apoel úžasně. Přesvědčivé herecké vložky, které rozhodčí spolknul. I to je součást taktiky, a když to někdo umí, proč to nepoužít.

Reagovat
dinss

Být to na Spartě, taky by tě to sralo ale celkově týmy z jihu tohle předvádějí rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji na Vaslui, od té doby už to nijak neřeším. Nemám rád trapné simulace, ale tohle přidávání faulům mi nevadí. My taky tehdy času dost na otočku, stejně jako včera Slavia. Brečet kvůli tomu na sociálních sítích je absolutní hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

*tehdy měli

Reagovat
dinss

Tak ať si fans klidně zabrečí (protože je z jejich pohledu nad čím) ale nechápu proč to píše hlavně Tvrdík.

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenne nejvetsi simulanti u nas byl Ludogorets a FCSB.

Reagovat
ratusek

Hlavně je to vina rozhodčího, kteří to žerou hráčům. Když je evidentní že od první minuty bude jeden tým zdržovat a rozhodčí na to nic, tak proč by to měnil? Navíc to dělá každej tým, dělala by to i Slavie. všichni prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to moc jako sranda nepřijde .Šílená ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Známkování ve Sportu mě poslední dobou baví čím dál víc...

Reagovat
verv

známky jak kdyby vyhráli v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Danny 6 .. dostal se do dvou šancí, obě zakončil střelou směrem na ukazatel skóre. Beru že nebyl 100% fit, že umí zahrát líp, ale hodnotim to podle toho co předvedl. A nepředvedl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejvíc byla známka 7 pro Hrušku v domácím zápase proti AEK s komentářem: ,,Přesně tohle od gólmana chcete." V Plzni se fanoušci celkem shodujou, že přesně tohle od golmana nechtějí..

Reagovat
smazaný uživatel

Přestože včerejší zápas slávisti odbojovali a hráli nejlepší zápas letoška, postupu jsem nevěřil a přesně se potvrdilo, proč...

http://miliussport.blogspot.cz/2017/08/slavisticka-realita.html

Reagovat
smazaný uživatel

"šancí měla dost" ? "Prakticky jim není co vytknout" ?

Reagovat
smazaný uživatel

když teda pominu gramatický nesmysly typu: "takovýhle příběh" nebo "soupeři z Apoelu"

Reagovat
smazaný uživatel

No, to se mi moc nepovedlo s tím takovýhle, to si opravim, dík :D, soupeři z Apoelu je stejný jako soupeři soupeři z Bayernu, což je přijatelný.

Já chtěl jenom říct, že s tim, co má Slavie teď za kádr a jaký jsou jejich herní možnosti, podle mě hráli na maximum toho, co s těma dovednostma, kterejma jednotlivci disponujou, mohli.. Co si budeme povídat, žádný Ronaldové to nejsou.. Dokázali si vytvořit určitě 3 - 4 šance, který volaly po gólu. Dokonce byli aktivnější, než jsem čekal. A makali. To, že na to prostě kvalitativně nemaj, je druhá věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Z Apoelu není stejný jako z Bayernu. Mě by přišlo logický za předložku "z" napsat odkud ten tým je. A Apoel žádný místo neni. Ten klub je z Nikósie. Zrovna tak Bayern je z Mnichova, i když Bayern=Bavorsko, takže tady bych to možná ještě pochopil.

Já chápu, co si tim chtěl říct. I když počet šancí volajících po gólu bych stanovil maximálně na jednu. A to je prostě málo vzhledem k tomu, že Apoel neni žádná extratřída a byly zalezlý jako myši..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to máš pravdu. Já právě ani nečekal, že jich budou mít dost, spíš jsem čekal totální zmar a 0:2

Reagovat
Rezan

máš pěkný blog

Reagovat
smazaný uživatel

Dík ;)

Reagovat
Frick

Tak prej ten co pořezal Kvitovou může bejt ve Venezuele. Dle sódruha Černoška.

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/311248/nebezpecny-lupic-od-kvitove-unika-muze-byt-v-orliku-tvrdi-manazer.html

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnejsi na tom, ze mi tam naskocila reklama na porad Hrdlicky. A pritom podle portretu je to jasnej Hrdlicka.

Reagovat
Liquid

jasnej Alexis Sanchez

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda? NEMYSLÍM SI

Reagovat
smazaný uživatel

běž s vepřicí do prdele tady je fotbalovej portál

Reagovat
Frick

Tak někdo tu včera zmiňoval ty fotky její ruky, tak to sem dávám na dokreslení situace.

Reagovat
dinss

Slyšel jsem i takový teorie, že to byl nějaký její známý/milenec nebo tak něco a ona ho teď kreje. Nicméně zaobírat se informacemi ze Sportu...

Reagovat
Frick

Tak je to z rozhovoru přímo s jejim manažerem (BTW: dlouholetý kámoš Babiše)

Jo, s tim milencem se to řiká. Třeba Pavel Notovný se o tom zmiňoval u sebe na FB.

Ale že by ho kryla?

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
Liquid

dnes tradiční losování LM a tradičně můj postup

1.nejzajímavější skupina pro Chelsea

2.nejtežší skupina pro Arsenal

3.nejlehčí možná skupina

4.nejtěžší možná skupina

.... ale letos mi to hlásí chybu v matrixu

Reagovat
Liquid

Chelsea - Porto - Olympiakos - Lipsko

Juventus - Barcelona - Liverpool - CSKA

Spartak - Sevilla - Basilej - Karabach

Real - Dortmund - Neapol - Sporting

Bayern - PSG - Tottenham - Celtic

Monaco - Man City - AS Řím - Feyenoord

Benfica - Atletico - Anderlecht - Maribor

Doněck - Man United - Besiktas - APOEL

Reagovat
smazaný uživatel

Apoel není slabý soupeř, to může říct jen ten, kdo tomu vůbec nerozumí. My jsme byli bohužel jalovi, škoda, ale snaha tam byla. Ale jedno je fakt, ty smazky se tam válel valeli nechutně a to popřít nikdo Nene.

Reagovat
r.mrazik

apoel slaby souper relativne je...akorat slavia je jeste slabsi

Reagovat
Liquid

ale i tak je APOEL silnější než CZ

Reagovat
r.mrazik

tak to kazdopadne

Reagovat
deiw

Ale aspoň se celkem dobře ukazuje, že cesta, jakou se letos vydala Slavia i Sparta a to jest přivádění zvučných zahraničních posil, nebude ten správný směr.

Reagovat
noustres

Ukázalo se, že Slávka má problém už jen při absenci Deliho, je to asi klišé, ale pokud by venkovní zápas hrál, 2:0 by tam asi nerupli. Jinak ta statická hra dopředu je opravdu bídná. Nevím co chcou hrát s těma starochama i příští sezonu? V EL budou rádi za postup. Inu česká kotlina ví o jedné cestičce, která je snadná a dlouhá, je to lahváč liga, kdo urve 1 flek dostane nejvíc peněz, co přijde po tom je nepodstatné. Na EL jsem celkem zvědavej, ale neočekávám tam žádné světoborné výkony, spíše bezduché a nudné plichty. Což vnímám jako další malý krok ke zlepšení a pokusu jít o level výše. Závislost na Škoďákovi by měla být eliminována no.

Reagovat
Spalovač šancí

Byla to bída v obou předkolech. EL je výsledek odpovídající rozložení sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pikouš a Kokeš

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Slavie mela 2x za sebou stesti na los a dostala vzdycky nejlehciho moznyho soupere, tak jediny slovo, ktery me napada je ostuda, ted meli bejt ve skupine LM

Reagovat
smazaný uživatel

Maribor a Kodaň by byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani jednoho z nich by s tímhle stejně nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich by takhle nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ale co jsem koukal na jejich zápasy tak by je stejně nedali tak o co jde. Jen ať si aspon trochu naženou koeficient v EL a zkusí co příště.

Reagovat
smazaný uživatel

ách jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co ach jo BATE byl strop.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Rišan

Jestli dá Slávie ve čtyřech zápasech se soupeří jako Borisov a APOEL celkem dva góly (z toho jeden z penalty) a v tomto bezzubém stylu pokračuje i v lize (kde dala dva góly jen předposlední Jihlavě), ať už z jakýchkoli důvodů (většina jich tu je uvedena) pak od ní nemůžeme očekávat postup ze skupiny EL, kde bývají nejméně dva soupeři na stejné úrovni jako B a A. Ostatně v ní ztroskotala i Plzeň, jež přeci jen vypadá líp než dnešní Slávie!

Reagovat
cristiano.K.

já jsem teda seděl jen na tribuně sever ale:

Taktika - Slavie má kádr na to, aby takovýho soupeře přehrála i po zemi. A Jestliže nemohu použít Škodu, tak tím spíš nebudu hrát nakopávaný míče na MVB. Jasně, on ty hlavy vyhrával, ale s jakou razancí a přesností. Se Škodou bychom měli větší šanci. Trefili bránu v 2. a v 45. minutě. Celkem pět střel na bránu z 25 snad...

Agresivita - Když postavíš Dannyho,Stocha a Rotaně tak to nemůžeš čekat. Danny a Stoch prostě nebrání nebo jen na oko, oni naznačí,že do toho souboje půjdou, ale nakonec nejdou. Rotaň zkrátka nestíhá.

Danny - mě teda nepřišlo, že by běhal méně než jindy nebo ho něco limitovalo. Hraje pořád stejně, jeho šajtlička je sice oku lahodící, ale co je to platný, když většinou do špeku nebo si neporozumí se spoluhráči. První šanci měl dát, druhá byla reflex, to bych mu nevyčítal.

Stoch - fakt nejsem jeho přiznivcem, nicméně musím uznat, že byl v první půli nejlepší na hřišti.

Mesanovic - je jen otázkou času, kdy odejde. Druhý nejlepší střelec z minulého ročníku a on upřednostní na hrot MVB, který tam hrál snad 2x ve Slavii. Pro mě tohle prokauč, protože MVB zápas jako z Nice zahraje jednou za rok.

Zmrhal - jasně, kreativitu v sobě nemá, jenže právě to nahrazuje tou agresivitou, která chyběla. Včera zahrál slušně.

Ono celkově,když nedáš za 180. minut gol, tak nemůžeš postoupit. Pro mě to byl lehký prokauč od Šilhavýho. Ngadeu MOTM..

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě teda k tomu Tvrdíkovi: jsem rád, že i přes dva góly ze hry v 8 zápasech (budu hodnej a započítám i ten roh proti BATE) vidí očividně chyby jinde než v hráčích, potažmo trenérovi. A spousta fanoušků mu to žere jako stádo ovec. Čím později si uvědomí, co se děje, tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

Az se na to Cinani vykaslou, bude na tom Slavie hur, nez pred tremi lety. To ale z fans nikdo nevidi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze pujdou pryc cca do peti let. ale muzu se zeptat? slavia pujde do insolvence nebo ji prodaj?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vazeni pratele kdyz jsem se ze zajimavosti vcera koukl na 2 polocas co hrala ta Slavie bylo proste az groteskni.Jedine prihravky co se jim darily byli jen do zadu,totalni neschopnost vytvorit finalni prihravku ktera by znamenala aspon nejakou tu sanci a kdyz uz nahodou to na nejakou tu sanci vypadalo tak to zazdili strelou za kterou by se stydel i dorostenec.No jako vubec nechapu co na tech trenyncich delaj ze proste nedokazou ani dobre prihrat a vystrelit o tom ani nemluve.No jestli tak panove budou hrat i na podzim v evropsky lize tak se mame opravdu na co tesit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele