Hodně to bolí, litují po vyřazení "lvíčata"

09.09.2008, 22:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to sou trotlove....snad takle nedopadne reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ty ses hrdnina. Sedet doma u PC a kritizovat umi kazdej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon...HRDINA

Reagovat
Zajda

asi tak soihlasím s Tebou...ale neřeš ho :D

Reagovat
Liquid

Kierone a Zajdo, komentáře sou tu proto aby se ke článku diskutovalo, tudíž když někdo řekne pravdu tak nevím co ho hned napadáte. Výkon to byl špatný, křeč, klasická česká nemohouctnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz fakt nevim na co jsou v tom fotbale ti sponzori?Ty nase kluby vsechnu nadeji prodaji aniz by poradne neco dokazala v A repre a pak to tak dopada.Tahle ta koncepce zlatych klik se nam casem vrati i s uroky.

Reagovat
smazaný uživatel

koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Jakmile k týmu přijde Jirka Kotrba, vždy to jde do Kopru, vzpomínám na Spartu kde hrál v záloze se dvěma defenzivníma záložníkama. Funkcionář to zřejmě bude schopnej, trenér však příšernej...ale což, třeba takoví Rumuni dostali jak áčko tak 21ka shodně 3 fíky

Reagovat
r.mrazik

hm,ted je otazka zda by to s Lavickou na lavicce bylo jiny...myslim,ze i jo...tedy nic proti Kotrbovi,je to spis o vedeni...v dobre rozjete kvalifikaci jde trener pryc...skoda....ale tak kluci jsou sikovny,urcite se prosadi a jednu vyhodu to ma...nebudou chodit ven,kdyz se neukazou na mistrovstvi...hmm,a nebo budou,ale jen za drobny...

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička jako trenér se mi velice líbí, kde trénoval, tam měl úspěchy, což se o Kotrbovi říci nedá. I jeho mluvený projev je na vysoké úrovni...v kontrastu s Kotrbou tlučhubou.

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem tam,seděl sem v první řadě..a nelíbilo se mě vubec že hráči na sebe skoro nemluvili..a Filo jako správný kapitán by měl mužstvo pozvbuzovat a hecovat..a to on bohužel nedělal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele