Hodgson po sezoně odejde z Watfordu a ukončí kariéru

04.05.2022, 16:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
pobody's nerfect

Kaňka na závěr kariéry, ale i tak je obdivuhodné, co v kariéře dokázal.

Reagovat
Witcher

např?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pobody's nerfect

Dostal Švýcarsko na dva velké turnaje po 30 létě pauze. Dvě finále poháru UEFA s Interem a fulhamem. Jasně, není to úplně hvězdná sbírka trofejí, ale taky nikdy nevedl úplně top týmy.

Reagovat
thiago_oder_nix

Treba najma ocenit ten uspech so Svajciarmi. V kvalifikacii MS 94 prehrali jediny zapas a skoncili bod za Talianmi, pred Portugalcami a vtedy dost silnymi Skotmi. Neskor ich dostal aj na Euro 96, po kvalde ale skoncil kvoli angazma v Interi. Mnoho ludi ho ma spojeneho len s posobenim v priemernych kluboch PL a jednu sezonu vo vtedy nevyraznom Liverpoole. A napriklad anglicka repre sa pod nim dostala na tretie miesto rankingu po vyse 20 rokoch.

Reagovat
thiago_oder_nix

este som zabudol dodat, ze napr s WBA skoncil 10. v tabulke PL, najlepsie umiestnenie za 30 rokov

Reagovat
eder

Tomuhle říkám "pan trenér" a ne tomu, který přijde trénovat Bayern a získá sním titul, pak City a získá s nimi titul, atd. atd. ...

Reagovat
thiago_oder_nix

Presne tak, Roy sa nebal ziadnej vyzvy. Ved kto by uz v dnesnej dobe po skonceni angazma pri anglickej repre siel trenovat Crystal Palace? Patri mu ucta.

Reagovat
eder

Hlavně měl koule na to vytáhnout paty z ostrovů a jít zkoušet nové výzvy do Švédska, Švýcarska, dokonce do "pobruselské" protianglické Itálie ... To je vskutku úctyhodné. Přitom zrovna Angličané jsou konzervy z největších...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Chazy

Kdokoliv, kdo by se chtěl věnovat dál trenéřině a neměl lepší nabídku

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kucka

Reagovat
Chazy

Kdyby tým jako Bayern nebo City kdykoliv mělo zájem o Hodgsona kvůli jeho kvalitě, tak tam jde po vteřinovým rozhodování. A nejspíš by nezvládnul říidt takovej kolos, ukočírovat tolik hvězd, porážet top týmy v top zápasehc a skončilo to ostudou.

Já Hodgsona extrémně respektuju jako kvalitního manažera. Ale je tvůj "pan trenér" jen proto, že si svoji prací nezískal respekt top managementů a ty ho nikdy nechtěly. Dostal šanci v LFC a neuspěl, Inter sice vedl dobře, ale nezaujal top týmy tak, aby ho chtěly zkoušet potom.

Takže tvoje definice toho "pana trenéra" je vlastně definice manažerů, co nikdy neuspěli nikde tak, aby je zkusila top společnost a nebo neuměli na pohovoru u takový společnosti podat takovej výkon, aby si ho vybrali

Reagovat
Bayern +

Konečne mu to niekto vysvetlil.

Reagovat
Largo

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně?

Reagovat
Shevchenko

Takže nejstarší trenéři v Evropě 1. Lucescu 2. Koubek?

Reagovat
LokoLFC

Mohl do United.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pravá legenda, ne nějaký Ancelotti.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Igli

Reagovat
Kluivert9

Zase?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
eder

Respect

Reagovat
Chazy

hrozně nedoceněný trenér, ve Fulhamu dokázal zázraky, prosadil se i mimo Anglii a obstál i v tom nejmodernějším fotbale, protože Eagles pod ním hráli fakt slušně

Bylo hodně zlý, když ho lidi dávali do skupiny manažerů jako Allardyce, Bruce, Hughes atd., on je úplně jinde

Reagovat
danielfc

asi tak, manažér na úrovni Fulhamu a CP.... na viac nikdy nemal, ako píšem nižšie, trénerský dinosaurus, ktorému uniká moderný futbal.

Ale respect, svojho času, možno ho nazvať legendou.

Reagovat
danielfc

Česť mu, ale je to už pár rokov trénerský dinosaurus....napr. jeho angažmán v LFC bol veľký omyl, ktorý spôsobil ba ďalšiu stagnáciu tohto veľkoklubu. Nemal na to trénovať klub, ktorý pomýšľa na titul v PL či európske poháre.

Reagovat
John Obi Mikel

Do toho Watfordu neměl chodit, mohl končit jako king po angažmá v CP.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Recoba Inter

Pan trenér. I když to byl prý hlavně on, kdo u nás zaříznul Roberta Carlose, který se potom stal legendou v Realu Madrid. Když jsem se díval na jeho výčet klubů, tak zvláštní cesta. Málokterý anglický kouč začíná kariéru v jiné zemi a Roy, když pomineme Blackburn (97-98), v Anglii začal pořádně s trénováním poměrně pozdě. Já ho chtěl po odchodu Mourinha tehdy nazpět k nám. Byl by mnohem platnější než Rafael Benítez. I když se jemu v Poolu moc nedařilo, Inter by nešel tak do kytek jak pod Rafou. Měl jedinečnou, dost bohatou a různorodou kariéru, plnou určitě krásných vzpomínek.

Reagovat
Nikikrew

legenda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele