Hleb se nepohodl s Grossem a vrátí se do Barcelony

17.05.2010, 20:02
Aktuality
Alexandr Hleb prohlásil, že se po ročním hostování ve Stuttgartu vrátí do Barcelony. Běloruský reprezentant v bundesligovém klubu nestrávil přiliš povedenou sezonu, jedním z důvodů zřejmě byly také vlažné vztahy s trenérem Grossem.

Právě po příchodu kouče Christiana Grosse k týmu VfB dostával Hleb na hřišti stále méně prostoru. Bývalý záložník Arsenalu nejspíš i proto potvrdil, že se nyní zaměří na návrat do Barcelony.

"Vrátím se do Barcelony, kde mám podepsaný dvouletý kontrakt," řekl Hleb, přestože se mu po příchodu v katalánském klubu nedařilo. "Chci se tam vrátit a uspět. Chci dokázat sobě i všem dalším, že jsem schopen hrát na nejvyšší úrovni," řekl Hleb.

Ke vzájemnému a často propíranému vztahu s Grossem fotbalista řekl: "Od prvního dne mě kritizuje. Ať už jsem jsem kličkoval s balonem nebo jsem nedal zpětnou přihrávku, začal mě také kritizovat. Měl jsem pocit, že ať udělám cokoliv, je to špatně."

Autor: Pavel Mašlaň / soccernet.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele